Αργύρης Ναστόπουλος: «Υπήρξε μεγάλη στεναχώρια όταν διαλυθήκαμε - Δεν είχαμε κλείσει τον καλλιτεχνικό μας κύκλο...»! [Photos+Βίντεο]

10.11.2019
Αργύρης Ναστόπουλος: «Υπήρξε μεγάλη στεναχώρια όταν διαλυθήκαμε - Δεν είχαμε κλείσει τον καλλιτεχνικό μας κύκλο...»! [Photos+Βίντεο]
Ο Αργύρης Ναστόπουλος, έγινε ευρύτερα γνωστός στο μουσικό κοινό από την συμμετοχή του στο δημοφιλές boy band, ONE.

Το συγκρότημα ηχογράφησε με την MINOS-EMI συνολικά 6 albums, με αποκλειστικό συνεργάτη στην σύνθεση τον αναγνωρισμένο Κύπριο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και οι συνολικές πωλήσεις ξεπέρασαν το 1.000.000 αντίτυπα. Κορυφαία στιγμή για τους ΟΝΕ, η συμμετοχή στον 47ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ταλίν της Εσθονίας όπου εκπροσώπησαν την Κύπρο με το τραγούδι Gimme - Gimme του Γιώργου Θεοφάνους και κατέλαβαν την 6η θέση. Μετά την διάλυση των ONE, o Αργύρης Ναστόπουλος ασχολείται συστηματικά με τα Remixes ,είναι Μουσικός Παραγωγός σε παραπάνω από 25 Radios με την εκπομπή Exlusive Mix και ως παραγωγός αναλαμβάνει μουσικές παραστάσεις σε Μέγαρο Μουσικής Αθηνών δημιουργώντας την εταιρεία Παραγωγής Celestial productions. Παράλληλα εργάζεται ως DJ σε private parties και επιλεγμένους χώρους. Δημιούργησε το δικό του ραδιοφωνικό σταθμό radio vintage.gr για να έρχεται πιο κοντα με τους φίλους του.

O Αργύρης Ναστόπουλος στα 25 χρόνια της μουσικής του πορείας έχει συνεργαστεί με τους εξής καλλιτέχνες: Στέλλα Γκρέκα,Γιάννη Πάριο,Γιοβάννα ,Νενα Βενετσάνου ,Στέφανο Κορκολή ,Λίνα Νικολακοπούλου ,Πασχάλη Τερζή, Άννα Βίσση, Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνη Ρέμο, Γιώργο Μαζωνάκη, Ελένη Δήμου, Καίτη Γαρμπή, Βασίλη Καρρά, Ευρυδίκη, Άντζελα Δημητρίου, Σάκη Ρουβά, Χρήστο Δάντη, Νίκο Καρβέλα, Πάνο Κιάμο, Joe Cocker, Natalie Imbruglia, κ.α.

O Αργύρης μίλησε στον Γιώργο Μουλά και το womenonly.gr για την επανένωση των One και πολλά άλλα.

1 Τι σημαίνει για τον Αργυρή Ναστόπουλο η επανένωση των one;

ΑΡ. Εκ νέου και ωριμότερη αναμέτρηση με όμορφες αναμνήσεις, τρυφερά τραγούδια και συγκινητικές στιγμές που βιώσαμε ως συγκρότημα.

2 Πως διαχειρίστηκες τη διάλυση του συγκροτήματος και τι κόστος είχε για σένα;

ΑΝ. Υπήρξε στεναχώρια και μεγάλη. Σίγουρα δεν είχαμε κλείσει τον καλλιτεχνικό κύκλο μας όταν διαλυθήκαμε αφού νιώθαμε την φλόγα μέσα μας δυνατή για τραγούδι και επαφή με το κοινό που μας λάτρευε εκείνη την εποχή.

Είμαι φύση ρεαλιστής και ψύχραιμος ως χαρακτήρας και το αποδέχθηκα σχετικά γρήγορα αφού στην μουσική βιομηχανία τα boys band σαν τους ONE έχουν στατιστικά σύντομο βίο.

3 Ξεκινήσατε εμφανίσεις στο voodoo και θέλω να μου πεις για αυτή τη νέα προσπάθεια. Πόσο θα διαρκέσουν οι εμφανίσεις;

ΑΝ. Όλα ξεκίνησαν από μια πρόταση που μας έκανε ο Κωνσταντίνος, την συζητήσαμε από κοινού και αποφασίσαμε να την υλοποιήσουμε. Θα συνεχίσουμε για όλες τις Πέμπτες του χειμώνα τις εμφανίσεις στο Voodoo στο Γκάζι

4 Επιστρέψατε μετά από αρκετά χρόνια σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο όπως είναι αυτός του τραγουδιού ο οποίος πέρασε και αυτός με τη σειρά μια μεγάλη κρίση! Τι έχει αλλάξει από τότε; Θέλω να μου πεις θετικά και αρνητικά.

ΑΝ. Όντως έχει αλλάξει η μουσική βιομηχανία αφού η προσφορά είναι δυσανάλογα μεγάλη της ζήτησης. Πωλήσεις δίσκων δεν συμβαίνουν, ολοκληρωμένες δουλειές δεν παρουσιάζονται και η δισκογραφία έχει γίνει προσωπική υπόθεση για τον καθένα. Στα θετικά βλέπω τα ηλεκτρονικά μέσα και την δύναμη τους αφού φέρνουν ταχύτατα στο προσκήνιο νέες φωνές που στα δικά μου χρόνια αυτό ήταν ανέφικτο. Σε ότι αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις μας εμείς απολαμβάνουμε τεράστιας απήχησης και προσέλευσης και δικαίως αφού δεν έχουμε κουράσει το κοινό με επαναλαμβανόμενα reunion.

5 Vintage radio: Δεν θα μπορούσα να μην σταθώ σε αυτό το υπέροχο ραδιόφωνο. Μίλησε μου για αυτό το εγχείρημα!

ΑΝ. Αγαπώ πολύ την ελληνική και την ξένη μουσική και είχα ανάγκη να μοιραστώ αυτό το συναίσθημα και με την ιδιότητα του ραδιοφωνικού παραγωγού και έτσι προέκυψε η δημιουργία του radio Vintage.

Ο radio Vintage είναι ένα web ραδιόφωνο που έφτιαξα με κόπο και μεράκι και όπου μου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνώ με τους ακροατές σε καθημερινή βάση μέσα από μουσικές επιλογές ευρείας γκάμας χωρίς δεσμεύσεις και ρεπερτοριακούς περιορισμούς.

Aκούστε το Vintage radio στο Live24.gr

6 Τι ήταν για εσένα ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision; Θα πήγαινες ξανά μόνος ή με τους one;

ΑΝ. Αυτό που θυμάμαι πιο πολύ από εκείνη την περίοδο ήταν το απίστευτο τρέξιμο που κάναμε για την προώθηση του τραγουδιού μας σε ολόκληρη της Ευρώπη. Ταξιδεύαμε από χώρα σε χώρα με εξαντλητικούς ρυθμούς και κοιμόμασταν στα αεροδρόμια από την κούραση αλλά ταυτόχρονα ζούσαμε απίστευτες εμπειρίες τραγουδώντας στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά shows και γνωρίζοντας υπέροχους ανθρώπους. Όταν φτάσαμε επιτέλους στο Ταλίν της Εσθονίας το 2002 ήμασταν πανέτοιμοι και ανυπομονούσαμε να έρθει η ημέρα του τελικού. Ήμασταν πρώτοι στη σειρά εμφάνισης και ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός μας και με την αδρεναλίνη φυσικά στα ύψη που όταν κάναμε το καθιερωμένο group hug , δευτερόλεπτα πριν βγούμε στη σκηνή, συγκινηθήκαμε απερίγραπτα πολύ και βγήκαμε να διαγωνιστούμε με ασύλληπτη φόρα.

Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή στην καριέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ και η πολύ τιμητική έκτη θέση που πήραμε ήρθε ως επιστέγασμα της σκληρής μας δουλειάς και προσπάθειας.

7. Για τους one είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα- Υπάρχει η ίδια χημεία μεταξύ σας όπως τότε;

ΑΝ. Ναι φυσικά, είμαστε σας πληροφορώ και καλύτερα από τότε αφού ωριμάσαμε, αποστασιοποιηθήκαμε και περνάμε στην σκηνή εξαιρετικά.

8. Τα μελλοντικά σχέδια των one;

ΑΝ. Προετοιμάζουμε τις εμφανίσεις μας στην όμορφη Κύπρο από τον Ιανουάριο του 2020 καθώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά δεν είμαι σε θέση να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά καθώς στο στάδιο της προεργασίας.

9. Πόσο εύκολο είναι να συνυπάρχεις στην ίδια σκηνή με 4 ακόμη ανθρώπους;

ΑΝ. Εξαιρετικά εύκολο στην δική μας περίπτωση αφού προϋπάρχει μια γνωριμία 20 ετών και έχουμε πλέον μια σχέση οικογενειακή γεμάτη ειλικρίνεια και άφθονο χιούμορ.

Γιώργος Μουλάς