Καλότυχο 2014 με τα πιο θετικά ημερολόγια: Κέρδισέ τα

23.12.2013
Το womenonly σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μύρτος σου προσφέρουν τέσσερα καταπληκτικά ημερολόγια θετικότητας και καλοτυχίας για το 2014! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κάνε τα δικά σου.

"Φως είναι η πίστη, η ελπίδα, η χαρά, η αισιοδοξία, η θετική σκέψη, η αγάπη για τον εαυτό σας και τους γύρω σας... Φως είναι οι καλές πράξεις, τα καλά λόγια, η καλή διάθεση, η γνώση, η δράση, η απόδραση... Φως είναι όλα αυτά που διώχνουν το σκοτάδι απ΄το μυαλό και γενικά από τη ζωή. Αφήστε απ΄έξω την απελπισία, το φόβο και τα "γιατί".

Γεμίστε με φως την καθημερινότητά σας. Εστιάστε την προσοχή σας σε κάθε τι καλό και όμορφο. Ξυπνήστε λίγο νωρίτερα και βγείτε έξω στον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Ακούστε τη σιωπή του πρωινού. Παρατηρήστε το υπέροχο φως του ηλίου που ανατέλλει και δείτε τα χρώματα που παίρνουν τα πάντα γύρω σας: Ο ουρανός, τα δέντρα, τα λουλούδια, τα σπίτια, οι δρόμοι κάθε τι.

Εισπνεύστε βαθιά, νιώστε το φως να γεμίζει όλο το σώμα σας και πάρτε όση περισσότερη ενέργεια μπορείτε. Είναι τόσο απλό! Μήπως νιώθετε ήδη γεμάτοι ευφορία;"

Πάρε μέρος στο Διαγωνισμό

Αν το παραπάνω απόσπασμα από το "Ημερολόγιο Καλοτυχίας" σε ενέπνευσε μάθε πώς θα το κάνεις δικό σου! Κέρδισε ένα από τα τρία ημερολόγια καλοτυχίας για το νέο χρόνο και δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες στην καθημερινότητά σου! Αγάπησε τον εαυτό σου, πίστεψε στις δυνάμεις σου και νιώσε δυνατή και θωρακισμένη!

Πώς θα το αποκτήσεις; Η διαδικασία είναι απλή:

Βήμα 1ο

Κάνεις like στη σελίδα μας στο Facebook (αν δεν έχεις ήδη κάνει)

Βήμα 2ο

Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για το ημερολόγιο Καλοτυχίας από τις εκδόσεις Μύρτος

Όσο περισσότερα είναι τα θετικά στοιχεία που μας περιβάλλουν, τόσο πιο ευνοϊκές είναι οι συνθήκες. Όσο πιο ισχυρή ασπίδα προστασίας δημιουργεί γύρω μας το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, τόσο λιγότερο κινδυνεύουμε από την επίδραση της αρνητικής ενέργειας.

Οι εκδόσεις «Μύρτος» συνεχίζουν και φέτος την παράδοση με το καλότυχο πολυτελές καλαντάρι τους.

Το καλύτερο γούρι της χρονιάς! Με πολλή αγάπη, φροντίδα και περισυλλογή ετοιμάστηκε το φετινό Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2014.

Συμβουλές και tips μας οδηγούν να αγαπήσουμε, να φροντίσουμε, να πιστέψουμε στον εαυτό μας με τον σωστό τρόπο, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας γύρω μας. Μα πάνω απ’ όλα να πιστέψουμε σε ένα όραμα για έναν καλύτερο κόσμο. Γιατί εκεί που κάτι τελειώνει είναι σίγουρο ότι κάτι άλλο αρχίζει.

Το «Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2014» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μύρτος» σε όλα τα βιβλιοπωλεία.