"Η Μαγική Ομπρέλα": Κέρδισε προσκλήσεις για την avant premiere

05.01.2014
To womenonly σου προσφερει τη δυνατότητα να δεις πρώτη την ταινία "Η Μαγική Ομπρέλα". Κέρδισε 1 από τις 15 προσκλήσεις για την avant premiere της Τρίτης 14 Ιανουαρίου, στην αίθουσα VMAX στα Village του Mall.

Πενήντα χρόνια μετά την αριστουργηματική ταινία της Disney, Mary Poppins, που εκτός από τη λατρεία του κοινού απέσπασε 5 Όσκαρ και συνολικά 13 υποψηφιότητες, οι σπουδαίοι Tom Hanks (στον ρόλο του Walt Disney) και Emma Thompson (στον ρόλο της συγγραφέως των βιβλίων της Mary Poppins), πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική βιογραφία, που μας ξεναγεί στις συνθήκες δημιουργίας του διάσημου αυτού φιλμ.

Για να τη δεις πρώτη, παρέα με τον σύζυγο, το παιδί σου ή κάποια φίλη/φίλο, πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και κέρδισε μια από τις 15 διπλές προσκλήσεις που δίνουμε στις αναγνώστριές μας για την avant premiere της ταινίας, που θα προβληθεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στην αίθουσα V-MAX στα Village του Mall και ώρα 20.30.

Πώς θα πάρεις μέρος;

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό κάνε like στη σελιδα μας στο Facebook (στο πλαίσιο που μπορείς να δεις παρακάτω) και γράψε το σχόλιό σου κάτω από τη δημοσίευση. Προϋπόθεση για να το κάνεις αυτό είναι να έχεις ανοιχτό τον λογαριασμό σου στο Facebook.

Κι αν δεν έχεις Facebook;

Τότε στείλε μας τη συμμετοχή σου με e-mail στη διέυθυνση womenonly.contest.gr, αναγράφοντας στο θέμα "Διαγωνισμός: Η μαγική ομπρέλα".

* Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα σταλούν έως και την Κυριακή 12 Ιανουαρίου. Οι νικητές θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση το πρωί της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου και θα ανακοινωθούν αργότερα, την ίδια ημέρα.

Λίγα λόγια για την ταινία

«Η Μαγική Ομπρέλα» είναι μια συναρπαστική ταινία μέσα στην ταινία, σε σενάριο της πολλά υποσχόμενης Kelly Marcel (Terra Nova TV Series) και σκηνοθεσία του John Lee Hancock (σενάριο και σκηνοθεσία για το Blind Side, σενάριο για το Snow White and the Huntsman), που έχει όλες τις προδιαγραφές, για να διαγωνιστεί στις σημαντικότερες κατηγορίες της επόμενης οσκαρικής κούρσας, χαρίζοντάς μας μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία.

Η πλοκή επικεντρώνεται στη ζωή της συγγραφέως P.L.Travers. Μοιράζεται ανάμεσα στην παιδική της ηλικία στην Αυστραλία το 1907, και τη μεταφορά της σειράς βιβλίων Mary Poppins στη μεγάλη οθόνη από τον Walt Disney τη δεκαετία του ‘60. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Χόλυγουντ, η Travers συλλογίζεται τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Αυστραλία και θυμάται τον πατέρα της που ήταν πηγή έμπνευσης για τον περίφημο χαρακτήρα του Mr. Banks, την πατρική φιγούρα στη διάσημη ιστορία.

Σκηνοθεσία: John Lee Hancock
Σενάριο: Kelly Marcel, Sue Smith
Παραγωγοί: Ian Collie, Alison Owen
Παίζουν: Emma Thompson, Tom Hanks, Annie Rore Buckle, Colin Farrell, Ruth Wilson, Paul Giamatti

Το τρέιλερ της ταινίας