Δεν νιώθω τίποτα μέσα της

05.11.2010
Δεν απολαμβάνω το σεξ όπως εκείνη. Όταν μπαίνω μέσα της δε νιώθω τίποτα.

Είμαι 25 και έχω γνωρίσει μια κοπέλα 10 χρόνια μεγαλύτερή μου. Όμως δεν απολαμβάνω το σεξ όπως εκείνη. Όταν μπαίνω μέσα της δε νιώθω τίποτα. Το γεγονός ότι εκείνη είχε πολλές εμπειρίες, μήπως αλλάζει τις διαστάσεις της μικρής της περιοχής (από μεγαλύτερα πέη); Με μικρότερες κοπέλες δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ντρέπομαι που το ρωτάω αλλά είμαι σε απόγνωση.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι. Πρόκειται για μια φυσιολογική απορία, η οποία σχετίζεται και με μια μικρή αγωνία που μπορεί να έχεις για το κατά πόσο το δικό σου μέγεθος είναι φυσιολογικό, κάτι που απασχολεί την συντριπτική πλειονότητα των αντρών, ακόμη κι αν δεν το ομολογούν.

Το πιθανότερο είναι ότι η διαφορά στη δική σου αίσθηση απόλαυσης δεν οφείλεται στην πλούσια εμπειρία της κοπέλας σου, αλλά στις διαφορετικές διαστάσεις της σε σύγκριση με τον μέσο όρο. Μάλλον ανήκει σ' αυτό το 30% που έχει λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις σε σχέση με το υπόλοιπο 60% των γυναικών, ενώ παράλληλα υπάρχει κι ένα 10% που έχει μικρότερες εσωτερικές διαστάσεις.

Εκτός κι αν η κοπέλα σου έχει γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό περισσότερες από μία φορές, κάτι που μπορεί να έχει προκαλέσει κάποια χαλάρωση στον κόλπο και που είναι το μόνο που μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι. Εφόσον γενικότερα σ' αρέσει αυτή η κοπέλα και θέλεις να συνεχίσεις να είσαι μαζί της, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις διαφορετικές στάσεις και τεχνικές μέχρι να βρεις εκείνη που θα ικανοποιεί περισσότερο και τους δυο σας.

Βλέπεις, κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό στο κρεβάτι κι αυτό που μπορεί να σου ταίριαζε στο παρελθόν με μια γυναίκα δεν σημαίνει ότι θα σου ταιριάζει και στο μέλλον με κάποια άλλη.

Τέλος, να ξέρεις ότι ο κόλπος των γυναικών που βρίσκονται σε μακροχρόνιες μονογαμικές σχέσεις, τείνει να "αγκαλιάζει" με τον καιρό το μόριο του συντρόφου τους, αυξάνοντας την απόλαυση και των δύο.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook