Προδοσια;

19.06.2015
Τωρα που χωρισαν εγω εκανα κατι με αυτο το αγορι, ομως νιωθω τυψεις και φοβαμαι μην μαθευτει.

Εδω και ενα χρονο σχεδον κανω παρεα με μια κοπελα, με την οποια ενω στην αρχη καναμε κολλητη παρεα τωρα απομακρυνθηκαμε ομως συνεχιζουμε να βγαιβουμε και να μιλαμε. Μετα απο καποια σκηνικα οχι σοβαρα ενιωσα οτι αυτη η κοπελα δεν μπορει να μου σταθει, το προβλημα μου αυτη την στιγμη ειναι οτι εμενα μου αρεζε ενα αγορι, δεν το ειπα ομως πουθενα, αυτη η κοπελα δεν το ηξερε και τα εφτιαξε μαζι του, δεν με πειραξε καθολου ομως εξαλλου εγω ημουν σε σχεση με αλλον. Τωρα που χωρισαν εγω εκανα κατι με αυτο το αγορι ομως νιωθω τυψεις και φοβαμαι μην μαθευτει. Τον εβαλα να υποσχεθει οτι δεν θα το πει πουθενα. Τι εχεις να πεις γι αυτο; Ηταν προδοσια οντως η ειχα καθε δικαιωμα να το κανω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χριστίνα μου, από τη στιγμή που οι δυο τους έχουν χωρίσει και δεν έχεις και τόσο στενή σχέση μ' αυτή την κοπέλα, δεν χρωστάς λογαριασμό σε κανέναν. Απ' ότι καταλαβαίνω άλλωστε, οι δυο τους δεν είχαν και κανέναν σοβαρό δεσμό που να τη σημαδέψει.

Μέσα στις παρέες συμβαίνουν αυτά και δεν χρειάζεται να τα παίρνεις τόσο σοβαρά. Ακόμη κι αν μαθευτεί -που δεν αποκλείεται, ακόμη κι αν εκείνος σου υποσχέθηκε ότι δεν θα το πει- δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις ενοχές και ν' αρχίσεις να απολογείσαι.

Βέβαια, δεν χρειάζεται να το κάνεις και σημαία ότι πήγες μ' αυτό το αγόρι, γιατί πολλοί ψάχνουν για αφορμές να δημιουργήσουν ίντριγκες και δεν είναι έξυπνο να διαλαλείς τα κατορθώματα σου.

Αρκεί να ξέρεις μέσα σου ότι από τη στιγμή που δεν βλάπτεις κάποιον άμεσα ή έμμεσα, το τι κάνεις στο κρεβάτι σου είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σου λογαριασμός. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ