Αγχος...

18.06.2015
Αν το πεος του βγαζει υγρα σαν μικρες σταγονιτσες, χωρις να εχει τελειωσει, μπορεις να μεινεις εγκυος;

Αμα κανεις ερωτα και ο αντρας σου δεν φοραει προφυλακτικο και οταν βγει απο μεσα σου χωρις να εχει τελειωσει και το πεος του βγαζει υγρα σαν μικρες σταγονιτσες μπορεις να μεινεις εγκυος; Χρειαζομαι επειγοντως μια απαντηση. Ειμαι πολυ αγχωμενη. Ευχαριστω για τον χρονο θεια Λουκια :)

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιώτα μου, αν ο σύντροφος σου δεν είχε τελειώσει στα σίγουρα τότε τα υγρά που είδες ήταν είτε δικά του προσπερματικά υγρά, είτε δικά σου από τη φυσική λίπανση του κόλπου σου.

Βέβαια αν εκείνος τραβήχτηκε την τελευταία στιγμή, θα μπορούσαν να είναι και μερικές σταγονίτσες σπέρματος -αν και αυτό έχει υπόλευκο χρώμα και όχι διαφανές σαν νερό- και σ' αυτή την περίπτωση θα μπορούσες να μείνεις έγκυος.

Ωστόσο, για να μείνεις έγκυος από κάποιο ατύχημα θα πρέπει να είσαι κοντά στις γόνιμες μέρες σου αλλά εσύ δεν μου δίνεις καμιά σχετική πληροφορία.

Με βάση αυτά που μου λες λοιπόν, σου απαντώ με μεγάλη επιφύλαξη ότι είναι μάλλον απίθανο να έχεις μείνει έγκυος από τη συγκεκριμένη επαφή.

Αν παρόλα αυτά διατηρείς τις αμφιβολίες σου, και δεν έχουν περάσει περισσότερες από πέντε μέρες από τότε, θα μπορούσες να πάρεις το χάπι της επόμενης μέρας για να μειώσεις όποιες πιθανότητες υπάρχουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ