Κέρδισε το ημερολόγιο καλοτυχίας & μαζί γούρι του 2017!

13.12.2016
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Womenonly σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μύρτος κάνουν δώρο το πιο θετικό κι αισιόδοξο ημερολόγιο της νέας χρονιάς! Παίξε στο διαγωνισμό και κέρδισε ένα από τα 4 ελπιδοφόρα ημερολόγια και μαζί το γούρι της νέας χρονιάς!

Δήλωσε συμμετοχή & ξεκίνα με αισιοδοξία το 2017!

Ημερολόγιο Καλοτυχίας του 2017

Οι εκδόσεις Μύρτος συνεχίζουν και φέτος την παράδοση με ένα ξεχωριστό, ελπιδοφόρο, αισιόδοξο και γούρικο Ημερολόγιο.

Αποχαιρετίστε τη χρονιά που πέρασε µε ευγνωµοσύνη, πείτε ευχαριστώ και υποδεχθείτε την καινούργια ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα σας στην τύχη. Κάντε ένα νέο ξεκίνηµα µε µεγαλύτερο πάθος, πίστη, αισιοδοξία για το µέλλον και δηµιουργικότητα. Γιατί τύχη είναι όλα αυτά που σκεφτόµαστε, νιώθουµε και κάνουµε. Αλλά όχι µόνο… Όσο και αν αλλάζουν πολλά στις πεποιθήσεις µας, όσο και αν όλοι τρέχουµε µε τρελούς ρυθµούς, η πίστη στα γούρια και στο καλό ποδαρικό της νέας χρονιάς παραµένει, ακόµα και σ’ εκείνους που δεν το παραδέχονται ανοιχτά.

Το Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2017 Εμπνευσμένο από τον αρχαία γνώση, τις λαϊκές παραδόσεις και τα έθιμα της χώρας μας καθώς και τη σοφία άλλων λαών περιέχει σύμβολα προστασίας, όμορφα αντικείμενα, γούρια και φυλαχτά που λειτουργούν σαν μαγνήτης για να φέρουν το καλό στη ζωή μας.

Ανακαλύψτε µέσα στις σελίδες του καλά φυλαγµένα µυστικά και συνεχίστε σε πείσµα των καιρών τις παλιές συνήθειες. Έτσι για να µη χάσει η ζωή τη µαγείας της!

Μαζί με το ημερολόγιο δίδεται δώρο ένα γούρι για καλή χρονιά.