Προβληματικη σχεση

21.05.2015
Το κοριτσι εκλαιγε πολυ και δεν θελει να τον χωρισει, και αν τον χωρισει, θα χαρακωθει, για να μετανιωσει...

Γεια σας, ειμαι Γιωργος, στενος φιλος μιας φιλης μου που εχει δεσμο με ενα αγορι απο Οκτωβριο και συνεχιζει. Ειμαστε συμμαθητες στο σχολειο (εγω, αυτη και το αγορι της) και περναμε... καλα.

Λοιπον, απο Οκτωβριο μεχρι αρχες Δεκεμβριου, τα πηγανε καλα, πραγματικα ερωτευμενα ζευγαρια. Οπως, τα πραγματα σιγα σιγα πηγαν στραβα αρχιζοντας απο τελη Δεκεμβριου μεχρι Μαρτιο. Οπως, το αγορι της, αρνηθηκε να παει βολτα συνεχεια μαζι της, ελεγε καποια ψεματα, και αλλα. Απο Απριλιο μεχρι 17 Μαιου, ηταν ακομα πιο χειροτερο. Την πειραζε συνεχεια, υπερβολικα δηλαδη, την κοροιδευε και τα λοιπα.

Ηταν σαν, οι σχεση τους ανεβοκατεβαινε, μια μερα μια χαρα περνανε, 2 μερες, χαλια, μια μερα, μια χαρα και τα λοιπα. Μαλωσανε 4 φορες και το αγορι της συνεχεια υποσχεθηκε οτι δεν θα ξακανει τετοιες βλακειες και να αρχισει να την ενδιαφερεται (μηδεν ενδιαφερον ειχε) αλλα, συνεχεια καθε μετα απο 2 βδομαδες, ξανα προβληματα, συνεχομενα. Μου εχει πει τα παραπονα της σε μενα, και τι προσωπικα εκανε σε μενα, επειδη με ξερει τοσο καλα που με εχει σαν αδερφο της και μου λεει τα μυστικα της τα οποια ποτέ δεν τα λεω σε κανεναν.

Μαιου 18, ειχαν αποφασισει να κανουν π!π* και το εκαναν. Το ευχαριστηθηκαν και τα λοιπα. Και τι εγινε? Την επομενη μερα, το αγορι της, σταματησε να της μιλαει απο Facebook, ουτε ενα μηνυμα. Ουτε προχθες, ουτε χθες ουτε σημερα. Στο σχολειο της μιλαγε παρα πολυ λιγο απο οτι επρεπε τις προηγουμενες φορες.

Για να στο πω και συντομα: Το αγορι της:

1. Καυλωνει συνεχεια, δλδ θελει συνεχεια σεξ, επισης ομολογησε σε μας οτι θελει να την κανει π!π* και σεξ! Χωρις να το ξερει η κοπελα του (φυσικα, της το ειπα εγω στο facebook).
2. Σχεδον σπανια βγαινουν βολτα και οι δυο. Μεχρι στιγμης, μονο 2 ραντεβου κανανε, τα υπολοιπα, με παρεα ή καθολου.
3. Το κοριτσι συνεχεια του λεει να πανε βολτα και οι δυο τους αλλα αυτος συνεχεια δικαιολογια ελεγε οτι το προγραμμα του ηταν φουλ, δεν μπορουσε, κ.α Και οταν μπορουσε, δεν εβγαινε με αυτην αλλα με αλλη παρεα.
4. Ενας φιλος μου, μου ειχε πει οτι αυτο το αγορι του ειπε οτι οταν κανουν σεξ, θα την παρατησει.
5. Ξεκαθαρα φαινεται οτι την χρησιμοποιει.

Τωρα παμε στο κοριτσι:

1. Πραγματικα τον θελει, τον θελει στην ζωη του. Δεν θελει ποτέ να τον χωρισει. Ακομα και με ασχημη συμπεριφορα, εκεινη τον θελει.
2. Αυτη συνεχεια κανει ρομαντισμο μαζι του, αλλα αυτος μηδεν ρομαντισμο και απλα χουφτωνει, φιλαει, κ.α
3. Εχει πει παρα πολλα παραπονα με αυτον σχετικα με την αδιαφορια του, συμπεριφορα του, κ.α, σε μενα τις περισσοτερες φορες.

Χθες μιλησαμε, οτι συμφωνα, με πολλους φιλους μου (του σχολειου και εκτος) ειχαν την ιδια γνωμη: Να χωρισουν. Το κοριτσι εκλαιγε πολυ και δεν θελει να τον χωρισει, και αν τον χωρισει, θα χαρακωθει, για να μετανιωσει.

Δεν μπορω να πω αλλα. Χρειαζομαι την βοηθεια σας με αυτο το κοριτσι... Μου ειπε να βρω περισσοτερη βοηθεια και ερχομαι εδω... Περιμενω την απαντηση σας!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιώργο μου, σίγουρα ο φίλος σας είναι κάφρος κι αν είχατε τα κότσια θα έπρεπε να τον κράξετε όλα μαζί τα υπόλοιπα αγόρια της παρέας για τον τρόπο που μιλάει για την κοπέλα του. Βέβαια, είναι δικαίωμα του να νιώθει ό,τι νιώθει και να κάνει ό,τι καταλαβαίνει μαζί της, αλλά όπως κι αν νιώθει γι' εκείνη οφείλει να δείχνει μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια κι ένα στοιχειώδη σεβασμό απέναντι της κι αν δεν το κάνει έχετε κι εσείς κάθε δικαίωμα να τον βάλετε στη θέση του, εφόσον διαφωνείτε με τη στάση του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτή που φταίει πρώτη και πάνω απ' όλους στην όλη υπόθεση είναι η φίλη σου, αφού κάθεται με ένα αγόρι που δεν τη σέβεται καθόλου και της φέρεται άθλια, λες και δεν υπάρχει άλλο αγόρι που θα της δώσει σημασία μετά απ' αυτόν. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι η ίδια έχει πολύ χαμηλό αυτοσεβασμό και καθόλου αυτοεκτίμηση, γι' αυτό λέει αυτές τις βλακείες περί χαρακώματος. Διαφορετικά θα τον είχε χωρίσει, πολύ καιρό τώρα.

Αν λοιπόν θέλεις να τη βοηθήσεις αυτό που πρέπει να κάνεις είναι πρώτο, να της πεις ότι αυτά που λέει για τα χαρακώματα είναι μπούρδες κι ότι δεν λέει να κολλάει σε έναν τόσο καραγκιόζη τύπο που δεν αξίζει ούτε να τον φτύσει. Δεύτερο να της πεις ότι αν δεν ήταν τόσο κολλημένη θα μπορούσε να έχει όποιον θέλει κι ότι της αξίζει να την αγαπούν και να περνάει καλά. Τρίτο να της πεις ότι όσο μένει μ' αυτόν και ρίχνει τα μούτρα της για εκείνον τόσο χάνει τη γοητεία της όχι μόνο στα μάτια αυτού του βλάκα, αλλά και στα μάτια όλων των αγοριών και δεν κερδίζει απολύτως τίποτα. Και τέταρτο να της πεις ότι είσαι πολύ θυμωμένος μαζί της για όλα αυτά, ότι έχεις βαρεθεί να την ακούς να κλαψουρίζει όλη την ώρα για μια κατάσταση που δεν αλλάζει κι ότι αν δεν τον χωρίσει, θ' αναγκαστείς να την αφήσεις μόνη της, αφού ό,τι κι αν της λες δεν ακούει και κάνει του κεφαλιού της.

Τέλος, αυτό που έχω να πω σε σένα είναι να προσέχεις πού αφιερώνεις την ενεργητικότητα σου και το ενδιαφέρον σου αν θέλεις να πιάνουν τόπο. Βλέπεις, όσο ιπποτική διάθεση κι αν έχεις, είναι αδύνατον να βοηθήσεις κάποιον που δεν θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του. Κι απ' ότι μου λες αυτό το κορίτσι είναι ακριβώς από αυτές τις περιπτώσεις που χρησιμοποιούν τη "δυστυχία" τους για να προκαλέσουν τη λύπηση, να γίνουν το κέντρο της προσοχής και να κερδίσουν συμπάθειες. Έτσι όσο προσπαθείς να της σταθείς και να τη βοηθήσεις, το μόνο που καταφέρνεις είναι να της τονώνεις αυτή την άρρωστη ιδέα και να παρασέρνεσαι κι εσύ ο ίδιος σε μια άρρωστη κατάσταση.

Ξεκαθάρισε λοιπόν τη θέση σου απέναντι της και ανάγκασε την να κάνει κάτι υγιές για τον εαυτό της –έστω για πρώτη φορά.