FYI

Οι δεξιότητες-κλειδιά για να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση: Νέο webinar από το Believe in You

29.03.2024
Οι δεξιότητες-κλειδιά για να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση: Νέο webinar από το Believe in You
Αν θέλετε να βιώνετε γνήσια αυτοπεποίθηση, αλλά δεν ξέρετε πώς να το πετύχετε, γι’ αυτό το σκοπό το Believe in You προσφέρει το νέο webinar με τίτλο “Οι δεξιότητες-κλειδιά για να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση”. Τη Δευτέρα 1η Απριλίου και ώρες 19.30-21.30 μέσω Zoom ένα σεμινάριο-αποκάλυψη που έχει ενδιαφέρον.

Νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετά καλή; Η απόρριψη σου προκαλεί θλίψη, θυμό ή απογοήτευση; Πιάνεις τον εαυτό σου να λέει συχνά ότι δεν έχει χρόνο ή ότι νιώθει άγχος; Αν απάντησες σε οτιδήποτε από τα παραπάνω, η εξήγηση είναι ότι σου λείπει αυτοπεποίθηση.

Η πιο πολύτιμη δεξιότητα ζωής που μας επιτρέπει να ζούμε καλά με τον εαυτό μας, όλη μας τη ζωή.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η αυτοπεποίθηση;

  • Αν έχεις αυτοπεποίθηση, πιστεύεις στον εαυτό σου, πριν ακόμα μπορέσεις.
  • Αν βιώνεις γνήσια αυτοπεποίθηση, δεν χρειάζεσαι την έγκριση των άλλων για να νιώθεις καλά.
  • Όταν έχεις αυτοπεποίθηση, η απόρριψη δεν σου χαλάει την ψυχική σου διάθεση, ούτε διαλύει την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου.

Θα ήθελες να ξαναβρείς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου, όποια κατάσταση κι αν αντιμετωπίζεις;

Είναι απόλυτα εφικτό αν το θες, αλλά απαιτεί εκπαίδευση για να το πετύχεις.

Γιατί η αυτοπεποίθηση είναι πάνω απ’ όλα επίκτητη ικανότητα, οπότε την αποκτάμε στην πορεία της ζωής μας, μέσα από τα ερεθίσματα που δεχόμαστε και τα επιτεύγματά μας.

Όμως σε ένα βαθμό είναι και έμφυτη, με την έννοια ότι είναι ένστικτο επιβίωσης. Τα μικρά παιδιά μαθαίνουν να μιλάνε, να περπατάνε και να ανακαλύπτουν τον κόσμο, μέσα από δεκάδες λάθη και αποτυχίες. Νιώθουν ατρόμητα και πιστεύουν ότι μπορούν τα πάντα... γι’ αυτό και λέμε ότι έχουν άγνοια κινδύνου!

Όλα αυτά συμβαίνουν μέχρι που οι ενήλικες αρχίζουν να τους κόβουν τα φτερά με όλα τα “πρέπει” και “μη” και “πρόσεχε” και “δεν είναι αυτά για σένα” και “Έγώ ξέρω τι είναι σωστό για σένα” και “Έλα μωρέ χαζούλα, πώς κάνεις έτσι;”και, και...

Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά;

Όλοι έχουμε ακούσει τέτοιες εκφράσεις στην πορεία της ζωής μας, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, με αποτέλεσμα η έμφυτη αυτοπεποίθησή μας να καλύπτεται από στρώματα αμφισβήτησης και περιοριστικών πειθήσεων.

Τι σημαίνει αυτό για εμάς;

Ότι ουσιαστικά όλοι θα θέλαμε να βιώνουμε αυτοπεποίθηση, αλλά δεν έχουμε ιδέα τι μας εμποδίζει.

Μας εμποδίζει η άγνοια...η ασυνείδητη άγνοια.

  • Δεν γνωρίζουμε το ότι στην πραγματικότητα η αυτοπεποίθηση κρύβεται μέσα μας, αντί να την αναζητάμε σε εξωτερικές πηγές, π.χ. στην έγκριση των άλλων.
  • Δεν γνωρίζουμε ότι κουβαλάμε περιοριστικές πεποιθήσεις, άθελά μας, που μας εμποδίζουν να αναγνωρίζουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες.
  • Αγνοούμε ότι η “ζώνη άνεσης” είναι στην ουσία της ζώνη συνήθειας, ζώνη οικειότητας, ζώνη δυσαρέσκειας και ζώνη εγκλωβισμού σε καταστάσεις που είναι πολύ μακριά από τα θέλω μας, μόνο και μόνο γιατί νιώθουμε ...άνετα.

Οπότε ουσιαστικά η αυτοπεποίθησή μας χάνεται στην πορεία της ζωής μας και εμείς την αναζητάμε απελπισμένα σε λάθος μέρη και είναι φυσικό επόμενο να μην μπορούμε να τη βρούμε.

Αν θέλετε να βιώνετε γνήσια αυτοπεποίθηση, αλλά δεν ξέρετε πώς να το πετύχετε, γι’ αυτό το σκοπό το Believe in You προσφέρει το νέο webinar με τίτλο “Οι δεξιότητες-κλειδιά για να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση”. Τη Δευτέρα 1η Απριλίου και ώρες 19.30-21.30 μέσω Zoom ένα σεμινάριο-αποκάλυψη που δεν πρέπει να χάσετε.

Tι θα αποκομίσετε στο σεμινάριο;

  • Τα 5 κλειδιά για να βιώνουμε γνήσια αυτοπεποίθηση.
  • Ποιες αθώες συνήθειες διαλύουν την αυτοεκτίμησή μας, χωρίς να το καταλαβαίνουμε;
  • Τι σημαίνει πραγματικά αναβλητικότητα και τελειομανία; (Όχι, είναι αυτά που νομίζετε!)
  • Πώς μπορώ να δίνω δύναμη στον εαυτό μου στη στιγμή!!!
  • Πώς μπορώ να αντικαθιστώ το άγχος με ηρεμία ή σιγουριά, κατά βούληση.
  • Πώς η γλώσσα σώματος χτίζει αυτοπεποίθηση.
  • Γιατί η διεκδικητικότητα είναι αυτοπροστασία και πώς μπορεί να επιτευχθεί.
  • Πώς η επικοινωνία μου “εκπαιδεύει” τους άλλους στο πώς να μου συμπεριφέρονται;
  • Γιατί τα άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση βάζουν μη ρεαλιστικούς στόχους;
  • Πώς η διαχείριση χρόνου είναι στην ουσία διαχείριση της ζωής μας.

Φεύγοντας από την ασυνείδητη άγνοια.., ερχόμαστε στην επίγνωση!

Αν σας φαίνονται συναρπαστικά τα θέματα του σεμιναρίου, όταν το δείτε ζωντανά θα εντυπωσιαστείτε ακόμα περισσότερο.

Στην πραγματικότητα είναι τόσα πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε για την αυτοπεποίθηση και ακόμα περισσότερα αυτά που μας εμποδίζουν να τη βιώνουμε, που σχεδόν δεν έχουμε ελπίδα να το πετύχουμε μόνοι μας.

Η αυτοπεποίθηση είναι παραπλανητική έννοια. Επειδή έχει το πρόθεμα “αυτό”, νομίζουμε ότι εξαρτάται από εμάς, ενώ στην πραγματικότητα επηρεάζεται καθοριστικά από τους άλλους.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να διδαχθούμε τον τρόπο και τα εργαλεία για να αφυπνίσουμε την αυτοπεποίθησή μας, ώστε να μην χρειαζόμαστε πλέον την έγκριση των άλλων.

Αυτό ακριβώς θα αποκτήσετε μέσα από το σεμινάριο τη Δευτέρα 1η Απριλίου- τον χάρτη και τη μεθοδολογία για να ανακαλύψετε τον κρυμμένο θησαυρό- τον εαυτό σας. Τα δυνατά σας σημεία, τα χαρίσματα, τα θέλω, τις ανάγκες σας και όλα αυτά που σας κάνουν μοναδικούς. Που μόνο μέσα σας μπορείτε να τα ανακαλύψετε, αρκεί να έχετε τις δεξιότητες-κλειδιά.

Τα οφέλη του σεμιναρίου

  • Θα αποκτήσετε απόλυτη σαφήνεια του τι είναι η αυτοπεποίθηση και πώς να την αναπτύξετε
  • Θα αναγνωρίσετε τις συνήθειες και συμπεριφορές που σας απομακρύνουν από την αυτοεποίθηση, ώστε να μπορείτε να τις αποφύγετε
  • Θα ανακαλύψετε μικρά μυστικά, άμεσα εφαρμόσιμα, που θα αλλάζουν την ψυχική σας διάθεση στη στιγμή.
  • Θα ξέρετε πώς μπορείτε να ενδυναμώνετε τον εαυτό σας, αντί να τον αποδυναμώνετε.
  • Θα ανακαλύψετε τη μεθοδολογία, που με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, χτίζει γνήσια αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες.

Μεθοδολογία του σεμιναρίου

  • Παρουσιάσεις Powerpoint
  • Group coaching,
  • Διάλογος
  • Βιωματικές ασκήσεις
  • Case studies
  • Video

Πληροφορίες σεμιναρίου

Ημέρα διεξαγωγής: Δευτέρα 01/04

Ώρες διεξαγωγής: 19.30-21.30

Ώρα προσέλευσης: 19.20

Τρόπος διεξαγωγής: Μέσω Zoom

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Εύη Ξυραφά, Life Skills Specialist και δημιουργός του Believe in You. Για το πλήρες βιογραφικό δείτε εδώ

Το σεμινάριο προσφέρεται στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ, από την αρχική τιμή των 35 ευρώ.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

https://www.believeinyou.gr/deksiotites_xameni_autopepoithisi

Η χαμένη σας αυτοπεποίθηση σάς περιμένει να συναντηθείτε ξανά!

Το σεμινάριο αποτελεί μία εισαγωγή στο Life Skills Experience, το signature πρόγραμμα αυτοβελτίωσης του Believe in You, που υλοποιείται με επιτυχία εδώ και 10 χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

https://www.believeinyou.gr/lifeskillsexperience



Τελευταία τροποποίηση στις 29.03.2024 - 16:44