Οι νικητές για τα τραπέζια στο "Καστελόριζο"

30.12.2013
Το womenonly.gr δίνει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να κερδίσουν δωρεάν γεύματα των 4 ατόμων, αξίας 150 ευρώ έκαστο, στα εστιατόρια "Καστελόριζο" Βάρκιζας και Κηφισιάς.

Οι νικητές για τα γεύματα στα εστιατόρια "Καστελόριζο" είναι οι κάτωθι:

* Αναστασία Φόρσου (Βάρκιζα)

* Γιώργος Πέρδικος (Βάρκιζα)

* Κώστας Λιτος (Κηφισιά)

* Αναστασία Κουτσουρίδου (Κηφισιά)

Οι νικητές μπορούν να γευματίσουν από τις 2-1-2014 ? 31-1-2014, εκτός Σαββάτου βράδυ & Κυριακής μεσημέρι, επίσημων αργιών & εορτών. Είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο 210 8983840.

Λίγα Λόγια για τα εστιατόρια Καστελόριζο

Απαράμιλλη αίσθηση, μεσογειακή κουζίνα εμπνευσμένη κυρίως από τα θαλασσινά, η παράδοση στο φρέσκο ψάρι, η ποιότητα στις πρώτες ύλες & τα προσεγμένα πιάτα, είναι οι λόγοι που κάνουν τα εστιατόρια Καστελόριζο μοναδικά.

Τα εστιατόρια Καστελόριζο, πρωτοπορούν στην ποιότητα του ψαριού, που επιτυγχάνουν οι πολυάριθμες αποκλειστικές συνεργασίες με αλιείς από όλη την Ελλάδα και οι αυστηροί καθημερινοί έλεγχοι των υλικών και καταφέρνουν πάντα να παρέχουν εγγύηση φρεσκάδας και απαράμιλλης γεύσης.

Όσο για το χώρο; Στη Βάρκιζα έχει country στυλ έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο φιλικός και οικείος. Με φωτεινά και γήινα χρώματα που παραπέμπουν σε εξοχή είναι διακοσμημένη η εσωτερική αίθουσα, ενώ το αίθριο σε χρώματα της άμμου σας φέρνει ακόμα πιο κοντά στη αίσθηση της θάλασσας.

Το Καστελόριζο στη Κηφισιά ίσως πρόκειται για το πρώτο restaurant στη μεσογειακή κουζίνα με βάση το ψάρι, στα Βόρεια Προάστια που αναμφισβήτητα δημιούργησε σχολή στο είδος του. Η αισθητική του απέριττη, με κλασικά σχήματα και χαμηλούς τόνους, ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.