Όταν τα άστρα μιλάνε για έρωτα

01.10.2007
Γνωρίζετε τη γλώσσα της αστρολογίας; Διαπιστώστε το κάνοντας το παρακάτω συναρπαστικό τεστ και, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ανακαλύψτε αν ταιριάζετε με το/τη σύντροφό σας ή, ανάλογα, ψάξτε σωστά για την αδελφή ψυχή.

από τη ΝΕΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Γνωρίζετε τη γλώσσα της αστρολογίας; Διαπιστώστε το κάνοντας το παρακάτω συναρπαστικό τεστ και, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ανακαλύψτε αν ταιριάζετε με το/τη σύντροφό σας ή, ανάλογα, ψάξτε σωστά για την αδελφή ψυχή.

Τεστ: Μπορείτε να αναγνωρίσετε το άλλο σας μισό;

1. Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο ο Ήλιος εκφράζει το αρχέτυπο: α. Tου συζύγου. β. Tου εραστή. γ. Tου αδελφού.

2. Μια γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού προτιμάει: α. Να παραμείνει ανύπαντρη. β. Να παντρευτεί. γ. Να ζήσει με το σύντροφό της διατηρώντας την ανεξαρτησία της.

3. Η Αφροδίτη στο Λέοντα δείχνει μια ερωτική συμπεριφορά: α. Κτητική. β. Φλογερή. γ. Ρομαντική.

4. Αν έχετε την τάση να φλερτάρετε και να αναζητάτε έντονα ερωτικές περιπέτειες, είναι πολύ πιθανό η Αφροδίτη σας να βρίσκεται στο ζώδιο: α. Του Αιγόκερω. β. Του Κριού. γ. Των Διδύμων.

5. Στο ωροσκόπιο ενός άντρα η Σελήνη στον Σκορπιό σημαίνει ότι η ιδανική σύντροφος γι’ αυτόν είναι: α. Μητρική και υπερπροστατευτική. β. Ζηλιάρα. γ. Ανεξάρτητη.

6. Στο ωροσκόπιο ενός άντρα η Σελήνη στον Ταύρο σε συζυγία με τον Κρόνο μπορεί να σημαίνει ότι: α. Ερωτεύεται εύκολα. β. Πάνω απ’ όλα φοβάται μήπως τον εγκαταλείψει η αγαπημένη του. γ. Κάνει τα πάντα για μια σταθερή σχέση.

7. Ο άντρας ή η γυναίκα που σας αρέσει έχει την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να τον/την κατακτήσετε: α. Με ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών. β. Με ένα πολύ ακριβό δώρο. γ. Εκφράζοντας εύγλωττα τα αισθήματά σας μέσω SMS ή e-mail.

8. Μια γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού έλκεται από έναν άντρα: α. Δειλό και εσωστρεφή. β. Εκλεπτυσμένο και καλλιεργημένο. γ. Αισθησιακό και παθιασμένο.

9. Ένας άντρας με τη Σελήνη στον Καρκίνο έλκεται από μια γυναίκα: α. Μοιραία. β. Αθλητική. γ. Ναζιάρα.

10. Η συζυγία Αφροδίτης - Ουρανού σε ένα ωροσκόπιο υποδηλώνει: α. Την ανάγκη ελέγχου στις ερωτικές σχέσεις. β. Μια εκκεντρική αισθηματική ζωή, στην οποία οι σύντροφοι είναι ανεξάρτητοι. γ. Την επιθυμία να βιώσει κάποιος την απόλυτη ταύτιση με το/τη σύντροφό του.

11. Η Αφροδίτη στον Ταύρο υποδηλώνει μια ερωτική ζωή η οποία είναι: α. Άπληστη και ηδονική, με έντονο αισθησιασμό. β. Φλογερή και έντονη, χωρίς περιστροφές. γ. Απόλυτα πειθαρχημένη.

12. Αν θέλετε να περάσετε μια νύχτα φλογερού πάθους χωρίς δεσμεύσεις, ο/η σύντροφος σας πρέπει να έχει τον Άρη: α. Στο Ζυγό. β. Στην Παρθένο. γ. Στον Τοξότη.


Απαντήσεις

1. Η σωστή απάντηση είναι το α. β. Το αρχέτυπο του εραστή είναι ο Άρης. γ. Το αρχέτυπο του αδελφού είναι ο Ερμής.

2. Η σωστή απάντηση είναι το β, γιατί ο Ζυγός είναι το ζώδιο του γάμου. α. Η γυναίκα που ίσως μείνει ανύπαντρη μπορεί να ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω, που είναι σύμβολο της μοναχικότητας. γ. Σε αυτή την περίπτωση πιθανώς να ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, που χαρακτηρίζεται από την ανεξαρτησία.

3. Η σωστή απάντηση είναι το β, γιατί ο Λέων, ως ζώδιο της φωτιάς, χαρακτηρίζεται από το πάθος. α. Αυτή η αντιμετώπιση χαρακτηρίζει το Σκορπιό, γνωστός για τη ζήλια του. γ. Ο ρομαντισμός αντίθετα παραπέμπει στους Ιχθύς - ονειροπόλοι που έχουν την τάση να εξιδανικεύουν το/τη σύντροφό τους.

4. Η σωστή απάντηση είναι το γ, επειδή οι Δίδυμοι προτιμούν το ανέμελο ερωτικό παιχνίδι, χωρίς δεσμεύσεις. α. Ο Αιγόκερως είναι πολύ σοβαρός και δίνει μεγάλη σημασία στη σταθερότητα. β. Ο Κριός δεν έχει χρόνο για χάσιμο και επικεντρώνεται στο στόχο του.

5. Η σωστή απάντηση είναι το β. Η ζήλια χαρακτηρίζει τους Σκορπιούς. α. Μητρική και προστατευτική θα μπορούσε να είναι μια Καρκίνος, ζώδιο τρυφερό και γλυκό. γ. Σε αυτή την περίπτωση η Σελήνη θα έπρεπε να βρίσκεται στον Υδροχόο, ζώδιο της ανεξαρτησίας.

6. Η σωστή απάντηση είναι το γ. Ο Κρόνος σε συζυγία με τη Σελήνη και μάλιστα στον Ταύρο υποδηλώνει μια σταθερή και μακροχρόνια δέσμευση. α. Σε αυτή την περίπτωση θα υπήρξε μια όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό (κεραυνοβόλος έρωτας). β. Τέτοιοι φόβοι εμφανίζονται συχνά όταν η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο.

7. Η σωστή απάντηση είναι το γ. Ο Υδροχόος λατρεύει την επικοινωνία μέσω τεχνολογίας. α. Μια τέτοια κίνηση θα ήταν απίστευτα αποτελεσματική με ένα ρομαντικό Ιχθύ. β. Το ακριβό δώρο είναι κατάλληλο για το Λέοντα, που δίνει μεγάλη σημασία στην πολυτέλεια.

8. Η σωστή απάντηση είναι το γ. Ο έντονος αισθησιασμός είναι χαρακτηριστικό του Σκορπιού. α. Αυτή η περίπτωση ταιριάζει περισσότερο στην Παρθένο. β. Τα χαρακτηριστικά αυτά ανήκουν στο Ζυγό.

9. Η σωστή απάντηση είναι το γ, επειδή ο Καρκίνος παραμένει πάντα δεμένος με την παιδική ηλικία. α. Τα χαρακτηριστικά αυτά ανήκουν στο Σκορπιό. β. Η αθλητική, αεικίνητη γυναίκα συνήθως είναι Τοξότης.

10. Η σωστή απάντηση είναι το β, μιας και ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αυτονομίας, που δεν παραπέμπει σε μια ζωή παραδοσιακού ζευγαριού. α. Κάποιος που επιμένει να κυριαρχήσει στη σχέση μάλλον έχει την Αφροδίτη σε συζυγία με τον Πλούτωνα, πλανήτη του πάθους και της ζήλιας. γ. Σε αυτή την περίπτωση πιθανώς η Αφροδίτη να είναι σε συζυγία με τον Ποσειδώνα, ένδειξη μιας σχέσης συμβίωσης.

11. Η σωστή απάντηση είναι το α. Ο Ταύρος δίνει μεγάλη σημασία στις αισθήσεις και στην ικανοποίησή τους. β. Ένας ερωτισμός χωρίς περιστροφές χαρακτηρίζει την Αφροδίτη στον Κριό. γ. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργεί κάποιες αναστολές.

12. Η σωστή απάντηση είναι το γ. Ο Τοξότης είναι ζώδιο της Φωτιάς, λάτρης της περιπέτειας και της αναζήτησης. α. Ο Άρης στο Ζυγό αναζητά συναισθηματική εξασφάλιση και δεν διανοείται το σεξ χωρίς αγάπη. β. Όσο και να τον προκαλέσετε, κάποιος που έχει τον Άρη στην Παρθένο προτιμάει τις επαγγελματικές από τις ερωτικές προκλήσεις!