Κέρδισε το πιο μοντέρνο βιβλίο για πλέξιμο & φτιάξε υπέροχα πλεκτά με στυλ

13.12.2016
Μαγνήτισε τα βλέµµατα µε τις δικές σου πλεκτές εντυπωσιακές δηµιουργίες και πρόσθεσε στυλ στις χειµωνιάτικες βόλτες σου κι όλα αυτά με τις οδηγίες που θα βρεις στο βιβλίο "Μ΄αρέσει να πλέκω" των εκδόσεων Μύρτος.

Κι επειδή το κρύο έχει ξεκινήσει για τα καλά φροντίσαμε κι εξασφαλίσαμε 6 αντίτυπα για τις αναγνώτριές μας! Γίνε κι εσύ μια από τις νικήτριες που θα το πάρουν στα χέρια τους. Και φυσικα μην ξεχάσεις να μας στέιλεις σε φωτογραφία τις προσωπικές σου δημιουργίες.

Παίξε και κέρδισε έναν πλήρη οδηγό για πλέξιμο!

Σ' αρέσει να πλέκεις;

Επιλέξε πολύχρωµα νήµατα, αγόρασε βελόνες, βελονάκια, ξύλινα ή µεταλλικά κουµπώµατα, χάντρες, συνδυασέ όλα τα υλικά, βάλε την προσωπική σου σφραγίδα, φαντασία, επιδεξιότητα και κυρίως µεράκι και να είσαι σίγουρη ότι όχι µόνο θα χαλαρώσεις, αλλά θα χαρείς τα δικά σου µοναδικά αριστουργήµατα.

Είτε είσαι «βιρτουόζα» του πλεξίµατος είτε αρχάρια, στο «Μ’αρέσει να ΠΛΕΚΩ» θα µάθεις τις νέες τάσεις της µόδας νέες πλέξεις και διακοσµητικά µοτίβα, θα βρεις πολλά αξεσουάρ, καινούργιες ιδέες και δηµιουργίες, µε πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που θα σε εµπνεύσουν και θα σε βάλουν στον πειρασµό να τις πλέξεις. Ένας πολύχρωµος κόσµος που περιµένει να τον εξερευνήσεις.