FYI

Τα Pampers® ενώνουν τις δυνάμεις τους με το «Μαζί για το Παιδί» 

27.02.2024
Τα Pampers® ενώνουν τις δυνάμεις τους με το «Μαζί για το Παιδί» 
Τα Pampers® ενώνουν τις δυνάμεις τους με το «Μαζί για το Παιδί», προσφέροντας 100.000 πάνες σε μωρά που έχουν ανάγκη, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μαζί δημιουργούν μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και υποστήριξης, με την ελπίδα να τυλίξει αυτά τα μωρά με φροντίδα και ζεστασιά.

Στον χρόνο που χρειάζεται για να διαβάσετε αυτή τη φράση, 31 μωρά θα έχουν γεννηθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη μας. Αυτό σημαίνει 267 νεογέννητα κάθε λεπτό, 16.041 κάθε ώρα, 385.000 κάθε μέρα! Κάθε ένα από αυτά αξίζει την καλύτερη φροντίδα. Δεν έχει όμως, κάθε μωρό το ίδιο ξεκίνημα. Κάποια έχουν ένα πιο δύσκολο ταξίδι να διανύσουν και γι’ αυτό, τα Pampers® ενώνουν τις δυνάμεις τους με το «Μαζί για το Παιδί», που στηρίζει ευάλωτα παιδιά εδώ και 27 χρόνια.

«Τα Pampers, έχουν μεγαλώσει ολόκληρες γενιές και επιθυμία μας είναι να συνεχίσουν να φροντίζουν με την καλύτερη προστασία τις γενιές που έρχονται. Αυτό πηγάζει αρχικά από την επιστήμη και την καινοτομία, αλλά είναι και κάτι πολύ μεγαλύτερο. Είναι η συνεχής προσπάθεια για χαρούμενη και υγιή ανάπτυξη όλων των μωρών – ακόμα κι εκείνων που γεννήθηκαν πρόωρα και στηρίζουμε με ειδικά σχεδιασμένες πάνες σε όλα τα μαιευτήρια της Ελλάδας, αλλά και των μωρών κάποιων οικογενειών που δεν έχουν πρόσβαση στα βασικά αγαθά. Ξεκινάμε λοιπόν, αυτή τη συνεργασία με στόχο κι άλλα βρέφη και μωρά να έχουν την καλύτερη φροντίδα που τους αξίζει.», δήλωσε ο Viken Papazian, Brand Director των Pampers®.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Pampers® που γίνεται αρωγός στο έργο μας, βοηθώντας να στηρίξουμε τα βρέφη και τις οικογένειές τους, που βρίσκονται σε ανάγκη. Με 28 χρόνια πορείας, το «Μαζί για το Παιδί» στοχεύει να εξασφαλίσει πως κάθε παιδί, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχει πρόσβαση στα βασικά αγαθά, προκειμένου να μεγαλώσει σωστά. Στόχος μας μέσα από την κοινή αυτή δράση, είναι να επεκτείνουμε το δίκτυ βοήθειας και να αγκαλιάσουμε όσα περισσότερα βρέφη μπορούμε.» ανέφερε η κοινωνική λειτουργός υπεύθυνη του προγράμματος «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» του «Μαζί για το Παιδί».

Τα Pampers®, παρέχουν ασφαλή και υψηλής ποιότητας προϊόντα, που εκατομμύρια γονείς, φροντιστές, επαγγελματίες υγείας και κοινότητες εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν με σιγουριά καθημερινά. Ταυτόχρονα, συνεργάζονται με κορυφαίους εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας και ασφάλειας, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν των Pampers® ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας - από την επιλογή των υλικών, μέχρι το τελικό προϊόν.

Γι' αυτό, τα Pampers® πιστεύουν και επενδύουν στη δύναμη της συνεργασίας: με γονείς, ειδικούς και ευρύτερους συνεργάτες, με κοινό στόχο να κάνουν τον κόσμο των μωρών λίγο καλύτερο. Σήμερα, αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Σχετικά με τα Pampers®

Για περισσότερα από 50 χρόνια, οι γονείς εμπιστεύονται τα Pampers® για τη φροντίδα των μωρών τους. Τα Pampers® αποτελούν μέρος της The Procter & Gamble Company (P&G) και είναι η No1 σε πωλήσεις πάνα παγκοσμίως. Κάθε μέρα, περισσότερα από 25 εκατομμύρια μωρά σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο φορούν Pampers®. Τα Pampers® προσφέρουν μια πλήρη σειρά από ανοιχτές πάνες και πάνες βρακάκια, καθώς και μωρομάντηλα σχεδιασμένα για να παρέχουν προστασία και άνεση για κάθε στάδιο της ανάπτυξης του μωρού. Επισκεφθείτε το www.Pampers®.gr για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Pampers®, να γίνετε μέλος του προγράμματος Pampers® Rewards και να βρείτε ιδέες και πληροφορίες για να βοηθήσετε το μωρό σας να απολαμβάνει στο έπακρο την αγάπη, τον ύπνο και το παιχνίδι.

Σχετικά με την Procter & Gamble Η P&G εξυπηρετεί τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο με ένα από τα ισχυρότερα χαρτοφυλάκια αξιόπιστων, ποιοτικών και ηγετικών εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Always®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor, Oral-B®, Pampers®, Pantene® και Vicks®. Η κοινότητα της P&G περιλαμβάνει δραστηριότητες σε περίπου 70 χώρες παγκοσμίως. Επισκεφθείτε το https://www.pg.com για τα τελευταία νέα και πληροφορίες σχετικά με την P&G και τις μάρκες της. Για άλλα νέα της P&G, επισκεφθείτε μας στη διεύθυνση https://www.pg.com/news.

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»:

Το «Μαζί για το Παιδί» εργάζεται από το 1996 για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες.

Το έργο του «Μαζί για το Παιδί» επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην υγεία και στην ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, στη στήριξη των σωματείων-μελών που απαρτίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς και στην υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), που λειτουργεί με τις αρχές της οικονομικής διαφάνειας. Στηρίζεται σε πόρους από χορηγίες εταιρειών, δωρεές ιδιωτών, έσοδα από προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και από τη διοργάνωση πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερα www.mazigiatopaidi.gr