Τι κανω λαθος;

10.06.2015
Φαινοταν να ενδιαφερεται, ηθελε να μαθει τα παντα για μενα, με καθε ευκαιρια με ακουμπουσε, εβρισκε παντα κτ να πει. Ολα ηταν νορμαλ, ωσπου ξεκινησε να απομακρυνεται

Γεια σας! Λοιπον το θεμα μου ειναι οτι γνωρισα ενα παιδι στο γυμναστηριο ο οποιος μου αρεσε ομως λογω οτι ειμαι ντροπαλη δν εκανα τιποτα. Με πλησιασε εκεινος ομως φαινοταν να ενδιαφερεται, ηθελε να μαθει τα παντα για μενα, με καθε ευκαιρια με ακουμπουσε εβρισκε παντα κτ να πει, κ πολλες φορεσ με περιμενε να σχολασω. Ολα ηταν νορμαλ, ωσπου ξεκινησε να απομακρυνεται, στα μηνυματα εκανε να απαντησει μεχρι κ μια μερα, επαψε πια να με περιμενει κ γεν εξαφανιστηκε. Τι πηγε στραβα δεν καταλαβαινω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ανθή μου, τι δεν καταλαβαίνεις; Το πράγμα είναι ξεκάθαρο: αφού δεν ανταποκρίθηκες στο ενδιαφέρον που σου έδειξε, εκείνος παραιτήθηκε από την προσπάθεια και πιθανόν τώρα να φλερτάρει με κάποια άλλη κοπέλα. Είναι τόσο απλό!

Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποιος σου αρέσει και σου δείχνει το ενδιαφέρον του μην τον πάρεις για δεδομένο. Αν θέλεις να γίνει κάτι μεταξύ σας, ανταπόδωσε του το φλερτ και ενθάρρυνε τον να προχωρήσει. Διαφορετικά θα πετάξει πάλι το πουλί.