Το 1ο Hip Hop Festival στην Τεχνόπολη!

15.09.2008
Stavento, Artemis-Ευθύμης, Εισβολέας, Μηδενιστής, TNS, Σκιές, Stereo Mike, Κόμης Χ, Professional Sinnerz και TUS στο 1st Athens Hip Hop Festival - το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πραύλειος χώρος, Πειραιώς 100, Γκάζι).
Το 1st Athens Hip Hop Festival συγκεντρώσει τις σημαντικότερες δυνάμεις της Hip Hop σκηνής και διοργανώνεται το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πραύλειος χώρος, Πειραιώς 100, Γκάζι).

Για πρώτη φορά θα βρεθούν στην ίδια σκηνή οι: Stavento, Artemis-Ευθύμης, Εισβολέας, Μηδενιστής, TNS, Σκιές, Stereo Mike, Κόμης Χ, Professional Sinnerz και TUS, προβάλλοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την φιλοσοφία της Hip-Hop μουσικής, ενώ η συμμετοχή πολλών guests από τον καλλιτεχνικό χώρο θα ξαφνιάσει.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει παράλληλα επίδειξη γκράφιτι και χορό με την συμμετοχή της 12μελούς ομάδας Magma υπό την επιμέλεια του χορογράφου Παύλου Κουρτίδη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το 1st Athens Hip Hop Festival θα είναι η πρώτη live streaming συναυλία στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο τη συναυλία και τα αγαπημένα του συγκροτήματα, από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το κινητό του.

Ώρα έναρξης: 18.00
Τιμή εισιτηρίου: 15 Ευρώ