Κοκτέιλ για τον Άγιο Βαλεντίνο: Φουλ στο κόκκινο

12.02.2017
Σου δίνουμε 4 ιδέες για άκρως ερωτικά κοκτέιλ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Διάβασε τις προτάσεις μας, φτιάξε τα σέξι & πρωτότυπα κοκτέιλ που επιλέξαμε και γιόρτασε δεόντως τον Άγιο του έρωτα.

Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα, πρέπει και το ποτάκι που θα πιείτε να είναι άκρως ερωτικό! Από την πλευρά μας, σου προτείνουμε μερικά κοκτέιλ, γεμάτα διάθεση παιχνιδιάρικη και υποσχέσεις.

Διάλεξε ποιά προτιμάς, βάλε φαντασία και καλή διασκέδαση.

* Κοκτέιλ με κρασάκι

Τι πιο ερωτικό από το κόκκινο κρασί και ειδικά τη σανγκρία με τα αρώματα των μπαχαρικών όπως την κανέλα να αναδύονται; Σου δίνουμε τη συνταγή για να φτιάξεις την πιο ωραία σανγκρία αλλά και ένα ακόμη αφρώδες κοκτέιλ με κρασί και φρούτα που θα ενθουσιάσουν τον καλό σου.

Αφρώδες κοκτέιλ με κρασί και φρούτα

Σανγκρία

* Κοκτέιλ με σοκολάτα

Ποιο συστατικό σου έρχεται πρώτο στο μυαλό με το που ακούς Άγιος Βαλεντίνος; Μήπως η σοκολάτα; Πώς θα μπορούσαμε να μη συμπεριλάβουμε τα κοκτέιλ σοκολάτας στις προτάσεις μας για την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου; Κι επειδή έχουν την τιμητική τους, σου προτείνουμε τρία!

Russian Bear

Bourbon a la creme

Gentle Bull

* Τα πιο σέξι κοκτέιλ

Δεν είναι μόνο η σοκολάτα & το κόκκινο χρώμα που δημιουργούν ερωτική διάθεση. Μερικά κοκτέιλ από μόνα τους – ήδη από την ονομασία τους είναι ερωτικά!

Κάμα σούτρα κοκτέιλ

Καζανόβα

Σεξ ον δε μπιτς

Όργκασμ

* Ερωτικά στο φουλ

Ένα κλασικό γυναικείο κοκτέιλ, ένα κοκτέιλ στο χρώμα του πάθους ή απλά κάποιοι με αφροδισιακά υλικά όπως για παράδειγμα το φρούτο του πάθους είναι οτι πρέπει για να ανάψουν τα αίματα το πιο ερωτικό βράδυ του χρόνου! Δες τις συνταγές

Ερωτικό κοκτέιλ καλούα μάγιαν πασιον

Ερωτικό μαρτίνι αλά γαλλικά

Κοκτέιλ τσέρι μπλόσομ