Δε BARιέσαι...!

09.12.2008
Σάτιρα... Κόμικς... Και ένας αποφασισμένος θίασος! Με μια παράσταση ΚΟΜΙΚΣ εμφανίζεται η εταιρία θεάτρου "anima" σε σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου. Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε μήνα και σε διαφορετικό bar theater ή μουσική σκηνή της πόλης γι’ αυτό και ο χαρακτηριστικός τίτλος «Δε BARιέσαι..!»
Σάτιρα... Κόμικς... Και ένας αποφασισμένος θίασος!
Με μια παράσταση ΚΟΜΙΚΣ εμφανίζεται η εταιρία θεάτρου "anima" σε σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου. Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε μήνα και σε διαφορετικό bar theater ή μουσική σκηνή της πόλης γι’ αυτό και ο χαρακτηριστικός τίτλος «Δε BARιέσαι..!»

Οι ηθοποιοί έρχονται σε άμεση επαφή με τους θεατές, «σερβίροντάς» τους θεατρικά, σατιρικά «σφηνάκια» και αφηγούμενοι ιστορίες καθημερινής τρέλας. Τα απίθανα, τα απρόβλεπτα και τα ευτράπελα των σχέσεων επί σκηνής. Το «δε βαριέσαι» και ο «ωχαδερφισμός» του Νεοέλληνα από την γραφειοκρατία έως τα ΜΜΕ και το ίντερνετ, από τον έρωτα έως την άνοια και την παράνοια.


Σύνθεση κειμένων - Σκηνοθεσία: Νανά Νικολάου
Σκηνικά - Κοστούμια : Πελαγία Αγγελίδου
Μουσική επιμέλεια : o JMT Μάνος 30φυλλάκης

Παίζουν, σατιρίζουν και γενικώς... εκτίθενται οι:
Πελαγία Αγγελίδου, Γιάννης Πολιτάκης, Ευδοκία Σουβατζή, Μάνος Τριανταφυλλάκης

Πρώτος σταθμός το νεοκλασσικό του ΚΟΜΗ (Λασκαράτου 15 - Γαλάτσι) όπου παίζεται μέχρι το τέλος του χρόνου κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 10:30 μμ