«Οι επικίνδυνοι»- Περιπέτεια με διασκεδαστικές σκηνές δράσης [vds]

05.01.2016
Μία επίλεκτη ομάδα των αμερικάνικων ειδικών δυνάμεων «προσγειώνεται» στη Βολιβιανή ζούγκλα για μία απλή, από όσο ξέρουν, αποστολή εξολόθρευσης ενός αντάρτικου στρατοπέδου. Αυτό που τους περιμένει όμως είναι μία διπλή προδοσία.

Σύντομα η ομάδα διαπιστώνει πως ούτε αντάρτικο στρατόπεδο υπάρχει, ούτε πρόκειται να έρθει κάποιος να τους πάρει από το αφιλόξενο αυτό μέρος. Καθώς ανακαλύπτουν ποιος κρύβεται πίσω από το σχέδιο εξόντωσης τους και ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι τους έχουν ξεγράψει και τους θεωρούν νεκρούς, αυτοί βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο της εκδίκησης και το σίγουρο είναι πως εκείνοι θα γελάσουν τελευταίοι.

Η Vertigo (ανεξάρτητη θυγατρική εκδοτική της DC comics) το κάνει ξανα!! Έχoντας μεταφερθεί αρκετοί τίτλοι της (όπως V for Vendetta, Hellblazer,Constantine, Stardust) στη μεγάλη οθόνη, δίνει την άδεια σε ένα ακόμη από τα comics της να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στις προδιαγραφές των χολιγουντιανών παραγωγών.

Το ”The Losers” είναι μία σειρά κόμικ, το οποίο πρωτοεκδόθηκε το 1970 και αφορούσε μία ομάδα κακότυχων στρατιωτών κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία όμως βασίστηκε στην επανέκδοση του τίτλου το 2003 από τον Άντι Ντίγκλ, με την νέα έκδοση να φέρει λίγες ομοιότητες με την αρχική, καθώς οι κακότυχοι στρατιώτες “μεταμορφώθηκαν” σε σκληροτράχηλους πράκτορες της C.I.A. και των ειδικών δυνάμεων.

Κανάλι: Star
Ημέρα προβολής: Τρίτη
Ώρα προβολής: 22.00
Διάρκεια: 88 λεπτά
Ηθοποιοί: Ζόι Σαλντάνα, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Κρις Έβανς, Άιντρις Έλμπα, Τζέισον Πάτρικ