Απιστία: Βγάλτε νοκ άουτ την αντίζηλο

09.07.2007
Κάποια άλλη γυναίκα προσπαθεί να κερδίσει τον καλό σας; Αν θέλετε να τον κρατήσετε κοντά σας και να κερδίσετε το παιχνίδι, μπορείτε να τα καταφέρετε ακολουθώντας τις συμβουλές των ζωδίων. Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι να γνωρίζετε τι ζώδιο είναι «εκείνη». Εσείς πάλι, από την πλευρά σας, θα αντιδράσετε χαρακτηριστικά

Κάποια άλλη γυναίκα προσπαθεί να κερδίσει τον καλό σας; Αν θέλετε να τον κρατήσετε κοντά σας και να κερδίσετε το παιχνίδι, μπορείτε να τα καταφέρετε ακολουθώντας τις συμβουλές των ζωδίων. Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι να γνωρίζετε τι ζώδιο είναι «εκείνη». Εσείς πάλι, από την πλευρά σας, θα αντιδράσετε χαρακτηριστικά, ανάλογα με τον αστερισμό στον οποίο ανήκετε, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με ψυχραιμία, εκδικητικότητα ή διπλωματία.

Κριός-Αγώνας μέχρι τελικής πτώσης

Η παρορμητική γυναίκα Κριός συνήθως αντιδρά άμεσα σε μια κατάσταση αντιζηλίας. Το πιθανότερο είναι να διακόψετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας με την πρώτη υποψία ότι υπάρχει άλλη στη ζωή του, φτάνοντας πολλές φορές και στα άκρα, για να τον εκδικηθείτε για την απιστία του. Το καλό είναι ότι δεν υποφέρετε και καταφέρνετε να ξεπεράσετε γρήγορα το πρόβλημα. Μπορεί να τον διεκδικήσετε, αλλά δύσκολα θα τον συγχωρήσετε πραγματικά.

Αν η αντίζηλος είναι...

Αν η αντίζηλος είναι Κριός, προβλέπονται αψιμαχίες και θερμά επεισόδια. Θα επιχειρήσετε να βγάλετε από τη μέση μια γυναίκα Ταύρο επιστρατεύοντας όλη τη γυναικεία καπατσοσύνη σας. Η αντίζηλος των Διδύμων δεν θα καταφέρει να ελιχτεί για να διαφύγει από τη δική σας ακάθεκτη επίθεση, ενώ η στοργική Καρκίνος δεν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την ατίθαση φύση σας. Αν εκείνη είναι Λέων, θα φτάσετε στα άκρα, ενώ με μια Παρθένο θα ανταλλάξετε ειρωνικά σχόλια και «μπηχτές». Η Ζυγός δεν θα προλάβει να αντιδράσει στην ετοιμότητά σας και η Σκορπιός θα οπισθοχωρήσει μπροστά στη χαρακτηριστική αποφασιστικότητά σας. Η Τοξότης και η Αιγόκερως δεν θα καταφέρουν να συναγωνιστούν την ικανότητά σας να αιφνιδιάζετε, η Υδροχόος θα προτιμήσει να υποχωρήσει μπροστά στη δυναμική στάση σας, ενώ η Ιχθύς θα επισκιαστεί από την ακτινοβολία της προσωπικότητάς σας.

Ταύρος-Θα σε περιμένω

Δεν το βάζετε κάτω σε καμία περίπτωση και ακολουθείτε την τακτική της υπομονής, σίγουρες ότι εκείνος αργά ή γρήγορα θα καταλάβει πως εσείς είστε η γυναίκα της ζωής του. Άλλωστε, ποια μπορεί να σας ξεπεράσει, τόσο στη μαγειρική όσο και στον έρωτα; Δείχνετε κατανόηση απέναντι στις αδυναμίες του και σαν στοργική μάνα περιμένετε απλώς να κουραστεί και να γυρίσει κοντά σας. Δεν ανησυχείτε ιδιαίτερα αν κάποια άλλη τον γλυκοκοιτάζει, γιατί ξέρετε ότι η δική σας επιρροή είναι πιο δυνατή.

Αν η αντίζηλος είναι...

Αν η αντίζηλος ανήκει στο ζώδιο του Κριού, θα την εξουδετερώσετε χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε τέχνασμα, ενώ με μια άλλη Ταύρο η παρτίδα θα παιχτεί με απειλές και δηλώσεις κτητικότητας. Δεν θα δυσκολευτείτε να βγάλετε από τη μέση μια Δίδυμο αποκαλύπτοντας τη διπροσωπία της και μια Καρκίνο χτυπώντας στα αδύναμα σημεία της, κυρίως την ανασφάλεια. Η αντίζηλος Λέων δεν θα μπορέσει να υπερτερήσει στο δικό σας αισθησιασμό και η Παρθένος θα οπισθοχωρήσει μπροστά στην ακλόνητη λογική σας. Μια Ζυγός δεν διαθέτει την επιμονή σας, όπως και η Σκορπιός, που δεν θα αντέξει για πολύ στην τακτική της αναμονής. Τοξότης και Αιγόκερως ωχριούν μπροστά στην πληθωρική προσωπικότητά σας, η Υδροχόος θα πάψει να προσπαθεί αν καταλάβει πόσο τον αγαπάτε και η Ιχθύς θα αποδειχθεί πολύ εύθικτη για εσάς.

Δίδυμοι-Διπλωματικός πυρετός

Ως γνήσιο ζώδιο του Αέρα, με υψηλή ευφυΐα, εκείνο που σας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι να καταλάβετε τι συμβαίνει. Θα ζητήσετε, λοιπόν, πλήρη αναφορά από το σύντροφό σας, όχι τόσο επειδή ζηλεύετε, αλλά επειδή έχετε ανάγκη να κατανοήσετε τους λόγους που τον έκαναν να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του. Αφού τον υποβάλλετε σε ανάκριση τρίτου βαθμού, θα συνεχίσετε τη λεπτομερή εξέταση του ζητήματος μόνη σας, διυλίζοντας τον κώνωπα, μέχρι να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα που να ικανοποιεί το ερευνητικό πνεύμα σας. Μέσα σας, πάντως, σκέφτεστε ότι σε τελική ανάλυση σας αξίζει κάτι καλύτερο και ότι, αν δεν μπορεί να σας εκτιμήσει, τόσο το χειρότερο για εκείνον. Σίγουρα, η χαμένη δεν θα είστε εσείς.

Αν η αντίζηλος είναι...

Θα φέρετε σε δύσκολη θέση μιαν αντίζηλο Kριό με τακτικούς ελιγμούς, ενώ μια Ταύρος θα υποχωρήσει ύστερα από μια αναμέτρηση στο θεωρητικό επίπεδο. Θα εξουδετερώσετε μια Δίδυμο ανταλλάσσοντας χτυπήματα κάτω από τη μέση και την Καρκίνο κατορθώνοντας να την κάνετε σύμμαχό σας. Μια Λέαινα δεν θα αντέξει τις ειρωνείες που θα φροντίσετε να φτάσουν στα αφτιά της, η Παρθένος θα «μαζευτεί» αν ζητήσετε ανοιχτά εξηγήσεις και η Ζυγός θα αναγκαστεί να αλλάξει πορεία όταν καταλάβει ότι βρίσκεστε συνεχώς στο πλευρό του συντρόφου σας. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την αντίζηλο Σκορπιό είναι να την εξευτελίσετε δημόσια. Η Τοξότης θα τραπεί σε φυγή μόλις διαπιστώσει πόσο αδίστακτη είστε, η Αιγόκερως θα υποχωρήσει μόνο έπειτα από μια ανοιχτή σύγκρουση και... θα νικήσετε την Υδροχόο χρησιμοποιώντας σαν όπλο το πρωτοποριακό πνεύμα σας, ξεπερνώντας τη δική της ευρηματικότητα. Η Ιχθύς θα κουραστεί από την επιμονή και την αισιοδοξία σας και δεν θα αντέξει για πολύ τον ανταγωνισμό.

Καρκίνος-Δεν ξεχνώ

Μια ενδεχόμενη απιστία θα σας πληγώσει αφάνταστα. Επειδή όμως απεχθάνεστε να αλλάζουν τη ρουτίνα σας, δεν θα το βάλετε κάτω, διεκδικώντας τρυφερά το ταίρι σας. Είναι σημαντικό όμως να μην υποκύψετε στην τάση σας για παραίτηση και να μην παίξετε το ρόλο του θύματος.

Αν η αντίζηλος είναι...

Μια Κριός θα υποχωρήσει αν της μιλήσετε ανοιχτά, ενώ μια Ταύρος αν καταλάβει ότι έχετε περισσότερα δικαιώματα. Εξουδετερώστε μια Δίδυμο με τη γοητεία σας και μια Καρκίνο αποδεικνύοντας ότι είστε πιο στοργική. Η κυκλοθυμία σας θα τραβήξει την προσοχή του συντρόφου σας από μια Λέαινα και η σθεναρή στάση σας από μια Παρθένο. Ο μαγνητισμός σας θα νικήσει μια Ζυγό και ο εκλεπτυσμένος αισθησιασμός σας μια Σκορπιό. Με την Τοξότη, επιστρατεύστε την πειθώ σας και εκμεταλλευτείτε την έλλειψη διαλλακτικότητας μιας Αιγόκερω. Η Υδροχόος δεν θα αντέξει τη σταθερότητα και η Ιχθύς την ειλικρίνειά σας.

Λέων-Ακλόνητη αυτοπεποίθηση

Σαν γνήσια βασίλισσα, σας φαίνεται αδιανόητο ένας άντρας να προτιμάει μιαν άλλη! Αν, ο μη γένοιτο, προκύψει κάτι τέτοιο, θα παραβλέψετε ένα επιπόλαιο παραστράτημα, σίγουρη για την υπεροχή σας. Αν όμως αντιληφθείτε ότι τα πράγματα σοβαρεύουν, επιστρατεύοντας την επιθετικότητά σας, θα διεκδικήσετε με κάθε τρόπο τα... κεκτημένα.

Αν η αντίζηλος είναι...

Με την Kριό θα γίνει αναμέτρηση γιγάντων, ενώ με την Ταύρο απαιτείται διαλλακτικότητα. Η Δίδυμος θα εγκαταλείψει απέναντι στη δυναμικότητά σας και η Καρκίνος θα πέσει στην παγίδα της ανασφάλειάς σας. Με μια Λέαινα, θα επικρατήσει η ισχυρότερη και με την Παρθένο το αποτέλεσμα θα παιχτεί στην ανταλλαγή καυστικών σχολίων. Η Ζυγός θα οπισθοχωρήσει όταν της αποδείξετε την καθ’ όλα υπεροχή σας, προσοχή όμως στην απόπειρα εκδίκησης της Σκορπιού, όταν την παραγκωνίσετε. Η Τοξότης θα ηττηθεί από την αυτοπεποίθησή σας και η Αιγόκερως από την αμείλικτη κριτική σας. Θα αποθαρρύνετε μια Υδροχόο αν γίνετε φίλες, ενώ η Ιχθύς θα απομακρυνθεί αν διαπιστώσει ότι είστε πιο τρυφερή.

Παρθένος-Με ατού τη διακριτικότητα

Είστε ζώδιο της λογικής και της ανάλυσης και δύσκολα χάνετε τον έλεγχο. Η πρώτη σκέψη σας, αν αντιληφθείτε ότι το ταίρι σας έχει στραφεί και... αλλού, είναι ότι δεν θα τα καταφέρει χωρίς εσάς να φροντίζετε για τα πάντα. Μέσα σας, βέβαια, έχετε πληγωθεί, αλλά δύσκολα θα το εκφράσετε.

Αν η αντίζηλος είναι...

Με μια Κριό, επιστρατεύσετε την πειστικότητά σας, ενώ με την Ταύρο μιλήσετε ξεκάθαρα. Με την ευφυΐα σας θα απομακρύνετε μια Δίδυμο, αλλά με την Καρκίνο κινηθείτε παρασκηνιακά. Η Λέων θα νικηθεί από την ψυχραιμία σας και μια Παρθένος αν δει ότι υπερέχετε στο επίπεδο της κατανόησης. Η Ζυγός θα λυγίσει μπροστά στην ατσαλένια θέλησή σας και η Σκορπιός, αν της δείξετε ότι δεν την υπολογίζετε. Με την Τοξότη θα ανταγωνιστείτε σε δυναμικότητα, και στην Αιγόκερω ίσως χρειαστεί να στήσετε μια παγίδα! Η Υδροχόος θα σας δυσκολέψει και η επιμονή σας θα κάμψει την Ιχθύ.

Ζυγός-Αγέρωχη αξιοπρέπεια

Αρχικά δυσκολεύεστε να πιστέψετε ότι μια άλλη γυναίκα μπορεί να παρασύρει μακριά σας τον αγαπημένο σας. Θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τι παραπάνω έχει από εσάς και να μάθετε πού χτενίζεται, πού ψωνίζει ρούχα, τι καλλυντικά χρησιμοποιεί.

Ύστερα θα οργανώσετε μια εμφάνιση-έκπληξη σε κάποια εκδήλωση που ξέρετε ότι θα βρίσκεται εκείνος, με σκοπό να τον καταπλήξετε με την κομψότητα και τη γοητεία σας. Αν παρ’ ελπίδα το εγχείρημα αποτύχει, θα κλειστείτε στον εαυτό σας, θα πνίξετε την απογοήτευση και θα περιμένετε απλώς τον επόμενο μεγάλο έρωτα.

Αν η αντίζηλος είναι...

Καλό είναι να αποφύγετε την κατά μέτωπο αντιπαράθεση με μια Κριό, ενώ με την Ταύρο θα νικήσετε χάρη στον αισθησιασμό σας. Πτοήστε τη Δίδυμο ζητώντας της ανοιχτά τα ρέστα και πολιορκήστε στενά την Καρκίνο ώσπου να υποκύψει στις πιέσεις σας. Με μια αιφνίδια επίθεση θα βάλετε στο περιθώριο μια αντίζηλο Λέαινα, ενώ η Παρθένος θα υποχωρήσει μόλις καταλάβει ότι δεν αστειεύεστε. Με μια Ζυγό θα ανταλλάξετε δηλητηριώδη βέλη και με τη Σκορπιό θα κερδίσετε το παιχνίδι αποδεικνύοντας την ερωτική υπεροχή σας. Η αλάνθαστη σιγουριά κινήσεων είναι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσετε μια Τοξότη, ενώ η Αιγόκερως θα απομακρυνθεί αν την αντιμετωπίσετε με λογικά επιχειρήματα. Η αποφασιστικότητα είναι το καλύτερο μέσο για να βγάλετε από το παιχνίδι την Υδροχόο και η αδιάλειπτη προσοχή στο σύντροφό σας θα αποθαρρύνει την Ιχθύ.

Σκορπιός-Οφθαλμός αντί οφθαλμού

Δεν ανέχεστε να χάσετε τον αγαπημένο σας και δύσκολα θα τον συγχωρήσετε αν αντιληφθείτε ότι τον διεκδικεί μια άλλη γυναίκα. Αν διαπιστώσετε ότι ανταποκρίνεται, θα του κάνετε τη ζωή δύσκολη με ανώνυμα γράμματα, απειλές, τηλεφωνήματα τις μικρές ώρες, ακόμα και συμμαχίες με τους αντιπάλους του. Κι αν όλα αποτύχουν, θα τα φτιάξετε με τον καλύτερο φίλο του, φροντίζοντας φυσικά να το μάθει.

Αν η αντίζηλος είναι...

Σθεναρή αντίσταση απαιτείται απέναντι στην Kριό και θράσος σε μια Ταύρο. Αντιμετωπίστε τη Δίδυμο μελετώντας κάθε κίνησή της και την Καρκίνο με πονηριά. Η Λέων δεν θα διακινδυνεύσει την εκδίκησή σας, η Παρθένος τον ξεκάθαρο διάλογο. Η Ζυγός θα υποχωρήσει στην επιμονή σας και

η Σκορπιός όταν διαπιστώσει ότι ελέγχετε την κατάσταση. Με την ευρηματικότητα θα απομακρύνετε την Τοξότη και με την αδίστακτη στάση σας την Αιγόκερω. Την Υδροχόο με αμεσότητα και την Ιχθύ με αντιπερισπασμούς.

Τοξότης-Με το βλέμμα στο μέλλον

Ειλικρινής μέχρι αφέλειας, η Τοξότης αργεί να πάρει είδηση ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στη σχέση της και πιστεύει απόλυτα στις διαβεβαιώσεις του συντρόφου της. Αν ανακαλύψει ότι τον διεκδικεί μια άλλη γυναίκα, πληγώνεται βαθιά, αλλά προτιμά με αισιοδοξία να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της. Αν αποφασίσει να τον διεκδικήσει, θα το κάνει χωρίς περιστροφές.

Αν η αντίζηλος είναι...

Αντιμετωπίστε μια Kριό ανοιχτά, αλλά χρησιμοποιήστε διπλωματία με την Ταύρο. Βασιστείτε στην αστάθεια της Διδύμου για να τη βγάλετε εκτός μάχης και κερδίστε την Καρκίνο, στοχεύοντας στον κυκλοθυμικό χαρακτήρα της. Με μια Λέαινα θα αναμετρηθείτε μέχρι τελικής πτώσης, ενώ με την Παρθένο θα μετρήσει η υπομονή σας. Η Ζυγός θα υποχωρήσει αν της σπάσετε το ηθικό, ενώ με τη Σκορπιό πρέπει ποντάρετε κυρίως στην παράφορη ζήλια της. Αποδείξτε ότι είστε πιο δυναμική από μια Τοξότη και πιο ερωτική από μια Αιγόκερω, πιο πρωτότυπη από την Υδροχόο και πιο μαχητική από την Ιχθύ.

Αιγόκερως-Το έπαθλο της αυτοκυριαρχίας

Η χαρακτηριστική σας σοβαρότητα και πειθαρχία δεν θα σας επιτρέψει να παγιδευτείτε σε παιχνίδια αντιζηλίας. Βασικό σας μέλημα είναι να μην καταλάβει ο σύντροφός σας ότι πληγωθήκατε ή ότι ανησυχείτε μήπως τον χάσετε. Η υποψία ότι υπάρχει άλλη στη ζωή του σίγουρα σας πληγώνει, αλλά γίνεται επίσης αιτία να βγει στην επιφάνεια όλη η έμφυτη δυσπιστία σας απέναντι στους ανθρώπους και να κλειστείτε εντελώς στο καβούκι σας. Βλέπετε λίγο αφ υψηλού τις ανθρώπινες αδυναμίες και αντιμετωπίζετε με κομψότητα και αξιοπρέπεια την κατάσταση. Θα κρατήσετε μια επιφυλακτική στάση περιμένοντας να δείτε πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα.

Αν η αντίζηλος είναι...

Αν η αντίζηλος είναι Κριός, ο καλύτερος τρόπος για να την αντιμετωπίσετε είναι να ξεχάσετε για λίγο την ευγένεια και να κάνετε μια ανοιχτή επίθεση. Αν είναι Ταύρος, η ατσάλινη θέληση θα σας χαρίσει τη νίκη, ενώ αν είναι Δίδυμος, θα επικρατήσετε με τη σταθερότητα. Δείξτε αδιαφορία για να αναγκάσετε μια Καρκίνο να υποχωρήσει και πετάξτε λάσπη στη Λέαινα χωρίς κανέναν οίκτο. Αναγκάστε την Παρθένο να κάνει πίσω με μια πολιτισμένη συζήτηση και εφαρμόστε μια τακτική σταδιακής απομάκρυνσης με τη Ζυγό. Παίξτε θέατρο με τη Σκορπιό, δείχνοντας προσποιητή κατανόηση, και επιστρατεύστε όλη τη στρατηγική γνώση σας εναντίον μιας Τοξότη. Με μια άλλη Αιγόκερω μη φοβηθείτε τη μετωπική σύγκρουση και αντιμετωπίστε την Υδροχόο δείχνοντας πόσο ενωμένοι είστε με τον αγαπημένο σας. Η Ιχθύς θα υποχωρήσει εύκολα μπροστά στη δική σας ορμητικότητα και αποφασιστικότητα.

Υδροχόος-Άμα θες να φύγεις, φύγε

Ζώδιο της φιλίας και της αδερφοσύνης, η γυναίκα Υδροχόος αφήνει ελεύθερο το πεδίο στο σύντροφό της να φύγει ή να μείνει. Θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε τι συμβαίνει, να μάθετε περισσότερα για την αντίζηλο, κάνοντας και αυτοκριτική. Όλα αυτά, όμως, με το χαρακτηριστικό πνεύμα της ελευθερίας και της ανεκτικότητας που σας διακρίνει. Ακόμα και αν ζηλέψετε, θα το κρύψετε με δεξιοτεχνία και θα κάνετε τα πάντα για να μη μαλώσετε και να μείνετε φίλοι. Αν, πάλι, αποφασίσετε να τον διεκδικήσετε, θα το κάνετε με το γάντι.

Αν η αντίζηλος είναι...

Με την Κριό, εφαρμόστε μια στρατηγική για να προκαλέσετε τη ζήλια της, και εξουδετερώσετε την Ταύρο με φαντασία και εκκεντρικότητα. Η Δίδυμος θα υποχωρήσει μόλις ξεσκεπάσετε τη διφορούμενη συμπεριφορά της και η Καρκίνος θα καταλάβει ότι δεν αρκεί η στοργικότητά της για να νικήσει. Με μια Λέαινα θα δώσετε σκληρή μάχη και με την Παρθένο πρέπει να ποντάρετε στην ψυχραιμία. Η Ζυγός δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη ζωτικότητά σας και η Σκορπιός τη χαρισματική προσωπικότητά σας. Αν η αντίζηλός σας είναι Τοξότης, αποδείξτε της τη διανοητική ανωτερότητά σας, ενώ θα νικήσετε εύκολα την Αιγόκερω με έναν αιφνιδιασμό που θα ανατρέψει τα σχέδιά της. Δείξτε αδιαφορία για να αναγκάσετε μια Υδροχόο να καταθέσει τα όπλα και χτυπήστε την Ιχθύ με την ειρωνεία.

Ιχθύες-Το πικρό ποτήρι της προδοσίας

Ευαίσθητη και ρομαντική, αιώνια ιδεαλίστρια και εύπιστη, αλλά και με ευμετάβλητη διάθεση, η γυναίκα Ιχθύς πληγώνεται εύκολα στον έρωτα και αντιδρά σπασμωδικά στην υποψία ότι υπάρχει άλλη στη ζωή του αγαπημένου της. Προσπαθήστε να μην πέσετε στην παγίδα της αυτολύπησης και του μαζοχισμού, αποφύγετε, όσο μπορείτε, τις καταστροφικές σκέψεις που θα σας οδηγήσουν σε κάποια ψυχοσωματική διαταραχή και βασιστείτε στη έμφυτη γοητεία σας ή χρησιμοποιήστε την ευελιξία σας για να τον ξανακερδίσετε.

Αν η αντίζηλος είναι...

Αν η αντίζηλος είναι Κριός, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε μεγάλα αποθέματα αντοχής και να κρύψετε τα αισθήματά σας, ενώ, αν είναι Ταύρος, μπορείτε να νικήσετε χάρη στην ανωτερότητά σας στον ερωτικό τομέα. Κρατήστε αποστάσεις από τη Δίδυμο και φυλαχτείτε από την Καρκίνο. Θα νικήσετε την αντίζηλο Λέαινα στο επίπεδο της γυναικείας ελκυστικότητας και την Παρθένο με την κτητικότητα απέναντι στο σύντροφό σας. Το καλύτερο όπλο εναντίον μιας Ζυγού είναι η αλάνθαστη διαίσθησή σας, ενώ με τη Σκορπιό χρειάζεται προσοχή για να αποφύγετε τις παρασκηνιακές κινήσεις της. Επιδείξτε το πιο δυναμικό κομμάτι του εαυτού σας για να απομακρύνετε μια αντίζηλο Τοξότη και παίξτε στο επίπεδο της διπλωματίας με την Αιγόκερω. Η Υδροχόος δεν θα αντέξει μια παρατεταμένη αντιπαράθεση και μια άλλη Ιχθύς θα αναγκαστεί να υποχωρήσει, αν δείξετε υπομονή και σταθερότητα.