Παίξε και κέρδισε το τατουάζ των ονείρων σου

14.11.2014
Αν ζηλεύεις τα σχέδια που βλέπεις στα κορμιά των σελέμπριτι και θέλεις ν' αποκτήσεις το δικό σου, προσωπικό body art, τώρα έχεις την ευκαιρία να το κερδίζεις εντελώς δωρεάν παίζοντας στον διαγωνισμό του WomenOnly.

Τι κοινό έχουν η Αντζελίνα Τζολί, η Ριάνα, η Βικτόρια Μπέκαμ και η Μέγκαν Φοξ;
Πέραν βεβαίως του ότι είναι σούπερ σταρ, αν υπάρχει κάτι που τις συνδέει αυτά είναι τα τατουάζ που έχουν διάσπαρτα από τα πιο φανερά μέχρι και τα πιο απόκρυφα μέρη του σώματος τους. Γιατί λοιπόν να μην αποκτήσεις κι εσύ το δικό σου;
Μπορεί να μην είσαι -ακόμα- σούπερ σταρ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί από τη στιγμή που θ' αποκτήσεις το προσωπικό σου σήμα-κατατεθέν...

Εσύ απλά πάρε την απόφαση κι εμείς σου το κάνουμε δώρο: το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό του WomenOnly και μπορεί να είσαι εσύ η μεγάλη τυχερή που θα κερδίσει ένα τατουάζ γραμματοσειράς (π.χ. όνομα, φράση, ρητό) αξίας 100 ευρώ από το @Xtra Vipes Tattoo.

Επιπλέον, η δεύτερη τυχερή θα κερδίζει έκπτωση 50% σε οποιοδήποτε τατουάζ της επιλογής της, ενώ ακόμη 5 τυχεροί θα κερδίσουν έκπτωση 40% ο καθένας από τον τιμοκατάλογο του @Xtra Vipes Tattoo.

Πιο σικ πεθαίνεις: το τατουάζ στον βραχίονα της Ίγκι Αζαλέα (αριστερά) και της Κοριάνα Κίλτσερ (δεξιά).

Η διαδικασία είναι απλή:
1. Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο ποστ του διαγωνισμού.
2. Κάνε like στη σελίδα του @Xtra Vipes Tattoo στο Facebook.
3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

Ο χρόνος μετράει από τώρα και μέχρι το αργά το βράδυ της Πέμπτης, 20/11 (διάβασε τους όρους συμμετοχής), ενώ νικητές θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής, 21/11 και πρέπει να επικοινωνήσουν με το στούντιο μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες για να κατοχυρώσουν το δώρο τους.
Καλή επιτυχία!