Έχω τύψεις που τον πλήγωσα -θα είμαστε ποτέ μαζί;

02.07.2015
Πως μπορώ να τον προσεγγίσω; Πως να του πω να μου δώσει το τηλεφωνό του;

Θεία Λουκία με την σειρά μου θα ήθελα να σου πω συγχαρητήρια για την στήλη σου! Είναι αρκετά βοηθητική, έτσι αποφάσισα να μοιραστώ και εγω τους προβληματισμούς μου μαζί σου. Ελπίζω να με βοηθήσεις!

Ας ξεκινήσω λέγοντας πως με το παιδί (Α) αυτο γνωριστήκαμε πριν περίπου 2 χρόνια ίσως και λίγο περισσότερο ή λιγο λιγότερο. Η γνωριμία μας έγινε καθαρά τυχαία και καθόλου σοβαρή καθώς γνωριστήκαμε σε ένα site επικοινωνίας (μεσο κάμερας). Εγω με τις φίλες μου μπαίναμε σε αυτο το site οταν βαριόμασταν για να περάσει η ώρα μας, το ίδιο και εκείνος με τους φίλους του. Έτσι λοιπόν καθώς τα γνωριστήκαμε είπαμε να ανταλλάξουμε fb μιας και ήταν οι μόνοι κοντά στην ηλικία μας (13-14 εμείς-16-17 αυτοι) και οι μόνοι φυσιολογικοί , με χιούμορ και οκ παιδιά. Αφού ανταλλάξαμε fb μονό εγω και αυτός κρατήσαμε επικοινωνία , αρχίσαμε να μιλάμε είτε μέσο κάμερας είτε μέσο μηνυμάτων ώρες ατελείωτες. Εκείνος έδειχνε ενδιαφέρον αλλα εγώ ως πιο επιφυλακτική και ως πολυ δίσπιστη στα αγόρια ήμουν μαγκωμένη στο να εκφράσω συναισθήματα και αν το έκανα δεν το έκανα καθόλου επιφανειακά . Ο καιρός περνούσε και εμείς συνεχίζαμε να μιλάμε , έδειχνε ενδιαφέρον και εγω είχα ανοιχτεί λίγο και δεν ήμουν τόσο μαγκωμένη.

Κατα βάθος είχα αρχήσει να δένομαι μαζί του και είχε αρχίσει να μου αρέσει. Δεν είχαμε κανονίσει να βγούμε αν και το θέλαμε μάλλον και οι δυο καθώς δεν είναι μόνιμος κάτοικος της Αθήνας αλλα είχε σπίτι και εδω στο οπόιο ερχόταν τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο. Δεν προλάβαμε να το συζητήσουμε ούτε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα καθώς στον δρόμο μου βρέθηκε ένας φίλος (Β) απο την περιοχή μου με τον οποίο ναι μεν είχαμε κάτι χαζό στην αρχή (να πω πως ο αλλος ο καημένος (Α) μου συνέχιζε να μου στέλνει μηνύματα , συνέχιζε να μου κάνει κλίσεις για κάμερα αλλα εγώ την μια δεν απαντούσα στα μηνύματα ή δεν μπορούσα ποτε να βάλω κάμερα μαζί του και φυσικά τον ξενέρωσα) αλλα είπα να το τολμήσω μιας και ήμουν αρκετά επιφυλακτική είπα στον εαυτό μου λοιπόν πως απο εδω και πέρα θα εκδηλώνω τα αισθήματα μου (έτσι και έκανα και το έφαγα το κεφάλι μου με αυτον (Β) ). Όταν λοιπόν κατάλαβα τι γκάφα είχα κάνει εκτός ότι ξαναμαζεύτηκα στο καβούκι μου , είπα να ξαναπροσπαθήσω να κερδίσω τον (Α) αρχίσαμε να μιλάμε πάλι αλλα τα τυπικά δεν ανοιγόταν ούτε εγω. ήξερα πως τον πλήγωσα αλλα εκείνος παρόλα αυτα μου μιλούσε έστω τα τυπικά. Μου έφτανε! Και ερχόμαστε στο τώρα! Πρόσφατα λοιπόν είχα τα γενέθλια μου (15 πλέον) , περίμενα πως και πως να έρθει η ειδοποίηση στον χρονολόγιο με το όνομα του έλα όμως που απο το πρωϊ έως τις 22:00 κάνενα μήνυμα , κάνενα χρόνια πολλά απο εκείνον. Ωστόσο δεν είχα απαντήσει σε κανένα απο τα αλλα μηνύματα στο χρονολόγιο (παράλληλα μου είχε στείλει ένα παιδί στο chat στην συνομιλία τα χρόνια πολλα ο οποίος ενδιαφέρεται και ξεχάστηκα γιατί μου έπιασε την κουβέντα).Όταν πήγε 23:00 άνοιξα την συνομιλία καθώς ήμουν εκτός σύνδεσης και μου έστειλε τα χρόνια πολλα και έτσι ποιάσαμε κουβέντα. Του ζήτησα επίσης συγγνώμη που στο παρελθόν ορισμένες φορές ήμουν απότομη μαζί του και τον ρώτησα αν μου κρατάει κακία και μου απάντησε '''χαχαχα οχι βρε''.

Το γεγονός οτι παραμένει καλός μαζί μου και οτι μου έστειλε τα χρόνια πολλα στο chat και όχι στο χρονολόγιο μου δίνει ελπίδες καθώς αν ήθελα να μου πει απλα το τυπικό θα έστελνε στο χρονολόγιο και όχι στο chat για να πιάσουμε κουβέντα. Θεία Λουκία όλα αυτα στα είπα γιατί τον αγαπώ και θέλω να τον δώ απο κοντά, να τον ξανακερδίσω, έχω συναισθήματα που κρατάω τόσο καιρό μέσα μου χωρίς να του τα έχω εκδηλώσει. Πως μπορώ να τον προσεγγίσω; Πως να του πω να μου δώσει το τηλεφωνό του; Απο όλα αυτα που σου είπα κατάλαβες έστω και λίγο οτι ενδιαφέρεται ακόμη; Τον αγαπάω και πιστεύω και εκείνος έχει συναισθήματα για εμένα. Ίσως έχουν φθαρεί αλλα θέλω να τα ξαναζωντανέψω. Σε παρακαλώ θεία Λουκία βοήθησε με διστάζω να κάνω βήμα αλλα νομίζω οτι το πεδίο είναι ελεύθερο και μιας που αποφοίτησε ίσως έρθει να μείνει μόνιμα στο αλλο του το σπίτι και ίσως μπορώ και εγω να έχω ελπίδες για σχέση μαζί του. Ξέρω ότι ένας 18 μπορεί να έχει αλλες ανάγκες σε μια σχέση αλλα είμαι διατεθειμένη. Αυτά απο εμένα θα περιμένω την απάντηση σου. Ευχαριστω εκ των προτέρων! Ελπίζω να μην σας κούρασα εσάς και τους αναγνώστες.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ερατώ μου, έχεις πάρει πολύ σοβαρά όλη αυτή την ιστορία και δεν πρέπει. Αυτό που μπορεί να έγινε μ' αυτό το αγόρι είναι να απογοητεύτηκε λίγο που εξαφανίστηκες, αλλά για να πληγώθηκε δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν είχατε και κανένα πολύχρονο δεσμό για να πεις ότι καταπάτησες τους όρκους σας. Ένα φλερτάκι είχατε -και εξακολουθείτε να έχετε- κάτι που μπορεί να έχει συνέχεια ή όχι, ανάλογα με τις περιστάσεις και τους δικούς σου χειρισμούς βέβαια.

Βλέπεις το φλερτ είναι απλά ένα παιχνίδι γοητείας, χωρίς δεσμεύσεις, ούτε καν υποσχέσεις. Αν θέλεις να έχεις ελπίδες λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσεις να το παίζεις φροντίζοντας να τηρείς τους κανόνες του παιχνιδιού. Πρακτικά αυτό σημαίνει να συνεχίσεις να μιλάς όπως πριν μαζί του και να του δίνεις τον χώρο και τον χρόνο να σε φλερτάρει κι εκείνος, χωρίς να δραματοποιείς τα πράγματα και να τον πιέζεις να εμπλακεί περισσότερο απ' ότι μπορεί να θέλει.

Επίσης, πρέπει να καταλάβεις ότι το να λες ότι αγαπάς κάποιον χωρίς να τον έχεις ζήσει από κοντά στο ελάχιστο, είναι κάπως υπερβολικό, επικίνδυνο για σένα και καθόλου αποδοτικό ως προς τον στόχο σου. Καλύτερα να λες ότι είσαι τσιμπημένη μ' αυτό το αγόρι κι ότι ελπίζεις να προχωρήσει το φλερτ σας σε κάτι πιο σοβαρό, χωρίς όμως να επενδύεις επάνω του όλα τα όνειρα σου.

Κάτσε πρώτα να αποκαταστήσετε έναν ρυθμό επικοινωνίας, να μάθεις πού βρίσκεται γενικότερα από συναισθηματική άποψη στη ζωή του -μήπως τα έχει με κάποια αυτή την εποχή;- κι αν όλα πάνε κατ' ευχήν θα έρθει η ώρα που θα σου ζητήσει εκείνος το τηλέφωνο σου. Το να του το ζητήσεις εσύ και μάλιστα σ' αυτή τη φάση δείχνει υπερβολική πρεμούρα και προθυμία να του χαρίσεις «γη και ύδωρ» κι αυτό ποτέ δεν υπόσχεται μια θετική εξέλιξη για κάτι πιο βαθύ και σταθερό. Τώρα ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού. Φρόντισε πάνω απ' όλα να το απολαύσεις χωρίς να πιέζεις για το αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ