The Voyager

09.08.2013
Τρεις μέρες και νύχτες με λαμπερές εκδηλώσεις στο μαγευτικό κατάστρωμα και τα κοσμοπολίτικα σαλόνια του ιστιοφόρου John Walker & Sons Voyager

Από τον Διονύση Ματιάτο

Μια όμορφη εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν στη λίστα των εκλεκτών προσκεκλημένων σε κάποια από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Voyager, το πολυτελές ιστιοφόρο τύπου 1920 του John Walker & Sons, το οποίο είχε δέσει στη Μαρίνα Φλοίσβου από τις 4 Ιουνίου και για τρία συνεχόμενα βράδια . Η Αθήνα αποτέλεσε τον τέταρτο από τους 10 προορισμούς που θα επισκεφθεί το ιστιοφόρο συνολικά σε αυτήν την ευρωπαϊκή του περιοδεία, που έχει ως σταθμούς τα πιο σημαντικά λιμάνια. Ενα ταξίδι συμβολικό, που αναπαριστά τις διαδρομές που έκανε κατά το παρελθόν το Johnnie Walker από τις τέσσερις γωνίες της Σκοτίας στους τέσσερις ορίζοντες του κόσμου.

Οι καλεσμένοι δοκίμασαν γευστικά κοκτέιλ από την αφρόκρεμα των Ελλήνων bartenders με βάση το Johnnie Walker Gold Label Reserve, ενώ οι λάτρεις των straight ποτών είχαν την ευκαιρία να γευτούν το κορυφαίο blended απόσταγμα του brand, το Johnnie Walker Blue Label, σε ποτήρια τα οποία είχαν προηγουμένως δροσιστεί από τον πάγο. Tο super deluxe portfolio του Johnnie Walker ολοκλήρωναν το Johnnie Walker Platinum Label και το νέο blend της οικογένειας Walker, το John Walker & Sons Odyssey, το οποίο δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 80ή επέτειο μιας εκ των πιο καινοτόμων ανακαλύψεων του Sir Alexander Walker -τη δημιουργία μιας φιάλης για χρήση σε πολυτελή κρουαζιερόπλοια, η οποία αντιγράφει την κίνηση της θάλασσας. Ενα από τα πιο σημαντικά σημεία της εκδήλωσης ήταν αναμφισβήτητα η ξενάγηση στο εσωτερικό του Voyager από τον Tom Jones, global brand ambassador του John Walker & Sons, ο οποίος μέσα από μια μικρή αναδρομή -μεταξύ άλλων- εξήγησε πόσο σημαντικός ήταν κατά το παρελθόν ο ρόλος των πλοίων στην παγκοσμιοποίηση ενός brand. Bon voyage!

  • Αλλάζοντας τα δεδομένα
    Στο John Walker & Sons Voyager, τιμήθηκε ο Κώστας Βογιατζής, αρχισυντάκτης του Yatzer.com, ως ιδρυτής ενός εκ των 100 κορυφαίων sites με τη μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο του ντιζάιν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ