Θεμα μεγεθους

12.03.2015
Αν το βαλει ολο δεν θα αντεξω. Πιστευεις οτι αυτο ειναι λυση; Εγω νομιζω πως ετσι δεν θα τον συνηθισω ποτε.

Θεια Λουκια μου θα ηθελα την γνωμη σου για ενα θεμα. Ειμαι 19 χρονων και προσφατα μπηκα σε μια σχεση. Ολοκληρωσα για πρωτη φορα πριν λιγες βδομαδες. Λοιπον,το αγορι μου ομως εχει μεγαλο πεος (20εκ. σε στυση) και μπορω να πω οτι αρκετες φορες κατα την επαφη ποναω. Μου εχει πει (και το εχω δει κ εγω) οτι δεν βαζει ολο το πεος του μεσα γιατι ηδη ποναω και αν το βαλει ολο δεν θα αντεξω. Πιστευεις οτι αυτο ειναι λυση; Εγω νομιζω πως ετσι δεν θα τον συνηθισω ποτε. Κανονικα δεν πρεπει να μπει ολο,αργα και σταθερα; Εσυ τι λες; Μακαρι να μου απαντησεις, σε ευχαριστω θεια μου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Άννα μου, πρώτα απ' όλα ό,τι κι αν κάνεις στο σεξ δεν πρέπει να πονάς. Το καλό σεξ δεν πονάει, όσο μεγάλο κι αν είναι το πέος του συντρόφου σου. Αν πονάς σημαίνει ότι κάτι δεν κάνετε σωστά και το πιο συνηθισμένο πράγμα που δεν κάνουν σωστά τα νέα ζευγάρια είναι ότι δεν αφιερώνουν τον απαραίτητο χρόνο στα προκαταρκτικά, πριν από τη διείσδυση ειδικά για την "προθέρμανση" της γυναίκας. Για να στο πω όσο πιο απλά γίνεται, το τι του κάνεις εσύ στα προκαταρκτικά δεν πιάνεται. Αυτό που μετράει είναι το τι κάνει εκείνος σε εσένα για να σε διεγείρει.

Τώρα, το καλύτερο κριτήριο για να είσαι σίγουρη ότι έχετε αφιερώσει αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά, είναι να νιώθεις ότι λαχταράς να μπει μέσα σου κι ότι δεν μπορείς να περιμένεις ούτε λεπτό παραπάνω. Βλέπεις, τα λιπαντικά υγρά από μόνα τους δεν είναι κριτήριο ετοιμότητας, γιατί αυτά εκκρίνονται ήδη από το αρχικό στάδιο της γυναικείας διέγερσης, πριν περάσει ο απαραίτητος χρόνος για τη διαστολή του κόλπου ο οποίος θα πρέπει να έχει χαλαρώσει πρώτα για να υποδεχτεί το πέος.

Από εκεί και πέρα πουθενά δεν είναι γραμμένο ότι θα πρέπει να δεχτείς μέσα σου ολόκληρο το μόριο του προκειμένου να απολαύσετε το σεξ και οι δύο. Δηλαδή, δεν χρειάζεται να επιμείνεις καθόλου σ' αυτό το σημείο. Παρόλα αυτά, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι με την "εξάσκηση" και τις συχνές επαναλήψεις, πάντα με τον τρόπο που είπαμε, ο κόλπος σου θα προσαρμοστεί στις διαστάσεις του καλού σου και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν πρέπει να πιέσεις τα πράγματα σ' αυτή τη κατεύθυνση για κανένα λόγο.

Τέλος, αν νιώθεις την ανάγκη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγες σταγόνες ενός ειδικού λιπαντικού που σίγουρα θα βοηθήσει, με την προϋπόθεση να μην παραλείψεις την "προθέρμανση".

Περισσότερα για το ίδιο θέμα μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο του WomenOnly, "Μίστερ Μπιγκ: Μήπως παραείναι μεγάλος για σένα;", το οποίο είναι αφιερωμένο ειδικά στις περιπτώσεις όπως η δική σου.

Καλή ανάγνωση και καλή διασκέδαση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ