Αντικατάσταση πάγκου κουζίνας

22.03.2007
Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα, αντικαθιστώντας ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του εξοπλισμού της κουζίνας σας και επιδοθείτε άφοβα σε νέες γαστρονομικές ασκήσεις!

Ο πάγκος εργασίας της κουζίνας, λόγω της εκτεταμένης χρήσης του, παρουσιάζει τη μεγαλύτερη φθορά από κάθε άλλη επιφάνεια του σπιτιού. Τα καυτά σκεύη, το κόψιμο των τροφίμων, αλλά και οι σάλτσες που συνήθως χύνονται πάνω του δημιουργούν την ανάγκη της αντικατάστασής του. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα υλικά στην αγορά, αλλά το πιο εύκολο στην τοποθέτηση ανταλλακτικό είναι μια επιφάνεια από νοβοπάν με ανθεκτική επικάλυψη πολυστρωματικού πλαστικού. Η μπροστινή άκρη είναι συνήθως καμπύλη - μια διαδικασία όπου το πολυστρωματικό υλικό διαμορφώνεται και στερεώνεται στο κυρτό άκρο. Μπορείτε να την αγοράσετε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών. Η ίδια τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση πάγκου στο μπάνιο ή οποιασδήποτε επιφάνειας εργασίας.

Οι φωτογραφίες και τα κείμενα του άρθρου είναι από το βιβλίο του Tony Wilkins «ΣΠΙΤΙ - Επισκευές - Κατασκευές», Εκδόσεις Ψύχαλου: Χαρ. Τρικούπη 33, Αθήνα, τηλ. 210 3301111

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ