Άστρα & Όραμα Δεκεμβρίου 2008

27.11.2008

Aστρολογία

6. Ένα Μήνα Μαζί

Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Δεκεμβρίου.

8. Το Φαινόμενο του Μήνα

Ο πλανήτης της ομορφιάς και του έρωτα περνάει στον Υδροχόο. Αποτέλεσμα; Μυαλό και καρδιά συνεργάζονται αρμονικά για καλύτερες σχέσεις και άφθονο φλερτ.

16. Χρήμα! Ξεπεράστε την Κρίση

Οικονομικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για να μη χρειαστεί να προσέχετε για να έχετε, αλλά να έχετε αρκετά για να τα ξοδέψετε όπως θέλετε!

22. Εορταστική Ατμόσφαιρα στα Μέτρα σας

Ποια είναι η ατμόσφαιρα που ξυπνάει το εορταστικό πνεύμα αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές κάθε ζωδίου; Η διακόσμηση του χώρου, τα εδέσματα στο τραπέζι, καθώς και μικρά στολίδια θα κάνουν τα Χριστούγεννα αξέχαστα και την προσπάθειά μας να γοητεύσουμε παιχνιδάκι!

54. O Oυρανός του Δεκεμβρίου

56. Το Ζώδιο του Μήνα: Τοξότης

Ευνοημένοι, ακόμα και στα δύσκολα!

62. Tο Μεγάλο Ωροσκόπιο

Πλήρης οδηγός τoυ μήνα για όλα τα ζώδια.

110. Καρμικό Ωροσκόπιο

112. Πλαντητικές Ώρες

Όραμα

28. 1, 2, 3, 4... Οι Αριθμοί στη Ζωή μας

Η σημασία των αριθμών, η δύναμή τους και η επιρροή που ασκούν στη ζωή μας, από την εγκυρότητα μεθόδων θεραπείας και την έλξη της τύχης μέχρι τη δημιουργία ενός χώρου που ορίζει αυτό που αποκαλούμε «σπίτι».

34. Είστε Έτοιμοι για... Άλλα;

Όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με προκλήσεις που μας επιβαρύνουν ψυχολογικά και σωματικά. Ωστόσο, δεν αντιδρούμε το ίδιο στα βάρη. Τι πρέπει να κάνουμε, λοιπόν, για να ελαφρύνουμε τους ώμους μας;

38. Ο Χάρτης των Επιθυμιών

Κάντε ένα κολάζ με στοιχεία που αφορούν τα όνειρα, τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες σας και φέρτε τες πιο κοντά στην εκπλήρωση.

42. Εσωτερική Γαλήνη, Εξωτερική Ομορφιά

Ομορφιά στα μέτρα μας; Κι όμως, γίνεται να την έχουμε αν καταφέρουμε να αναδείξουμε στα εξωτερικά χαρακτηριστικά μας κάτι από τον κόσμο της ψυχής μας. Η ινδική παράδοση μπορεί να μας βοηθήσει να το πετύχουμε εφαρμόζοντας ένα προσωπικό πλάνο περιποίησης.

46. Αντιστρές για... Μεσημεριανό

Αναζητήστε σε ένα μοναδικό μενού χαλάρωσης τα «πιάτα» που θα ικανοποιήσουν την... όρεξή σας για μια πιο επιθετική στάση απέναντι στα καθημερινά προβλήματα.

Μόνιμες στήλες

50. Ρώτησέ το: Υπάρχει Λύση

114. Κινέζικη Αστρολογία

118. Καλύτερη Ζωή Φυσικά

122. Aτζέντα New Age

128. Συμβουλευτική Αστρολογία

134. Mε Οδηγό τα Όνειρα

136. Tο Χέρι σου μου Λέει

138. Tα Ταρό Μιλούν για σας


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ