Με Lechuza ξεχάστε το πότισμα

26.05.2016
Το καλοκαίρι έρχεται και οι ανάγκες των φυτών για νερό μεγαλώνουν. Αν φεύγετε συχνά σε ταξίδι ή ξεχνάτε το πότισμα το σύστημα Lechuza θα φροντίσει τα φυτά σας να πάρουν την κατάλληλη ποσότητα νερού και θρεπτικών συστατικών.

Mix & Match Καλοκαιρινό!

Ταιριάξτε τα ουδέτερα χρώματα της Lechuza με λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις, βάλτε λουλούδια σε διάφορα μεγέθη ανθοδοχείων, ένα ανοικτό τριαντάφυλλο σε ένα χαμηλό κρυστάλλινο μπολ, ανάψτε μερικά ρεσό και φτιάξτε εύκολα μια "τρυφερή" γωνιά.

Mix & Match... Μονόχρωμο!

Τοποθετείστε κοντά σε παράθυρο διαφορετικού μεγέθους γάστρες που θα έχετε φυτέψει ίδια ή παρόμοια φυτά και αφήστε τις αποχρώσεις του πράσινου να ομορφύνουν τον χώρο.

Η γλάστρα NIDO Cottage, ομορφαίνει κάθε μπαλκόνι ή βεράντα, κρεμιέται σταθερά, διαθέτει μεγάλη δεξαμενή νερού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν επιτραπέζια.

Πλεονεκτήματα LECHUZA

  • Το χώμα διατηρείται όσο πρέπει υγρό.
  • Παραμένουν καθαρά τα πατώματα καθώς δεν πέφτει έξω από τη γλάστρα ούτε σταγόνα νερού.
  • Ολες οι γλάστρες Lechuza πωλούνται σε σετ All-In-One. To σετ περιλαμβάνει μία γλάστρα, δοχείο φύτευσης (ανάλογα με το μοντέλο) και το σύστημα αυτοποτισμού Lechuza.
  • Είναι φιλικές προς το περιβάλλον, ελαφριές, αδιάβροχες και έχουν μεγάλη αντοχή.

—Lechuza Concept Store & Café, PLAYMOBIL FunPark. Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων, Κηφισιά τηλ.:2108000018 [email protected], www.lechuza.com