Διαγωνισμός 2014: κέρδισε 3 μοναδικά σετ APIVITA

01.01.2014
To 2014 είναι εδώ κι εσύ έχεις ανάγκη από λάμψη! Η Apivita σε συνεργασία με το WomenOnly χαρίζουν σε 3 τυχερές (ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας τους) από ένα μοναδικό σετ περιποίησης προσώπου. Το σετ περιλαμβάνει έναν ορό λάμψης, μια μάσκα αναζωογόννησης και μια κρέμα!

Πώς θα λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:

1. Κάνεις Like στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook

(αν είσαι ήδη φαν, προχωράς)

Κάνεις Like στη σελίδα της Apivita στο Facebook: https://www.facebook.com/apivita

2. Συμπληρώνεις τη φόρμα συμμετοχής:

Το δώρο: ο ορός λάμψης με μύρτιλλο και βιταμίνη C , είναι ιδανικός για την φθινοπωρινή περιποίηση της επιδερμίδας σου και είναι κατάλληλος για πανάδες, για την θαμπή επιδερμίδα αλλά και για τις πρώτες ρυτίδες & γραμμές έκφρασης, αφού έχει και αντιγηραντική δράση!

Η μάσκα λάμψης και αναζωογόνησης καλύπτει τέλεια τις ανάγκες της θαμπής επιδερμίδας και είναι τέλεια για τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης αφού αφήνει την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή από ποτέ.

Ανάλογες με τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σου το σετ που θα κερδίσουν οι τυχεροί θα περιλαμβάνει και μια κρέμα προσώπου από την νεανική σειρά Aqua Vita ή την πιο ενισχυμένη με αντιγηραντικές ιδιότητες Wine Elixir.

Λίγα λόγια για την σειρά Aqua Vita της Apivita: H κρέμα Aqua Vita: τα θαυματουργά συστατικά της απόλυτης κρέμας: η λυγαριά αυξάνει την υγρασία και χαρίζει σφριγηλότητα, η βρώμη και η λεκιθίνη διατηρούν ενυδατωμένη την επιδερμίδα ακόμη και 24 ώρες μετά. Η pρόπολη ρυθμίζει τη λιπαρότητα και προσφέρει αντισηπτική δράση. Εμπλουτισμένη με αιθέριο έλαιο Γεράνι, αναζωογονεί την επιδερμίδα και προσφέρει αίσθηση ευεξίας

Αποκλειστική Καινοτομία: Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό στη σειρά aqua vita με έγχυμα από πράσινο τσάι για να ενισχύσει την αντιοξειδωτική δράση.

Έχει αφαιρέσει τα συνθετικά συστατικά που μπορεί να βλάψουν την υγεία και την επιδερμίδα.
Χωρίς: Parabens, Silicones, Propylene glycol, Mineral Oil, PEG and Ethanolomine.

Λίγα λόγια για την σειρά Wine Elixir: η κρέμα της Apivita έχει αντιγηραντικές δράσεις και είναι ιδανική αντιρυτιδική κρέμα. Το κόκκινο κρασί μειώνει την επιφάνεια και τον αριθμό ακόμα και των πιο βαθιών ρυτίδων. Το λούπινο και το μελισσοκέρι συσφίγγουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν την υφή και την ελαστικότητά της. Τα φυτικά έλαια, η βρώμη και η λεκιθίνη προσφέρουν στην επιδερμίδα εντατική ενυδάτωση και τροφή. Εμπλουτισμένη με βιολογικά αιθέρια έλαια νέρολι, πατσουλί, φασκόμηλο και γεράνι, τονώνει την επιδερμίδα και προσφέρει αίσθηση ευεξίας

Αποκλειστική καινοτομία: Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό στη σειρά wine elixir με έγχυμα απο πράσινο τσάι για την ενίσχυση της αντιοξειδωτική δράσης των προϊόντων.