Σος-χωρισμος

13.05.2015
Μου ζήτησε συγνώμη, μου είπε ότι νιώθει χαμένος και ότι είναι λες και είμαστε μαζί αλλά κάναμε μια συμφωνία να μη μιλάμε. Με πλήγωσε που με την πρώτη δυσκολία το έβαλε στα πόδια.

Θεια Λουκία χρειάζομαι τη βοήθεια σου! Περυσι το Μάιο τα έφτιαξα με ενα παιδι (είμαστε κ οι δυο 23, Ταύρος αυτός ) και τα πηγαιναμε πολύ καλά αλλά ειχαμε συνέχεια το προβλημα της απόστασης. Μία ειχαμε εξεταστική και δεν βρισκομασταν πολύ, μετα δούλευε το καλοκαίρι στο νησί του και πανω που ηρεμησαμε μπήκε το Νοέμβρη στρατό στον Εβρο. Το παλευαμε και οι δυο πολύ και πιστεύαμε σε αυτή τη σχέση. Μέχρι που το Γενάρη μου μίλησε πρωτη φορά για χωρισμό. Μου είπε οτι με θέλει πολύ αλλά έχει κουραστεί,οτι θα προτιμούσε να έχει την ησυχία του απο το να περιμένει ν με δει και ν γίνεται χαλια η ψυχολογια του απο την αναμονή.

Το ξεπερασαμε αλλά και παλι μου το ξανά είπε δυο τρεις φορες μέχρι που ήρθε με άδεια τ Πάσχα και χωρίσαμε οριστικά. Βοήθησα και εγώ σ αυτό γιατί δν δεχτηκα να ξανασυζητησουμε τα ίδια. Του είπα οτι δεν αντεχω να συζητάω κάθε τρεις και λίγο για το χωρισμό και καλυτερα να βάλουμε μια τέλεια. Έφυγε παλι γ τον Έβρο και απ όταν έφυγε μου έστειλε δυο τρια τυπικά μνμ με πήρε ενα τηλέφωνο μεχρι π τα ξανασυζητησαμε και του ζήτησα να εξαφανιστεί μιας και δν ήθελε στην ουσία να τα ξανά βρούμε απλα ηταν πολύ θλιμμένος και ήθελε να με ακούει.

Του εξήγησα οτι με αυτον τον τροπο δεν με σεβεται, οτι μια σχέση έχει τα πανω της και τα κάτω της και μπορουσαμε να το παλέψουμε αλλά εκείνος μας παρατάει και βάζει τον εγωισμό του πάνω απ'όλα και ότι είμαι πολύ θυμωμένη γιατί ενώ με διεκδίκησε στην αρχή και με έκανε να αισθάνομαι τόσο όμορφα με τα λόγια και τις πράξεις του με τις απανωτές προτάσεις για χωρισμό με πλήγωσε πολύ. Εκείνος μου ζήτησε συγνώμη, μου είπε ότι νιώθει χαμένος και ότι είναι λες και είμαστε μαζί αλλά κάναμε μια συμφωνία να μη μιλάμε. Παρόλα αυτά μου δήλωσε ότι κάποιες φορές νιώθει ήρεμος γιατί ήταν ότι πιο έντιμο μπορούσε να κάνει ως προς εμένα μιας και δεν είναι καλά με τον εαυτό του και δεν μπορεί να νιώθει ενθουσιασμένος και με μένα.

Θεία μου δεν ξέρω τι να κάνω. Με πλήγωσε που με την πρώτη δυσκολία το έβαλε στα πόδια. Η εντιμότητα είναι να προσπαθείς όχι να τα παρατάς. Επίσης με εκνευρίζει που μου μιλάει για έλλειψη ενθουσιασμού. Που να βρει χώρο ο έρωτας όταν έχουμε να βρεθούμε 40 μέρες και είμαστε συνέχεια από απόσταση. Και εγώ κουράστηκα αλλά ξέρω ότι έτσι είναι η πραγματικότητα και κάνω υπομονή. Δεν θέλω να τον χάσω αλλά από την άλλη δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του γιατί είμαι πολύ θυμωμένη. Εκείνος πλέον δεν στελνει τίποτα μιας και του το ζήτησα. Λες όταν απολυθεί να με κυνηγήσει; Ήταν τρελός για μένα. Δεν καταλαβαίνω πως αντέχει να 'μαστε χώρια. Επίσης σε λίγες μέρες έχει γενέθλια. Να του στείλω ή όχι για να του δείξω ότι με έχασε τελείως;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελίνα μου, αυτά των ζωδίων δεν τα ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι σίγουρα θα πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από τη συνεχή σου ενασχόληση μ' αυτόν τον άνθρωπο και ν' αφήσεις το μέλλον να δείξει τι θα συμβεί.

Μέχρι τώρα όλες οι συνθήκες λειτούργησαν εναντίον σας και αυτή τη στιγμή είσαστε και οι δύο πολύ μπερδεμένοι για να μπορέσεις να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Σταμάτα λοιπόν να ασχολείσαι μαζί του και συνέχισε τη ζωή σου σαν να έχετε χωρίσει οριστικά. Όταν με το καλό εκείνος απολυθεί, θα δεις πώς θα συμπεριφερθεί και πως θα νιώθεις εσύ κι αν θα εξακολουθείς να τον θέλεις. Επί του παρόντος πάντως είναι σαφές ότι η απόσταση δεν σας πάει ως ζευγάρι κι αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο, δεδομένου ότι η σχέση σας δεν είχε προλάβει να «δέσει» πριν εκείνος παρουσιαστεί στον στρατό.

Όσο για τα «χρόνια πολλά», αν μιλάμε για σκέτα «χρόνια πολλά» κι όχι για απόπειρα επανασύνδεσης από την πλευρά σου, δεν έχεις κανένα λόγο να μην του στείλεις. Εφόσον τον σκέφτεσαι εκείνη την ημέρα και παρά τους καυγάδες σας νοιάζεσαι γι' αυτόν, είναι ένας τρόπος να δείξεις ανωτερότητα και τη διάθεση σου να κρατήσεις τις γέφυρες ανοιχτές.

Βλέπεις ανάμεσα σε στοιχεία επιτυχίας κάθε ευτυχισμένης σχέσης είναι και ο κατάλληλος συγχρονισμός και δυστυχώς, όσο πάθος κι αν υπάρχει, όταν ο συγχρονισμός απουσιάζει δεν μπορείς να τον υποκαταστήσεις με τίποτα, παρά μόνο με υπομονή και την ελπίδα ενός δεύτερου γύρου. Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται!