Και συγγραφέας ο Αρναούτογλου!

16.12.2011
Πολυτάλαντος αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου., καθώς τη νέα χρονιά θα τον απολαύσουμε και ως … συγγραφέα!

Πολυτάλαντος αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς τη νέα χρονιά θα τον απολαύσουμε και ως … συγγραφέα!
Ο διάσημος Έλληνας παρουσιαστής υπέγραψε το συμβόλαιο για την έκδοση του πρώτου του βιβλίου στις Εκδόσεις Ψυχογιός. Το βιβλίο με τίτλο: «Μακιγιαρισμένοι Φόβοι» θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιανουαρίου!

Πόσο θάρρος θέλει να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη και να «ξεβάψεις» τους φόβους σου; Πόσο κουράγιο να σφαλίσεις τα μάτια και να κοιμηθείς, ενώ σε κατατρώει ο φόβος; Πόση δύναμη ψυχής για να γράψεις αυτά που δεν μπορείς να πεις ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χωρίς την πρόθεση να δώσει συμβουλές, χωρίς τη διάθεση να πει ποιο είναι σωστό και ποιο λάθος, μοιράζεται τις προσωπικές του εμπειρίες και όχι μόνο. Καταθέτει τη δική του αλήθεια και συγκεντρώνει απόψεις επωνύμων που ίσως ξαφνιάσουν.
Μακιγιαρισμένοι φόβοι, μακιγιαρισμένοι από εμάς τους ίδιους στην προσπάθειά μας να φανούμε θαρραλέοι. Τελικά μήπως πρέπει απλώς να «ξεβάψουμε» τους φόβους από πάνω μας;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται αντιμέτωπος με τις σκέψεις του, χωρίς ψέματα, χωρίς προσποίηση, με σκοπό να μας φέρει κοντά στον ίδιο μας τον εαυτό, διατηρώντας πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη.

Εκδόσεις Ψυχογιός

Συγγραφέας: Γρηγόρης Αρναούτογλου
Πρώτη έκδοση, έντυπη και σε e-book: 19 Ιανουαρίου 2012
Σελ.: 248
ISBN: 978-960-496-633-2