Βαρετο σεξ

01.07.2015
Μου φαινεται πως βαριεται, την ωρα της πραξης δεν μιλαει και νοιαζεται μονο για την δικη του ικανοποιηση.

Καλησπερα θεια Λουκια μου. Θα ηθελα την βοηθεια σου σε κατι. Με το αγορι μου ειμαστε μαζι 1 χρονο. Στις αρχες το σεξ ηταν πολυ ωραιο, συναρπαστικο και το αγορι μου εκανε προσπαθειες να με ικανοποιησει. Τωρα τελευταια βαριεμαι αφανταστα. Πλεον μου φαινεται πως βαριεται, την ωρα της πραξης δεν μιλαει και νοιαζεται μονο για την δικη του ικανοποιηση. Το σεξ ειναι σημαντικο για μενα και εχω αρχισει να ξενερωνω. Πως να του το πω χωρις να θειξω τον ανδρισμο του; Ξερω οτι μπορει να ειναι καλος εραστης. Σε παρακαλω απαντησε μου γιατι δεν ξερω σε ποιον αλλον να απευθυνθω. Σε ευχαριστω πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κική μου, νομίζω ότι το αγόρι σου σε έχει κακομάθει, αφού τα περιμένεις όλα από εκείνον και λογικό είναι να έχει χάσει τον ενθουσιασμό του μετά από έναν χρόνο επαναλήψεων.

Βλέπεις, ο καλύτερος τρόπος για να μην βαριέσαι στο κρεβάτι σε οποιαδήποτε στιγμή της σχέσης σου, είναι να συμμετέχεις με τον ίδιο ενθουσιασμό που περιμένεις από τον σύντροφο σου.

Αυτό σημαίνει όχι μόνο να του δίνεις την απαραίτητη ενθάρρυνση και να είσαι διαθέσιμη αλλά και να παίρνεις και κάποιες πρωτοβουλίες τόσο για τη δική σου, όσο και για τη δική του ευχαρίστηση.

Αν χρειάζεσαι έμπνευση ως προς αυτό, μπορείς να επισκεφτείς τη διπλανή στήλη του Sex, η οποία είναι γεμάτη ιδέες και πρακτικές συμβουλές που θα ερεθίσουν τη φαντασία σου –κάτι βασικό στο απολαυστικό σεξ- και θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις το ρεπερτόριο σου.

Καλή ανάγνωση και καλή διασκέδαση!