Όλοι μπορούν να μαγειρέψουν ένα υπέροχο μενού

28.11.2016
Ξεκινήστε με περίπου 100 συνταγές για καθημερινά γεύματα στο συνοδευτικό βιβλίο μαγειρικής, καθώς και την έξυπνη λίστα αγορών που περιλαμβάνεται στην διαδικτυακή εφαρμογή* AutoCook και σε βίντεο με οδηγίες βήμα-βήμα. Ένα έξυπνο ολοκληρωμένο πακέτο γαστρονομίας με 50 προγράμματα μαγειρέματος στο φούρνο, στον ατμό ή σε κενό αέρος (sous-vide), ήπιο τηγάνισμα, παρασκευή γιαουρτιού, ζέσταμα και πολλά άλλα σε θερμοκρασίες από 40°C έως 160°C.

Ο πολυμάγειρας AutoCook της Bosch. Η έκδοση “Pro” περιλαμβάνει επίσης την τεχνολογία επαγωγής, καθώς και οδηγίες για εξαιρετικά γρήγορο και ήπιο μαγείρεμα με τη λειτουργία χύτρας ταχύτητας χρησιμοποιώντας ατμό υπό πίεση.

Ένα είναι σίγουρο: η πείνα διαρκώς παραμονεύει και η ερώτηση "Τι νόστιμο να μαγειρέψω σήμερα;" μας απασχολεί πολύ συχνά. Η συσκευή AutoCook της Bosch δεν απαντά απλώς στην ερώτηση, αλλά προσφέρει επίσης μία σχεδόν απέραντη ποικιλία νέων προτάσεων με τον πρώτο πολυμάγειρα της εταιρείας. Ο συνδυασμός του συνοδευτικού βιβλίου μαγειρικής, της εφαρμογής συνταγών και του ταλαντούχου αυτόματου μάγειρα κάνει τη μαγειρική ευκολότερη από ποτέ άλλοτε. Όλες οι συνταγές δημιουργούνται από ειδικούς και είναι τέλεια προσαρμοσμένες στον πολυμάγειρα AutoCook και τα προγράμματά της. Έτσι, είναι σίγουρο ότι καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα γευστικό γεύμα, είτε είναι αρχάριος είτε έμπειρος σεφ. Οι πεντανόστιμες ιδέες εξηγούνται βήμα-βήμα στο βιβλίο μαγειρικής που συνοδεύει τη συσκευή, αλλά είναι επίσης διαθέσιμες στη δωρεάν εφαρμογή* AutoCook. Ιδανική όταν ψάχνετε λίγη έμπνευση, ενώ είστε εκτός σπιτιού ή εάν θέλετε να προγραμματίζετε τι θα μαγειρέψετε πριν φτάσετε στο σπίτι.

Η μαγειρική γίνεται εκπληκτικά απλή με ψηφιακή βοήθεια

Ο σχεδιασμός του μενού, η οργάνωση των αγορών για το σπίτι αλλά και η ετοιμασία του φαγητού γίνονται πανεύκολα με την εφαρμογή AutoCook: σας προτείνει πάντα την κατάλληλη συνταγή για την περίσταση – από πρωινό με σπιτικό γιαούρτι και μπισκότα αμυγδάλου για τον καφέ, μέχρι το βραδινό γεύμα. Τι θα λέγατε για ένα βιενέζικο γκούλας μια βροχερή μέρα, ας πούμε; Ή μήπως θα προτιμούσατε ένα κις λοραίν με σπανάκι και κουκουνάρι; Επιλέξτε απλώς τη συνταγή, ενημερώστε το σύντροφο ή τους φίλους σας με τη λειτουργία κοινοποίησης, αν θέλετε, και ορίστε την ημερομηνία. Ακόμη κι όταν είστε στο λεωφορείο, στο γραφείο ή στο σούπερ μάρκετ, μπορείτε πλέον να προγραμματίζετε τα γεύματά σας – οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε. Η έξυπνη λίστα αγορών γράφεται σχεδόν μόνη της: εάν πρέπει να αγοράσετε κάποια είδη, απλώς τα επιλέγετε από τον κατάλογο συστατικών της συνταγής. Έπειτα, η λίστα αγορών δημιουργείται αυτόματα. Στο σούπερ μάρκετ, μπορείτε να τσεκάρετε ψηφιακά τα είδη – όπως θα κάνετε και με μία συνηθισμένη λίστα αγορών. Πρακτικό! Και φυσικά, μπορείτε να προγραμματίζετε τα μενού σας αρκετές μέρες ή και εβδομάδες νωρίτερα.

Ακόμη και περίπλοκα πιάτα γίνονται παιχνιδάκι!

Πιστεύετε ότι οι μαγειρικές ικανότητες αποκτώνται με κόπο; Αυτό ίσχυε κάποτε. Αλλά με τη βοήθεια του AutoCook, ακόμη κι οι αρχάριοι μπορούν πλέον να δημιουργούν λαχταριστά και πιο νόστιμα γεύματα. Ο λόγος είναι ότι όταν μαγειρεύετε με τον πολυμάγειρα AutoCook, τίποτα δεν καίγεται και τίποτα δεν παραβράζει. Όλα μαγειρεύονται τέλεια. Το συνεχές ανακάτεμα, για να φτιάξετε ριζότο ή σιμιγδαλένιο χαλβά, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Τα ελάχιστα πράγματα που πρέπει να κάνετε εσείς περιγράφονται απλά και κατανοητά στις οδηγίες βήμα-βήμα και τα περισσότερα μάλιστα παρουσιάζονται σε βίντεο. Σας δείχνουν πόσο να ψιλοκόβετε τα λαχανικά, τι χρώμα πρέπει να έχει ιδανικά το ψητό χοιρινό και πώς να φτιάχνετε γυαλιστερό γλάσο σοκολάτας. Με τον πολυμάγειρα AutoCook εξοικονομείτε χρόνο ενώ μαγειρεύετε: για παράδειγμα, αντί να ανακατεύετε συνεχώς το ριζότο, για να μη λασπώσει, βάζετε απλώς το ρύζι στο AutoCook και σας το μαγειρεύει τέλεια. Εσείς μπορείτε να αξιοποιείτε το χρόνο που κερδίζετε στρώνοντας, για παράδειγμα, το τραπέζι, διαβάζοντας τα τελευταία νέα, στέλνοντας μηνύματα, βοηθώντας τα παιδιά στο διάβασμα, ετοιμάζοντας μια σαλάτα, ή όπως αλλιώς θέλετε. Πριν το καταλάβετε, ο πολυμάγειρας AutoCook θα σας ειδοποιεί: "Έτοιμο το φαγητό!"

Σχετικά με τη συσκευή AutoCook της Bosch
Η συσκευή AutoCook είναι ο πρώτος πολυμάγειρας της Bosch. Είναι μία πολυτάλαντη συσκευή με συνολικά 50 τρόπους αυτόματου μαγειρέματος σε θερμοκρασίες από 40°C έως 160°C. Συνδυάζει διάφορα προγράμματα, όπως μαγείρεμα στον ατμό ή υπό πίεση, ψήσιμο, παρασκευή γιαουρτιού, ήπιο τηγάνισμα, μέχρι την αριστοτεχνική μέθοδο μαγειρέματος σε κενό αέρος (sous-vide). Διαθέτει επίσης μία ειδική λειτουργία για να διατηρεί το φαγητό ζεστό ή να το ζεσταίνει ξανά, για όσους θέλουν να τρώνε σε διαφορετική ώρα. Η πολυχρηστικότητα της συσκευής την αναδεικνύει σε ιδανικό βοηθό κουζίνας για όποιον δεν έχει χρόνο ή τις γνώσεις για μαγειρική. Ακόμη και το πλύσιμο είναι εξαιρετικά εύκολο, αφού το δοχείο και το καλάθι πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Η εφαρμογή AutoCook θα εμπλουτίζεται και θα ενημερώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες και συνταγές.

  • Η εφαρμογή AutoCook θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τον Δεκέμβριο 2016. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.bosch-home.gr.