Απόγνωση

29.06.2015
Δεν κοιμάται σχεδόν ποτέ σπίτι μου, μετά το σεξ πάντα βρίσκει κάποιο λόγο για να φύγει και βγαίνει με διάφορες, οι οποίες λέει ότι είναι απλά φίλες του.

Θεία Λουκία γεια σου, αποφάσισα να σου γράψω, γιατί είμαι πραγματικά μπερδεμένη σχετικά με τη συμπεριφορά του φίλου μου και αυτό έχει αρχίσει να επιδρά αρκετά αρνητικά στην ψυχολογία μου. Λοιπόν γνωριστήκαμε πριν 8 μήνες και εκείνος φαινόταν να με θέλει αρκετά. Ωστόσο οι μήνες περνούσαν και ενώ βγαίναμε και βρισκόμασταν σπίτι μου εκείνος δεν με καλούσε ποτέ στο δικό του σπίτι. Του μίλησα λοιπόν γι’αυτό και μου είπε ότι δε είναι έτοιμος ακόμα γιατί σε αυτό το σπίτι συγκατοικούσε με την πρώην του επί 3 χρόνια και επειδή θα σχολιάζουν διάφοροι γείτονες και αν το μάθει η πρώην του θα στεναχωριόταν πολύ. Παράλληλα δεν κοιμάται σχεδόν ποτέ σπίτι μου, μετά το σεξ πάντα βρίσκει κάποιο λόγο για να φύγει π.χ ότι δουλεύει και πρέπει να σηκωθεί νωρίς. Παράλληλα βγαίνει με διάφορες, οι οποίες λέει ότι είναι απλά φίλες του. Πόσοι βγαίνουν για ποτό με φίλη τους στις 4 το πρωί; Δεν ξέρω τι να κάνω ούτε τι να πιστέψω πλέον! Σε παρακαλώ απάντησε, θέλω να ακούσω τις συμβουλές σου...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χριστίνα μου, λυπάμαι που θα στο πω έτσι ωμά όμως δεν έχει νόημα να σου χαϊδεύω τ' αυτιά: αυτό το αγόρι σε θέλει μόνο για το σεξ που του προσφέρεις απλόχερα και για τίποτα περισσότερο.

Αν δεν έχεις πρόβλημα μ' αυτό, τότε θα πρέπει να αρκεστείς στο ίδιο μοτίβο συναντήσεων μαζί του και παράλληλα να φροντίσεις να κάνεις κι εσύ τη ζωή σου σαν να μην υπάρχει εκείνος στο πλάνο.

Αν όμως θέλεις να κάνεις μια κανονική σχέση, θα πρέπει να τον σχολάσεις και να βρεις κάποιον ο οποίος να είναι πρόθυμος να μοιραστεί ολόκληρη τη ζωή του μαζί σου και όχι μόνο το κρεβάτι σου.

Είναι τόσο απλό! Απλά σκέψου τι θέλεις εσύ για τον εαυτό σου και αποφάσισε τι θα κάνεις. Από εκείνον πάντως, δεν έχεις να περιμένεις τίποτα περισσότερο.