Σεξ και θαλασσα

18.06.2015
Οταν γινει η πρωτη φορα θα μπορω να μπω στην θαλασσα μετα;

Γεια σας, ειμαι ακομα παρθενα και με τον φιλο μου αποφασισαμε να προχωρησουμε. Θα ηθελα ομως να ρωτησω κατι επειδη ειναι και καλοκαιρι, οταν γινει η πρωτη φορα θα μπορω να μπω στην θαλασσα μετα; Ή την επομενη μερα και αν οχι μετα απο ποσες μερες θα μπορουσα; Ευχαριστω πολυ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, αν η θάλασσα είναι καθαρή, όπως είναι στα νησιά μας για παράδειγμα, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν όμως έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία για την καθαρότητα του νερού ή κολυμπάς σε πισίνα, καλύτερα να αποφύγεις το μπάνιο για όσο βλέπεις αίμα. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι θα δεις αίμα –περίπου οι μισές κοπέλες δεν βλέπουν- αλλά αν δεις σημαίνει ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να κολλήσεις κάποια μόλυνση και γι’ αυτό δεν αξίζει να το ρισκάρεις.

Επίσης, να φροντίζεις γενικότερα να μην κάθεσαι ποτέ απευθείας στην άμμο, στην άκρη της πισίνας ή σε κοινόχρηστα καθίσματα, ιδιαίτερα με βρεγμένο μαγιό και να έχεις μαζί σου πάντα ένα παρεό ή μια πετσέτα για να σε προστατεύει, καθώς οι περισσότερες μολύνσεις για τις οποίες κατηγορούμε τη θάλασσα, συνήθως προκαλούνται από αυτή την κακή συνήθεια και όχι από το νερό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ