Ημερολόγιο καλοτυχίας 2015: Κάνε το δικό σου

01.12.2014
Από σήμερα μετράμε αντίστροφα... Ένας μήνας έμεινε μέχρι να αποχειρετίσουμε τον χρόνο και να υποδεχτούμε το 2015. Κι επειδή ο νέος χρόνος πρέπει να ξεκινήσει με αισιοδοξία, σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις 1 από τα 3 ημερολόγια καλοτυχίας των εκδόσεων Μύρτος που έχουμε σε διαγωνισμό.

Κάνε τον απολογισμό σου για τη χρονιά που πέρασε, και ξεκίνα με νέα όνειρα,καινούργια σχέδια και στόχους για μια καλύτερη αρχή! Το ημερολόγιο ΚΑΛΟΤΥΧΙΑΣ 2015 μας προκαλεί και μας προσκαλεί να εκφράσουμε ακριβώς αυτήν τη διάθεση και την ανάγκη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσουμε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας, να πάρουμε το μολύβι και να ξεκινήσουμε καταγράφουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Συμπλήρωσε τις 12 λίστες του ημερολογίου οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς, να ανακουφιστείς, να ανακαλύψεις κρυμμένα ταλέντα και επιθυμίες. Θα σου υποδείξουν έμμεσα ή άμεσα αυτό που κατά βάθος λαχταράει η καρδιά σας. Θα σου επιτρέψουν να κάνεις μια απογραφή της ζωής σου, να συνθέσεις το μωσαϊκό των εμπειριών σου, να κάνεις σωστές επιλογές, να ανακαλύψεις βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες, να αντλήσειςδύναμη και γνώσεις ώστε να φτάσετε πιο εύκολα και πιο γρήγορα στο στόχο σου.

Αν όλα αυτά τα βρίσκεις πολύ απλά για να είναι αληθινά, σε προκαλούμε να τα δοκιμάσεις. Δες το σαν ένα παιχνίδι και ξεκίνα.

Καλή αρχή!

Πώς θα πάρεις μέρος στο διαγωνισμό;

Παίξε και κέρδισε ένα από τα 3 "Ημερολόγια Καλοτυχίας: Το αλφαβητάρι της ζωής". Για να το κάνεις κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 8/12/2014