Μεγάλος διαγωνισμός από την μπύρα Kaiser

07.05.2014
Η μπύρα KAISER PILSNER με τη χαρακτηριστική της γεύση, προσκαλεί το κοινό μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό να κερδίσει μοναδικά δώρα, αλλά και να γευθεί αξεπέραστες γεύσεις BBQ με KAISER PILSNER!
Όλο το Μάιο, οι φίλοι της Kaiser αγοράζοντας την αγαπημένη τους μπύρα KAISER PILSNER έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν δέκα (10) BBQ υγραερίου με δύο εστίες για το σπίτι τους, δέκα (10) BBQ Sets για έχουν το σωστό εξοπλισμό BBQ, καθώς επίσης και μοναδικές συσκευασίες με KAISER PILSNER με συλλεκτικά ποτήρια.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν στη στιγμή αν είναι οι τυχεροί που κερδίζουν ένα από τα μεγάλα δώρα της Kaiser καταχωρώντας στο kaiserbbq.gr τους μοναδικούς κωδικούς που θα βρουν κάτω από τα καπάκια των φιαλών ή στο πάνω μέρος των κουτιών σε όλες τις συσκευασίες Kaiser Pilsner.
Επιπλέον, για όσους θέλουν να μυηθούν στον κόσμο του BBQ ή για εκείνους που απλά επιθυμούν να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις BBQ, η KAISER PILSNER διοργανώνει σε συνεργασία με έμπειρους chefs επιλεγμένων εστιατορίων ξεχωριστές συναντήσεις με το κοινό στις μεγαλύτερες αίθουσες Super Markets Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της ενέργειας οι chef αποκαλύπτουν τα προσωπικά τους μυστικά για το επιτυχημένο BBQ μέσα από live grilling δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν τις πιο λαχταριστές συνταγές BBQ από τους Master του είδους με τη συνοδεία παγωμένης KAISER PILSNER!
Το πρώτο ραντεβού έχει οριστεί για τις 9 Μαΐου με το chef του «Meat House», ενώ θα ακολουθήσουν στις 10 Μαΐου δυο συναντήσεις με τους chefs του «Casa Del Toro» στην Αθήνα και του «The Prince Barsserie» στη Θεσσαλονίκη, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σ’ένα νέο κόσμο BBQ γεύσεων.