Φιλοι Φιδια

08.06.2015
Μηπως δεν ειμαι αρκετα εξυπνη να διαχωρισω το φιλικα με το ερωτικα; Μηπως παρεξηγω καταστασεις;

Γεια σου θεια λουκια. Εδω και καποιο καιρο υπαρχει ενα φλερτ με ενα νεαρο που με ενδιαφερει πολυ. Εγω σαν Αναστασια νιωθω οτι αυτο μεταξυ μας προχωραει και οτι υπαρχει και ενδιαφερον και απο την πλευρα του αγοριου. Αποφασισα να μιλησω σε ενα φιλο. Η γνωμη του ηταν καθαρα αρνητικη. Ελεγε οτι εγω φανταζομαι πραγματα διοτι τον θελω και οτι αυτος ηταν καθαρα φιλικος απεναντι μου. Λεει επισης οτι αν ηταν αυτος στη θεση του θα μου ειχε ειδη μιλησει για τα αισθηματα του.

Ο φιλος μου να συμπληρωσω δεν τον εχει δει ποτε ουτε τον γνωριζει. Το θεμα ειναι οτι το ενστικτο μου και η καρδια μου μπορει να πεφτουν τοσο εξω; Μηπως δεν ειμαι αρκετα εξυπνη να διαχωρισω το φιλικα με το ερωτικα; Μηπως παρεξηγω καταστασεις; Σε παρακαλω αφιερωσε λιγο απο τον πολυτιμο χρονο σου να μου απαντησεις το εχω αναγκη γιατι με εχει ριξει πολλυ ψυχολογικα αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο θεμα. Ευχαριστω πολυ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αναστασία μου, ο διαχωρισμός αυτών των καταστάσεων δεν είναι τόσο θέμα εξυπνάδας, όσο θέμα της προηγούμενης εμπειρίας στις ερωτικές σχέσεις και της γενικότερης ψυχοσύνθεσης σου. Με άλλα λόγια έχει να κάνει με τη συναισθηματική νοημοσύνη σου και όχι με την οξυδέρκεια σου.

Εν πάση περιπτώσει, νομίζω ότι κακώς παρεξηγείσαι με τον φίλο σου, ο οποίος προσπαθεί μονάχα να σε προστατέψει από μια απογοήτευση.

Φυσικά, ούτε κι εγώ γνωρίζω τον νεαρό στον οποίο αναφέρεσαι, αλλά από τη δική μου εμπειρία ξέρω πως όταν ένα αρσενικό ενδιαφέρεται για σένα θα σου το δείξει με κάθε δυνατό τρόπο χωρίς περιθώρια παρεξηγήσεων.

Συνεπώς, απαντώντας στην ερώτηση σου, θα σου πω ότι είναι πράγματι πολύ πιθανό να πέφτεις έξω και το καλύτερο που έχεις να κάνεις να μην περιμένεις και πολλά από αυτό το φλερτ. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός καλύτερα θα ήταν να μην ποντάρεις καθόλου σ’ αυτό.

Τώρα, αν τυχόν κάνουμε τόσο λάθος και ο φίλος σου και εγώ, τότε ακόμα καλύτερα για σένα. Όμως καλύτερα να εισπράξεις αυτή την ευχάριστη έκπληξη, παρά να καταλήξεις απογοητευμένη και προδομένη από τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ