Δεν θελω να μας "παρατήσει"

30.06.2015
Η μητέρα μ θελει να παει να μεινει στο σπιτι του φίλου της με τα αδέλφια μ.

Καλησπέρα θεία με εχεις βοηθήσει πολλές φορες και σε χρειάζομαι μια ακομη. Οι γονείς μ ειναι χωρισμένοι και εγω μένω με τη μητέρα μ και τα δυο μικρότερα αδέλφια στο σπιτι του πατέρα μας. Τα πραγματα δεν πανε και η μητέρα μ θελει να παει να μεινει στο σπιτι του φίλου της με τα αδέλφια μ. Εγω θελω να μείνω στο δικό μας. Δεν μ αρεςει καθόλου αυτο που παει να κανει και με στεναχωρεί. Δεν ξερω τ μα κανω βοήθησε με! :( Μάρια 20 χρόνων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, είσαι ολόκληρη γυναίκα και δεν έχεις ανάγκη τη μαμά σου, όπως τα αδέλφια σου. Αν δεν συμφωνείς με τις αποφάσεις της, μπορείς ν' ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο και σ' αυτή την περίπτωση εσύ θα είσαι που την εγκαταλείπεις, όχι εκείνη.

Άλλωστε, εκείνη θέλει να πάρει μαζί όλα τα παιδιά της (και εσένα) ενώ εσύ είσαι που θέλεις να μείνεις πίσω στο πατρικό σου. Ως ενήλικη είσαι ελεύθερη να το πράξεις, εφόσον συμφωνεί κι ο πατέρας σου φυσικά, ο οποίος έχει το σπίτι. Αλλά επίσης ως ενήλικη, δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση από τη μητέρα σου να ικανοποιεί τις επιθυμίες σου.

Θα πρέπει λοιπόν να πάρεις τις αποφάσεις σου και να αναλάβεις την ευθύνη της ζωής και του εαυτού σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ