Προφυλακτικο μεσα στο νερο;

11.06.2015
Γενικα μεσα στο νερο θαλασσα, πισινες, μπανιερες πρεπει να φορας προφυλακτικο; Ή δεν παθαινεις τιποτα;

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αλλα μπορει να ειναι χαζη. Η κοπελα μου μου ζητησε να το κανουμε μεσα στο μπανιο μεσα στο νερο. Λοιπον επειδη δεν ξερω, γενικα μεσα στο νερο θαλασσα, πισινες, μπανιερες πρεπει να φορας προφυλακτικο; Ή δεν παθαινεις τιποτα; Και αν ειναι καλο να φορας δεν θα φυγει απο το νερο και την πιεση; σε ευχαριστω για τον χρονο σου!!!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νίκο μου, η ερώτηση σου δεν είναι καθόλου χαζή. Άλλωστε, έχεις κάθε δίκιο να έχεις επιφυλάξεις ως προς την... υποβρύχια χρήση του προφυλακτικού, γιατί όντως μπορεί να γλιστρήσει και μάλιστα χωρίς να το καταλάβεις με αποτέλεσμα να έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις και μάλιστα όταν θα είναι πολύ αργά πια.

Τώρα η πιθανότητα σύλληψης είναι εξίσου μεγάλη με την πιθανότητα στη στεριά -μην σου πω και μεγαλύτερη εξαιτίας της άνωσης- ενώ ακόμη μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα κολπικών μολύνσεων για εκείνη, τόσο εξαιτίας των μικροοργανισμών που πάντα υπάρχουν μέσα στο νερό (ακόμα και το νερό της μπανιέρας περιέχει κολοβακτηρίδια που προέρχονται από το σώμα μας) αλλά και εξαιτίας της αραίωσης των κολπικών υγρών, με αποτέλεσμα την αυξημένη τριβή που οδηγεί σε μικροτραυματισμούς.

Εν ολίγοις, το υποβρύχιο σεξ δεν είναι καλή ιδέα, είτε μιλάμε για μπανιέρα, είτε για θάλασσα, είτε για πισίνα. Βέβαια, το υγρό στοιχείο γενικότερα μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ ωραίο σκηνικό για προκαταρκτικό παιχνίδι, αλλά ό,τι έχει να κάνει με διείσδυση (ακόμα και δαχτύλων) καλύτερα να περιμένει και να γίνεται σε ξηρό περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ