Μήπως σκέφτεται ακομη την πρωην του;

15.05.2015
Βρήκα μια φωτογραφία της πρώην του γυμνή κι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Αγαπητή θεία Λουκία δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω; Είμαστε σχεδόν ένα χρόνο μαζί και μπορώ να πω ότι όλα βαίνουν καλως μέχρι που έψαξα το κινητό του και βρήκα μια φωτογραφία της πρώην του γυμνή, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ενώ είχε κι άλλες φωτογραφίες της, τις είχε σβήσει όλες και είχε κρατήσει μόνο αυτή. Το γνωρίζω γιατί είχα ψάξει και στο παρελθόν και τις είχα βρεί. Να σημειώσω βεβαια ότι η συγκεκριμένη κοπέλα τον παρακαλούσε να γυρίσει κοντά της ενώ ηταν μαζί μου και αυτός την αγνοούσε γεγονός που δεν μου το απέκρυψε. Επίσης μου μιλά πολυ συχνά για εκείνη και για την σχέση τους και ότι ειχε βαρεθεί, χωρίς ποτέ να παραλείπει να μου πει ότι ήταν πολύ ωραία κοπέλα. Να τον παρατήσω; Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λία μου, αν ο καλός σου ήθελε την πρώην του θα είχε μείνει μαζί της, πόσο μάλλον που είχε και τη δυνατότητα να το κάνει. Ωστόσο εκείνος παραμένει μαζί σου κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το γεγονός ότι κράτησε αυτή τη φωτογραφία δεν λέει και πολλά από μόνο του και το πιθανότερο είναι ότι τη χρησιμοποιεί για να τονώνει την αυτοπεποίθηση του με τη σκέψη ότι είχε σχέση με μια όμορφη κοπέλα.

Το μόνο ανησυχητικό σ’ όλα αυτά είναι ότι μιλάει πολύ για εκείνη, κάτι που σημαίνει ότι αυτή η σχέση του έχει αφήσει κάποιο απωθημένο και δεν μπορεί να την ξεπεράσει, ίσως γιατί κάτι τον έχει πληγώσει και προσπαθεί να το επεξεργαστεί και να το χωνέψει. Ίσως πάλι αυτό που του λείπει από εκείνη να είναι το σεξ και μ' αυτόν τον τρόπο να προσπαθεί να σου εκφράσει κάποιο παράπονο.

Εφόσον σε τρώει λοιπόν -και πολύ λογικά- κάνε του μια κουβέντα για να μάθεις συγκεκριμένα γιατί είναι τόσο κολλημένος ενώ έχει χωρίσει από εκείνη τόσο πολύ καιρό. Τι είναι αυτό που του λείπει ή που τον πονάει στη σκέψη της;

Αφού μάθεις τι παίζει ακριβώς και προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις την κατάσταση, θα πρέπει να του εξηγήσεις ότι σε ενοχλεί ν’ ακούς για συνέχεια γι’ αυτή την κοπέλα κι ότι θέλεις να σταματήσει να το κάνει.

Αν βέβαια εκείνος επιμένει στο ίδιο βιολί, τότε όντως θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αφήσεις, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί είναι κουραστικό ν’ ακούς ιστορίες για άτομα που δεν σε αφορούν και δεν ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ