Τι να κάνω;

09.06.2015
Έχουν περασει 10 ημέρες και δεν έχει κάνει καμία κίνηση. To μόνο που έκανε την 5 ημέρα ήταν να με σβήσει από το fb και να βάλει ελεύθερος.

Καλησπέρα σας, Ο λόγος που σας γράφω είναι γιατί νιώθω απογοητευμένη, πληγωμένη και παγωμένη σαν να με έχουν αδειάσει. Έφυγα από το σπίτι στο οποίο ζω με τον σύντροφο μου τα τελευταία 6 χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο αρραβωνιαστηκαμε, Ο λόγος που έφυγα ήταν ένα ξέσπασμα που είχε. Μιλήσαμε το μεσημέρι και με ρώτησε τι θέλω να φέρει από το market γιατί τελείωσε την δουλειά και θα ερχότανε να φάμε. Αφού το κλείσαμε μετά από λίγο του τηλ για να του πω να φέρει νερά γιατί το είχα ξεχάσει. Δεν απαντούσε περίμενα να με πάρει δεν με παίρνει οπότε του ξανατηλ. δεν το απαντάει ξανά. περνάει μισή ώρα ( η δουλειά απο το σπίτι είναι 10 λεπτά) και του ξανατηλ. Μου απαντάει νευριασμένος και μου λέει τι θές και τηλ όλη την ώρα; Του λέω που είσαι θέλω να πάρεις κάτι. Μετά απο την ερώτηση μου που είσαι άρχισε να φωνάζει τι θες που είμαι και που είμαι με βρίζει και μου το κλείνει. Μου τηλ αμέσως μετά και συνέχισε να φωνάζει και να μου λέει παίρνεις τηλ όλη την ώρα και ξαναβρίζει και το κλείνει. Ένα λεπτό αργότερα ξανατηλ και ξανάλεγε τα ίδια και 2 λεπτά μετα ήταν σπίτι.

Με το που μπαίνει φώναζε πως του τηλεφωνω όλη την ώρα και όταν έχει δουλειά και δεν απαντάει να μην ξανατηλ. Ήταν σε κατάσταση εκτός εαυτού παίρνει το κινητο το πετάει στον τοίχο και το σπάει και μου λέει να δούμε τώρα πως θα ξανατηλ. Μετά πέταξε και κάποια άλλα πράγματα κάτω φωνάζοντας και βρίζοντας. Ολη αυτή την ώρα δεν είπα τίποτα τα είχα χαμένα και αν μιλούσα στην κατάσταση που ήταν δεν θα με άκουγε. Το μόνο που του είπα αφού σταμάτησε να πεταει πράγματα ήταν να μου δώσει το τηλ να πάρω τον πατέρα μου να έρθει να με πάρει γιατί το κιν είχε σπάσει. Μου λέει αν θες να φύγεις πάρε στο σταθερό από το σταθερό και ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Μάζεψα όσα ρούχα μπορούσα ήρθε ο πατέρας μου και με πήρε. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε 6 μήνες που συμπεριφέρεται έτσι. Να έχει τέτοια ξεσπάσματα γιατί μπορεί να του τηλ πολλές φορές ενώ έχει δουλειά. Το θέμα είναι πως μύριζε αλκοόλ που σημαίνει ότι έπινε όπως επίσης και τις άλλες 2 φορές.

Έφυγα και τις άλλες φορές αλλά ξαναγύριζα τώρα σκέφτομαι υπάρχει λόγος; Αρχίζω και σκέφτομαι τι έκανα τοσο κακό και φέρεται έτσι αλλά οτι και να έκανα είναι συμπεριφορά αυτή; Τις προηγούμενες φορές αφού μιλήσαμε μου έλεγε πως κάνω σαν τρελή όλη την ώρα τηλ και ρωτάω που πάει και πως εγώ τον φτάνω σε αυτό το σημείο και φέρεται έτσι, και άρχισα να νιώθω χάλια. Και τώρα νιώθω χάλια και δεν ξέρω τι να κάνω. Να πάω να πάρω και τα υπόλοιπα πράγματα και να τελειώσουμε; Ή να περιμένω; Αλλα να περιμένω τι; Όταν γίνονται τέτοια περιστατικά σε εμένα τα ρίχνει και εγώ πρέπει να αλλάξω λέει. Δεν κάνω όμως κάτι τοσο τρομερό για να βγαίνει τόσο πολύ εκτός εαυτού. Και αυτός είναι που δυσκολεύεται να κάνει συζήτηση μετά από τσακωμούς και αποφεύγει. Άλλο πρόσωπο δεν υπάρχει. Σίγουρα κάτι τον πιέζει αλλα δεν νομίζω πως είμαι εγώ αυτή. Δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω κάτι, ή αν μπορώ να κάνω κάτι αναρωτιέμαι που πήγε ο άνθρωπός μου; Έχουν περασει 10 ημέρες και δεν έχει κάνει καμία κίνηση. To μόνο που έκανε την 5 ημέρα ήταν να με σβήσει από το fb και να βάλει ελεύθερος. Πλήρης αδιαφορία... Ολα τα προηγούμενα χρονια ηταν ενας αλλος άνθρωπος που μου φερόταν με σεβασμό και αγάπη. Τι να κάνω; Δεν θέλω να ξαναγυρίσω και να γίνουν τα ίδια μετα απο μερικούς μήνες.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τάνια μου, δεν μπορώ να ξέρω τι κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά και πώς έφτασαν τα πράγματα μεταξύ σας σε τέτοιες ακρότητες από την πλευρά του. Αυτό που καταλαβαίνω όμως είναι ότι δεν υπάρχει περιθώριο συνεννόησης μεταξύ σας και δεν έχει κανένα νόημα να επιστρέψεις. Άλλωστε, να επιστρέψεις πού, τη στιγμή που εκείνος θεωρεί τον εαυτό του χωρισμένο και δεν δείχνει καμιά όρεξη να επικοινωνήσει μαζί σου; Με το ζόρι σχέση δεν γίνεται…

Προφανώς κάπου έχεις φταίξει κι εσύ στην όλη υπόθεση -όπως συνήθως είναι η περίπτωση στους χωρισμούς- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οφείλεις να κάνεις όλες τις υποχωρήσεις μονομερώς, ενώ εκείνος θα φέρεται σαν πρωτόγονος.

Καταλαβαίνω ότι στεναχωριέσαι μ’ αυτές τις εξελίξεις, όμως φαίνεται ότι μάλλον κάτι δεν είχες καταλάβει καλά σε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο κι απλά τώρα γνωρίζεις σε βάθος τον αληθινό του χαρακτήρα και όταν περάσει η φουρτούνα θα καταλάβεις ότι γλίτωσες από τα χειρότερα που θα μπορούσαν να συμβούν αν έμενες περισσότερο μαζί του.

Τέλος, οφείλω να σου πω ότι στη θέση σου θα είχα περισσότερες επιφυλάξεις για το αν υπάρχει άλλη ή όχι. Βλέπεις, οι άντρες σπάνια αφήνουν μια στρωμένη σχέση στα καλά καθούμενα, χωρίς να έχουν ήδη εμπλακεί σε κάτι άλλο που μπορεί να τους γυαλίζει καλύτερα...