Έρωτας: Έτσι «το κάνουν» οι Έλληνες!

20.12.2013
Είναι Έλληνες, είναι βραβευμένοι, και μάς αρέσουν πολύ! Η Beetroot Design Group είναι μια ομάδα δημιουργών, που δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας και του δημιουργικού σχεδιασμού. Η νέα τους έκθεση έχει υπέρτιτλο Έρωτας! και φιλοξενείται μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2014 στην γκαλερί a.antonopoulou.art. Η ερωτική επιθυμία για ένα άλλο ανθρώπινο όν (ή περισσότερα !), αλλά και η επιθυμία για τον ίδιο τον έρωτα ως μια πράξη που χαρίζει την ευχαρίστηση, παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια της Beetroot ως μια αυτοτελής και άδολη ανθρώπινη πρακτική, ουσιαστικής σημασίας, για την ισορροπία του ατόμου και τελικά ολόκληρης της κοινωνίας. Η ομάδα έχει παρουσιάσει παλαιότερα στη γκαλερί την έκθεση «error» και στο Μουσείο Μπενάκη «Τα τέρατα» της Ελληνικής Μυθολογίας. Η ομάδα βραβεύτηκε στα φετινά Βραβεία Ermis για την καμπάνια αφισών με μοτό του Καβάφη που έχει σχεδιάσει για τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Info: έρως by Beetroot Διάρκεια έκθεσης: 14 Δεκεμβρίου 2013 – 18 Ιανουαρίου 2014 Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη –Παρασκευή 2-8 Σάββατο 12-4 Χ.Τ.

Είναι Έλληνες, είναι βραβευμένοι, και μάς αρέσουν πολύ! Η Beetroot Design Group είναι μια ομάδα δημιουργών, που δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας και του δημιουργικού σχεδιασμού. Η νέα τους έκθεση έχει υπέρτιτλο Έρωτας! και φιλοξενείται μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2014 στην γκαλερί a.antonopoulou.art.

Η ερωτική επιθυμία για ένα άλλο ανθρώπινο όν (ή περισσότερα !), αλλά και η επιθυμία για τον ίδιο τον έρωτα ως μια πράξη που χαρίζει την ευχαρίστηση, παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια της Beetroot ως μια αυτοτελής και άδολη ανθρώπινη πρακτική, ουσιαστικής σημασίας, για την ισορροπία του ατόμου και τελικά ολόκληρης της κοινωνίας.

Η ομάδα έχει παρουσιάσει παλαιότερα στη γκαλερί την έκθεση «error» και στο Μουσείο Μπενάκη «Τα τέρατα» της Ελληνικής Μυθολογίας. Η ομάδα βραβεύτηκε στα φετινά Βραβεία Ermis για την καμπάνια αφισών με μοτό του Καβάφη που έχει σχεδιάσει για τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.

Info:

έρως by Beetroot
Διάρκεια έκθεσης: 14 Δεκεμβρίου 2013 – 18 Ιανουαρίου 2014
Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη –Παρασκευή 2-8 Σάββατο 12-4

Χ.Τ.