Το αγορι μου δεν θελει σεξ για θρησκευτικους λογους

29.06.2015
Πλεον καθε σαρακοστη δεν αγγιζει τα χειλια μου για 40 μερες και ολον το υπολοιπο χρονο μονο αυτο κανουμε.

Γεια σου Θεια Λουκια! Ειμαι εδω και τρια χρονια με ενα παιδι (ειμαι 16 και αυτος 18) τον πρωτο χρονο ειχαμε κανει αρκετα πραγματα και επειτα σταματησαν τα παντα. Παρακολλησε με την εκκλησια (επειδη ο θειος του ειναι και θεολογος και τον επηρεαζει) και απο τοτε ουτε λογος για ερωτικα πραγματα. Πλεον καθε σαρακοστη δεν αγγιζει τα χειλια μου για 40 μερες και ολον το υπολοιπο χρονο μονο αυτο κανουμε. Δεν μπορω να περιμενω μεχρι τον γαμο για να συνευρεθουμε :( Βοηθησε με δεν μπορω και να τον αφησω επειδη τον υπεραγαπαω, τι να κανω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νίνα μου, καταλαβαίνω ότι τον υπεραγαπάς και λογικό είναι αφού μαζί του μεγαλώνεις. Όμως η αγάπη από μόνη της δεν φτάνει για να κάνει ευτυχισμένη μια σχέση κι αν μια σχέση δεν είναι ευτυχισμένη, τότε δεν έχει και λόγο ύπαρξης.

Τώρα λοιπόν θα πρέπει να σκεφτείς κατά πόσο μπορείτε οι δυο σας να ταιριάξετε και να συνεχίσετε ικανοποιείτε τις ανάγκες ο ένας του άλλου ώστε να συνεχίσετε να είσαστε μαζί, ή αν έχετε αρχίσει να στρέφεστε προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Η απάντηση σ' αυτό το ερώτημα θα γίνει πιο εύκολη αν σκεφτείς πώς θα ένιωθες γι' αυτό το αγόρι κι αν θα ήθελες να κάνεις σχέση μαζί του αν γνωριζόσασταν σήμερα.

Αν δεν θα επέλεγες να είσαι και πάλι μαζί του, τότε να είσαι σίγουρη ότι η δυσαρέσκεια σου για τη μεταστροφή του συνέχεια θα μεγαλώνει και δεν θ' αργήσει να φέρει τη ρήξη. Εκτός κι αν στραφείς κι εσύ στη θρησκεία με το ίδιο πάθος κι αγάπη σου για τον Θεό υπερκαλύψει την ανάγκη σου για στενότερη σωματική επαφή με το αγόρι σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ