FYI

AΙΜ Gold: Για χαμόγελο που σε πάει παντού

16.05.2014
Όποιος είπε ότι ένα χαμόγελο μπορεί να σε πάει παντού, είχε δίκιο!

Ένα καλό χαμόγελο ανοίγει πόρτες, κλέβει καρδιές, ζεσταίνει βλέμματα, κερδίζει μάχες και φυσικά, φωτίζει το πρόσωπο, σβήνοντας κάθε ατέλεια! Αρκεί βέβαια να είναι Gold!

Κάθε γυναίκα που ξέρει να επιλέγει πάντα το καλύτερο για την ομορφιά της, αναζητά μια οδοντόκρεμα που θα τη βοηθήσει να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης και ν’ αποκτήσει ένα πραγματικά εκτυφλωτικό χαμόγελο! Αναζητά, δηλαδή, τη ΝΕΑ ΑΙΜ White Now Gold!

Γιατί AIM Gold;

Η ΑΙΜ τριπλασίασε τη δύναμη λεύκανσης της σύνθεσής της και παρουσιάζει τη ΝΕΑ ΑΙΜ White Now Gold! Την οδοντόκρεμα με 3Χ δύναμη, που χαρίζει ακόμα καλύτερο, άμεσο οπτικό αποτέλεσμα λεύκανσης με ένα μόνο βούρτσισμα!

3Χ η δύναμη της άμεσης λεύκανσης

H AIM White Now Gold έχει 3Χ περιεκτικότητα σε ενεργό Blue Foam σε σχέση με την ΑΙΜ WHITE NOW. Μετά από κάθε βούρτσισμα, ο μοναδικός Blue Foam αφρός, που είναι ορατός κατά τη χρήση, φεύγει αφήνοντας τα δόντια πιο λευκά από ποτέ!

Πρόκειται για την καλύτερη άμεση λεύκανση της AIM σε προσιτή τιμή ενώ είναι κατάλληλη και για καθημερινή χρήση, προσφέροντας ταυτόχρονα προοδευτική λευκαντική δράση!

Ενδεικτική τιμή προϊόντος: €3.10

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε click εδώ