«Οι Αναλώσιμοι 3»- Επιστρέφουν και τα κάνουν γυαλιά καρφιά [vds]

31.12.2015
Ο Barney (Σταλόνε), ο Christmas (Statham) και οι υπόλοιποι της ομάδας έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Conrad Stonebanks (Gibson), ο οποίος χρόνια πριν, συνίδρυσε τους Αναλώσιμους με τον Barney.

Ο Stonebanks στη συνέχεια έγινε ένας αδίστακτος έμπορος όπλων και κάποιος που ο Barney αναγκάστηκε να σκοτώσει ... ή έτσι νόμιζε. Ο Stonebanks, ο οποίος απέφυγε τον θάνατο μία φορά στο παρελθόν, τώρα έχει βάλει στόχο να αποτελειώσει για πάντα τους Αναλώσιμους - όμως ο Barney έχει άλλα σχέδια.

Ο Barney αποφασίζει ότι πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα της παλιάς φρουράς μαζί με νέο αίμα, φέρνοντας σε μια νέα εποχή τα μέλη των Αναλώσιμων. Έτσι προσλαμβάνονται άτομα που είναι νεότερα, πιο γρήγορα και πλήρως προσαρμοσμένα στον εξοπλισμό της προηγμένης τεχνολογίας.

Η τελευταία αποστολή είναι στο στυλ μιας σύγκρουσης της κλασικής παλιάς σχολής απέναντι στην τεχνογνωσία της υψηλής τεχνολογίας στην πιο προσωπική μάχη των Αναλώσιμων που έγινε ποτέ.

Οι καλύτεροι του κόσμου τα κάνουν γυαλιά καρφιά, όλοι μαζί, για πρώτη φορά στα χρονικά! Γιατί όπως και να το κάνουμε… ο παλιός είναι αλλιώς!

Η εκρηκτική σειρά ταινιών με το πιο αξιοζήλευτο καστ στην ιστορία του σινεμά ανεβάζει τον πήχη σε ακραία επίπεδα αδρεναλίνης, παρουσιάζοντας μια ονειρεμένη ομάδα από σούπερ-σταρς, σε ασύλληπτα ακροβατικά και με σοκαριστικά εξελιγμένα όπλα.

Για πρώτη φορά λοιπόν στην καταγεγραμμένη κινηματογραφική ιστορία, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και ο Τζέισον Στέιθαμ ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Μελ Γκίμπσον, Ουέσλι Σνάιπς, Χάρισον Φορντ και έντεκα ακόμη θρύλους και ανερχόμενους κινηματογραφικούς αστέρες, σε μια επική περιπέτεια δράσης που μας συστήνει τους «Αναλώσιμους» της νέας εποχής!

Η επικίνδυνη αποστολή που έχει ανατεθεί στην ομάδα των καλύτερων μισθοφόρων έχει να κάνει, αυτή τη φορά, με το πιο ισχυρό όπλο του πλανήτη. Στόχος τους είναι να βεβαιωθούν ότι το πανίσχυρο όπλο δεν θα καταλήξει σε λάθος χέρια, όμως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για τον σπουδαίο Μπάρνεϊ Ρος (Σιλβέστερ Σταλόνε) και την υπεράνθρωπη ομάδα των Αναλώσιμων, καθώς πολύ σύντομα θα βρεθούν στο δρόμο ενός αδίστακτου εμπόρου όπλων.

Φυσικά, ο ανελέητος κακοποιός δεν είναι άλλος από τον Κόνραντ Στόουνμπανκς (Μελ Γκίμπσον) – τον πρώην συνεργάτη του Μπάρνεϊ και συνιδρυτή της ομάδας τους, τον οποίον ο ίδιος ο αρχηγός ορκιζόταν πως είχε εξολοθρεύσει, περίπου μια δεκαετία πριν.

Κανάλι: Nova Cinema 3
Ημέρα προβολής: Πέμπτη
Ώρα προβολής: 18.50
Διάρκεια: 122 λεπτά
Ηθοποιοί: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζετ Λι, Ουέσλι Σνπάιπς, Ντολφ Λούντγκρεν, Κέλσι Γκράμερ, Ράντι Κουτούρ, Τέρι Κρουζ, Κέλαν Λατζ, Ρόντα Ράουζι, Γκλεν Πάουελ, Βίκτορ Ορτίζ, Ρόμπερτ Ντέιβι, Mελ Γκίμπσον, Χάρισον Φορντ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ