Η Κωνσταντίνα Live στο Small Cafe

27.11.2013
Η Κωνσταντίνα μια από τις πιο αγαπημένες φωνές της Ελληνικής μουσικής σκηνής, ξεκινάει ένα μουσικό ταξίδι αναζητώντας το “Σημείο Επαφής” με το κοινό της, που δεν είναι άλλο από ζωντανές εμφανίσεις.
Εμφανίσεις που περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια τόσο από την προσωπική της δισκογραφία όσο και αγαπημένα τραγούδια άλλων ερμηνευτών.
Ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει με το “Σημάδι” και τις “Θάλασσες” και περνάει “Στον επόμενο τόνο” εκεί που οι “Πέντε άνεμοι” θα μας παρασύρουν μέχρι το “Κάιρο” και το “Μαρακές” και μαγικά θα μας μεταφέρουν ξανά σε “Mια Ελλάδα Φως”. Τραγούδια, σταθμοί, που όλοι έχουμε αγαπήσει, και που έχουμε συνδέσει με όμορφες αναμνήσεις. “Τηλεφωνώ” και “Δηλητήριο” “Έρχονται” “Κι αυτό το βράδυ” για να μας θυμίσουν πως ότι κι αν είναι αυτό που “Μπήκε Ανάμεσα μας” δεν είναι τόσο δυνατό όσο η αγάπη και το δέσιμο που έχει αποκτήσει η αγαπημένη ερμηνεύτρια με τον κόσμο. Μια σχέση λατρείας που δυναμώνει και γίνεται πιο έντονη με το πέρασμα του χρόνου.
Έντονα ηχοχρώματα από την Κύπρο, την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα κάνουν την παρουσία τους στη διάρκεια αυτού του μουσικού ταξιδιού, στο όποιο η Κωνσταντίνα παρασύρει και παρασύρεται από τον κόσμο και μαζί δημιουργούν, κάθε φόρα, διαφορετικές διαδρομές με όμορφα τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει με μοναδικό σκοπό και προορισμό, την διασκέδαση!
Πρώτος προορισμός του μουσικού αυτού ταξιδιού είναι, το αγαπημένο στέκι, Small Café στον Πειραιά, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου!
Small cafe
Αριστοτέλους 10, Πειραιάς (πίσω από το Δημαρχείο)
Τηλ κρατησεων: 210 4297236
https://www.facebook.com/smallcafepireas