FYI

Άσπρα λευκά, ξέξασπρα από την Persil!

30.03.2011
Θέλεις αστραφτερό λευκό στα ρούχα σου; Τότε η Persil Absolute White έχει τη λύση!Το νέο Persil Absolute White, με την ειδική φόρμουλα επαναφοράς του λευκού, προσφέρει μια μοναδική αίσθηση φροντίδας και προστασίας. Ό,τι και αν είναι το λευκό στη ζωή του καθενός, αξίζει όταν το φοράει να είναι ολόλευκο! Γι’ αυτό και πρέπει να μείνει για πάντα αναλλοίωτο, σαν την πρώτη ημέρα.

Ξένη Δημοσίευση

Θέλεις αστραφτερό λευκό στα ρούχα σου; Τότε η Persil Absolute White έχει τη λύση!

Το απόλυτο λευκό με το νέο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο fashion show της .LAK.

Ό,τι και αν είναι το λευκό στη ζωή του καθενός, αξίζει όταν το φοράει να είναι ολόλευκο! Γι’ αυτό και πρέπει να μείνει για πάντα αναλλοίωτο, σαν την πρώτη ημέρα. Φωτεινό, ζωντανό, αγνό, αλλά και τόσο απόλυτο όσο το λευκό του Persil Absolute White, που δημιουργήθηκε για να επαναφέρει το αληθινό λευκό στη ζωή.

Το νέο Persil Absolute White, με την ειδική φόρμουλα επαναφοράς του λευκού, προσφέρει μια μοναδική αίσθηση φροντίδας και προστασίας. Χωρίς ένζυμα και χλώριο, είναι ειδικά μελετημένο για τις απαιτήσεις όλων των λευκών ευαίσθητων υφασμάτων. Προστατεύει από το γάριασμα, επαναφέρει το λευκό σε κάθε πλύση και εισχωρεί βαθιά στις ίνες των ρούχων, ώστε να χαρίζει πάντα τέλεια καθαριότητα.

H μόδα και το απόλυτο λευκό συναντήθηκαν στο fashion show της .LAK στις 16 Μαρτίου 2011, με το Persil Absolute White να δημιουργεί το δικό του show room στο χώρο της εκδήλωσης, καθώς…

…το ολόλευκο είναι…Absolutely in Fashion.