Το κόλπο του TikTok για να καθαρίσεις το σιφόνι του νεροχύτη

18.10.2021
Το κόλπο του TikTok για να καθαρίσεις το σιφόνι του νεροχύτη
Θα χρειαστείς μόνο 3 προϊόντα που ήδη έχεις στο σπίτι σου

Το Tik Tok μας έχει μάθει πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς, και η καθαριότητα του σπιτιού δεν αποτελεί εξαίρεση: Στη δημοφιλή πλατφόρμα έχουμε δει από βίντεο για το πώς να διατηρούμε το μπάνιο μας φρέσκο ​​και καθαρό, μέχρι tips για εξυπνότερο ξεσκόνισμα. Αυτή τη φορά, θα μοιραστούμε ένα κόλπο για να ξεμπλοκάρεις την αποχέτευση και να απαλλαγείς από δυσάρεστες μυρωδιές.

3 εύκολα κόλπα καθαρίσματος που έχουν γίνει viral στο Tik Tok

Οι νεροχύτες εύκολα και γρήγορα βουλώνουν λόγω διάφορων πραγμάτων που μπορούν να συσσωρευτούν. "Σε γενικές γραμμές, τα μαλλιά είναι συνήθως ο ένοχος", λέει ο Paul Abrams, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων για την εθνική εταιρεία υδραυλικών εγκαταστάσεων Roto-Rooter. Αν θέλεις να ξεμπλοκάρεις γρήγορα τους νεροχύτες σου με μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση, διαβάστε παρακάτω.

5 τρόποι να καθαρίσεις την κουζίνα σου με χυμό λεμονιού

Αρχικά, άφησε ζεστό νερό να τρέξει και στη συνέχεια ρίξε στην αποχέτευση μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι. Μετά από αυτό, πάρε ένα πανί, κάλυψε την τρύπα με αυτό και το άφησε το να καθίσει για τριάντα λεπτά. Στη συνέχεια, βγάλε το πανί και ρίξε ζεστό νερό.

Αυτή η επιλογή χωρίς χημικά είναι δημοφιλής στους χρήστες του Tik Tok. Ένας χρήστης είπε πως, "Το κάνω εδώ και χρόνια με επιτυχία", ενώ ένας άλλος πρότεινε να προσθέσεις αλάτι στο μείγμα, λέγοντας: "Πρέπει να χρησιμοποιήσεις αλάτι και βραστό νερό. Διαφορετικά, η μαγειρική σόδα απλά συσσωρεύεται και κάνει το φράξιμο χειρότερο. Το λέω από εμπειρία." Ένας άλλος χρήστης είπε ότι είναι ασφαλής διαδικασία για αποχετεύσεις και συστήνει να κάνεις αυτό το hack μία φορά το μήνα για συντήρηση.

@cleanthatup

Tried vinegar and baking soda to unclog my sink drain. #cleaninghacks #howto #cleanthatup #factorcap #cleantok #cleaningtiktok #selftaught

♬ Taste It - Ikson