Εμεινα σε 4 μαθήματα (2α γυμνασιου)

23.06.2015
Θα το πάρει πολύ στραβά. Γιατί είναι αρκετά αυστηρή με τέτοια θέματα!

Έμεινα σε τέσσερα μαθήματα! Το έμαθα χθες. Δεν το εχω πει ακόμα στην μητέρα μου. Φοβάμαι για το πως θα αντιδράσει. :/ Σήμερα έδιναν τους ελέγχους στο σχολείο μου αλλά δούλευε και δεν μπορούσε να πάει και είπε να πάω εγώ. Εγώ δεν πήγα... Πως θα της το πω; Χθες το βραδυ της έγραψα σε ένα χαρτάκι ότι την αγαπαω πολυ κλπ. Θα το πάρει πολύ στραβά. Γιατί είναι αρκετά αυστηρή με τέτοια θέματα! Τι να κανω; :(

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Άννα μου, φυσικά και θα το πάρει πολύ στραβά και θα έχει και κάθε δίκιο. Και δεν φτάνει που κατάφερες να μείνεις σε τόσα μαθήματα -γιατί θέλει προσπάθεια ομολογουμένως ιδιαίτερα σε τόσο μικρή τάξη- αλλά δεν πήγες και στους ελέγχους όπως σου είχε ζητήσει, δηλαδή είσαι διπλά φάουλ.

Εν πάση περιπτώσει, όσο προσπαθείς να κρυφτείς τόσο χειρότερα τα κάνεις τα πράγματα, γιατί αργά ή γρήγορα, η αλήθεια θα μαθευτεί και τότε δεν θα σε ξεπλένει τίποτα.

Αυτή τη στιγμή το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ομολογήσεις όλη την αλήθεια και να δεχτείς τις συνέπειες. Άλλωστε, δεν θα σου είναι και τόσο δύσκολο... Μετά από τόση χαλάρωση όλο τον χειμώνα, θα είσαι μια χαρά ξεκούραστη για να ριχτείς στο διάβασμα όλο το καλοκαίρι, μήπως καταφέρεις να διορθώσεις την κατάσταση τον Σεπτέμβριο.

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ