Η καλύτερη μέρα για να παντρευτείτε φέτος

10.06.2009
Έχετε πάρει τη μεγάλη απόφαση και είστε έτοιμοι να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας; Με τις ευχές μας λοιπόν. Αν όμως δεν έχετε κλείσει ακόμα ημερομηνία, το astra & όραμα, εκτός από τις ευχές του, σας έχει και τις καλύτερες αστρολογικά ημερομηνίες για το μεγάλο γεγονός.

Έχετε πάρει τη μεγάλη απόφαση και είστε έτοιμοι να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας; Με τις ευχές μας λοιπόν. Αν όμως δεν έχετε κλείσει ακόμα ημερομηνία, το astra & όραμα, εκτός από τις ευχές του, σας έχει και τις καλύτερες αστρολογικά ημερομηνίες για το μεγάλο γεγονός.

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να αναζητήσετε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας για να πάρετε μια εικόνα τόσο για τις προβλέψεις που αφορούν το γάμο σας, αλλά και για να μάθετε τις καλύτερες ημερομηνίες του 2009. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κλείσετε αμέσως εκκλησία, γιατί οι γάμοι φέτος είναι περισσότεροι λόγω της δίσεκτης περυσινης χρονιάς.


Κριός: Έχετε την τύχη με το μέρος σας
Η παρατεταμένη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας έχει ζεστάνει τις καρδιές σας και σας έχει οδηγήσει στο να μην απορρίπτετε τη δέσμευση. Παράλληλα, ο Δίας, που βρίσκεται στον Υδροχόο, ενεργοποιεί την τύχη σας στον έρωτα. Η χρονιά είναι ιδανική τόσο για να πάρετε τη μεγάλη απόφαση όσο και για να την υλοποιήσετε, καθώς από τις 29 Οκτωβρίου ο Κρόνος θα βρίσκεται στο Ζυγό, τον οίκο των σχέσεών σας, και θα σας ωθεί στο να αναλάβετε τις ευθύνες σας, ανταμείβοντας αυτούς που είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Όσοι έχετε προλάβει να συντονιστείτε με τις επιδράσεις του και είστε έτοιμοι να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τις ευλογίες του, που είναι η σταθερότητα και η μακροβιότητα του γάμου σας.

Τα astra προτείνουν
Οι καλύτερες ημερομηνίες για τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας είναι οι 12 και 18 Ιουνίου, 19 και 20 Αυγούστου, 2 και 3 Σεπτεμβρίου, 17, 26 και 27 Οκτωβρίου και 11 Δεκεμβρίου.


Ταύρος: Καιρός για αλλαγές
Εδώ και δύο χρόνια ο Κρόνος από την Παρθένο, τον οίκο του έρωτα για σας, έχει βοηθήσει έτσι ώστε να γίνει το απαραίτητο ξεκαθάρισμα και να έχετε απαλλαγεί από τους ακατάλληλους για να ανοίξετε σπίτι. Αν νιώθετε ότι η σχέση σας έχει βάσεις, μην κωλυσιεργείτε. Προχωρήστε ακάθεκτοι για τα σκαλιά της εκκλησίας και να είστε σίγουροι ότι τα άστρα σάς επιφυλάσσουν ευχάριστες εξελίξεις. Αν αμφιβάλλετε, είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και να αποφασίσετε, αφού ο Κρόνος θα σας έχει δώσει όλα τα δεδομένα πάνω στα οποία πρέπει να στηριχτείτε για να πάρετε τη σωστή απόφαση. Μη φοβηθείτε το άγνωστο. Μπορεί να αλλάξει η ζωή σας, μπορεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει, καθώς θα αισθανθείτε την πληρότητα και την ασφάλεια που πάντα επιζητούσατε.

Τα astra προτείνουν
Οι ιδανικές ημερομηνίες για να προγραμματίσετε την πιο λαμπερή σας στιγμή είναι οι 1, 2, 10, 19 και 20 Ιουνίου, 30 Αυγούστου, 26 και 27 Σεπτεμβρίου, 3 και 4 Οκτωβρίου.

Δίδυμοι: Μάθατε από τα λάθη σας
Τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί την τελευταία διετία σας ώθησαν σε πολλές και σημαντικές αλλαγές, οι οποίες με τη σειρά τους σας υπέδειξαν τα επαναλαμβανόμενα λάθη σας και σας ανάγκασαν να κάνετε την ενδοσκόπησή σας και να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας. Τώρα, με περισσότερη γνώση και λιγότερη επιπολαιότητα, είστε σε θέση να πάρετε τις αποφάσεις σας για το μέλλον και να τις υποστηρίξετε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας. Αν το ταίρι σας είναι η έμπνευσή σας για το μέλλον, μη φοβάστε. Να θυμάστε ότι η μετακίνηση του Κρόνου από την Παρθένο στον ευνοϊκό για το ζώδιό σας Ζυγό, στις 29 Οκτωβρίου, δηλώνει ότι στην επόμενη διετία θα βάλετε τις βάσεις για μια ιδανική οικογένεια και ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να κάνετε το γάμο των ονείρων σας, ο οποίος θα στηρίζεται στην επικοινωνία και την κατανόηση.

Τα astra προτείνουν
Οι καλές ημερομηνίες για να ορίσετε το γάμο σας είναι οι 2, 3, 29 και 30 Ιουνίου και 29 Σεπτεμβρίου και, αν θέλετε να φορέσετε και λευκό γουνάκι, καλές ημέρες είναι οι 1, 8 και 9 Νοεμβρίου, 10 και 11 Δεκεμβρίου.

Καρκίνος: Οι αναβολές δεν οδηγούν πουθενά
Καιρός να σταματήσετε τα παιχνίδια και να δρομολογήσετε το γάμο σας, αφού το σκέφτεστε από πέρυσι και η ιδέα έχει ωριμάσει για τα καλά τόσο στο μυαλό σας όσο και στην καρδιά σας. Άλλωστε, από το Νοέμβριο του 2009 και για μία διετία ο Κρόνος από το Ζυγό θα σας αναγκάσει να κάνετε έναν εφ’ όλης της ύλης απολογισμό και θα είναι αυστηρός μαζί σας, αν δεν είστε σε θέση να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Πρέπει να κατανοήσετε ότι η τάση σας προς την αναβολή θα σας βλάψει, καθώς θα συμβούν γεγονότα που θα σας διδάξουν ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αν έχετε μια καλή σχέση στην οποία κυριαρχούν η αγάπη και η ανάγκη αυτοδιάθεσης, ανοίξτε το σπιτικό σας για να βρείτε τη γαλήνη, που, σε εσάς τους Καρκίνους, μόνο η οικογενειακή θαλπωρή μπορεί να προσφέρει.

Τα astra προτείνουν
Οι καταλληλότερες ημερομηνίες για να παντρευτείτε είναι οι 9, 10, 13 και 19 Ιουνίου, 2 και 3 Αυγούστου, 11 Οκτωβρίου, 6 και 7 Νοεμβρίου και 27 Δεκεμβρίου.

Λέων: Έχετε το δέκα το καλό
Ο Δίας βρίσκεται στον Υδροχόο και φωτίζει τον οίκο των σχέσεών σας, γι’ αυτό αρκετοί συνειδητοποιείτε ότι, μολονότι τα θέλετε όλα τέλεια και είστε δύσκολοι, έχετε στο πλευρό σας το δέκα το καλό, ενώ σε άλλους στέλνει τη θεά Τύχη, η οποία θα φέρει στη ζωή τους αυτό που ποθούν. Ναι μεν δεν δεσμεύεστε εύκολα, αλλά τώρα τα πάντα συνηγορούν στο να καταλάβετε την αξία της αφοσίωσης και της αμοιβαιότητας. Ανοίγει η καρδιά σας και το αποτέλεσμα είναι να χαζεύετε τις βιτρίνες με τα νυφικά και τα γαμπριάτικα. Αν είστε έτοιμοι, την απόφασή σας θα επισφραγίσει και ο Κρόνος, που από τις 29 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο φιλικό για το ζώδιό σας Ζυγό και, εφ’ όσον θα έχετε αναλάβει τις ευθύνες σας, θα σας ανταμείψει με βίον ανθόσπαρτον!

Τα astra προτείνουν
Οι καλύτερες ημερομηνίες για να κάνετε μια θεαματική τελετή, ακριβώς όπως ταιριάζει στο ταμπεραμέντο σας, είναι οι 6 και 7 Ιουνίου, 14 και 15 Ιουλίου, 24 Αυγούστου, 2 Σεπτεμβρίου, 17, 18 και 27 Οκτωβρίου και 11 Δεκεμβρίου.

Παρθένος: Χτίστε σε γερά θεμέλια
Ο Κρόνος, που εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο ζώδιό σας, έχει δώσει σε όλους σας μαθήματα ζωής. Μέχρι αυτή τη στιγμή θα πρέπει να έχετε συνειδητοποιήσει τα λάθη των επιλογών σας και να έχετε καταλάβει με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε. Η αντίθεσή του με τον Ουρανό από το ζώδιο των σχέσεών σας έχει προκαλέσει δυσάρεστες εκπλήξεις και έχει δώσει τέλος σε σχέσεις που είχαν ξεπεράσει προ πολλού την ημερομηνία λήξης τους. Αν έπειτα από μια τόσο σημαντική κάθαρση έχετε στο πλευρό σας το άτομο που σας αγαπάει και σας συμπαραστέκεται, να είστε σίγουροι ότι έχετε βρει το καρμικό σας μισό και ότι θα είστε για πάντα μαζί. Άλλωστε, η ανάληψη ευθυνών είναι το ζητούμενο του Κρόνου, ο οποίος θα σας προσφέρει, ως δώρο γάμου, τα πιο γερά θεμέλια για μια αξιοζήλευτη οικογένεια.

Τα astra προτείνουν
Οι πιο καλές ημερομηνίες για την τελετή που θα αλλάξει τη ζωή σας είναι οι 9, 10, 19, 23, 24 και 27 Ιουνίου, 23 και 24 Οκτωβρίου, 11 Νοεμβρίου και 27 Δεκεμβρίου.


Ζυγός: Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων
Από τις πρώτες ημέρες του 2009 ο Δίας βρίσκεται στον Υδροχόο και ρίχνει το φως του στους έρωτές σας. Παράλληλα, η παρατεταμένη παραμονή της Αφροδίτης στον Κριό, το ζώδιο των σχέσεών σας, έχει προκαλέσει τα απαραίτητα συναισθηματικά μπλεξίματα, από τα οποία μπορείτε να βγείτε μόνο με καθοριστικής σημασίας αποφάσεις. Αν είστε ερωτευμένοι και θέλετε να στέψετε την ευτυχία σας με στέφανα και το χορό του Ησαΐα, είστε απόλυτα συμβατοί με τις επιταγές του Κρόνου, ο οποίος έρχεται ολοταχώς στο ζώδιό σας, όπου θα μπει στις 29 Οκτωβρίου και θα παραμείνει για περίπου δύο χρόνια. Ο γάμος, η κοινωνική καταξίωση που προσφέρει και οι ευθύνες που συνεπάγεται είναι μαθήματα του Κρόνου, ο οποίος διδάσκει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, οι σχέσεις χτίζονται καθημερινά και επισφραγίζει τις πράξεις αυτών που είναι σε θέση να το καταλάβουν.

Τα astra προτείνουν
Αν θέλετε να ορίσετε ημερομηνία μέσα στο 2009, επιλέξτε μία από τις 2, 16, 29 και 30 Ιουνίου, 26 Ιουλίου, 2 Σεπτεμβρίου, 16, 17 και 18 Οκτωβρίου και 4 Νοεμβρίου.

Σκορπιός: Παιδί και γάμος πάνε μαζί
Οι διελεύσεις του Κρόνου και του Ουρανού από τον άξονα του έρωτα για σας και η αντίθεση που πραγματοποιούν τον τελευταίο χρόνο σας έχουν βάλει στη διαδικασία να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις σας και να καλλιεργήσετε την ιδέα της αφοσίωσης. Παράλληλα, ο Δίας, που από τις αρχές του 2009 βρίσκεται στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, διώχνει τους φόβους σας στο θέμα οικογένεια, με αποτέλεσμα είναι να βλέπετε το γάμο με πιο καθαρό μυαλό, όχι σαν απειλή, αλλά σαν λύτρωση. Αν υπάρχει στο πλευρό σας το άτομο που έχει περάσει όλα τα τεστ, στα οποία κάθε αξιοπρεπής Σκορπιός υποβάλλει το ταίρι του πριν αφήσει τα συναισθήματά του να εκφραστούν, μην το σκέφτεστε περισσότερο. Μην ξεχνάτε ότι του χρόνου, που ο Δίας θα βρίσκεται στον πέμπτο σας οίκο, μπορεί να σας φέρει ένα παιδάκι και να γίνετε διπλά ευτυχισμένοι.

Τα astra προτείνουν
Οι πιο ενδεδειγμένες, από αστρολογικής πλευράς, ημέρες για το γάμο σας είναι οι 9, 10, 19, 23 και 24 Ιουνίου, 16 Ιουλίου, 4 Σεπτεμβρίου, 6, 23 και 24 Οκτωβρίου.

Τοξότης: Αναλάβετε τις ευθύνες σας
Η τελευταία διετία ήταν πολύ σκληρή μαζί σας, καθώς το δίδυμο Κρόνου - Ουρανού στο ζωδιακό σας σταυρό σας ανάγκασε να κάνετε παραδοχές ζωής, να μείνετε μόνοι και να αποποιηθείτε τις λανθασμένες επιλογές σας. Η εποχή του παλιμπαιδισμού και της επιπολαιότητας έκλεισε και ο κύκλος που ανοίγει τώρα απαιτεί σύνεση, σταθερότητα και ανάληψη ευθυνών. Αν έχετε στο πλευρό σας το άτομο που σας αγαπάει, σας συμπαραστέκεται και σας διεκδικεί και αν κι εσείς είστε σε θέση να ξεπεράσετε τους φόβους σας για τη δέσμευση και να αφοσιωθείτε στο ένα και μοναδικό ταίρι, ο Κρόνος θα σας δείξει το καλό του πρόσωπο και θα σκάψει πολύ γερά θεμέλια, πάνω στα οποία θα στηρίξετε την καινούργια σας ζωή. Από τον επόμενο χειμώνα κάθε μέρα που θα περνάει θα νιώθετε όλο και περισσότερο δικαιωμένοι για την απόφασή σας να παντρευτείτε.

Τα astra προτείνουν
Οι ημερομηνίες που υπόσχονται τα καλύτερα για το γάμο σας είναι οι 2 και 3 Ιουνίου, 9, 22 και 27 Ιουλίου, 27 Αυγούστου, 2 Σεπτεμβρίου, 17 και 18 Οκτωβρίου και 5 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως: Επιτέλους, ηρεμία...
Οι θετικές επιδράσεις του Κρόνου από την Παρθένο την τελευταία διετία έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθείτε σε κοινωνικό επίπεδο και να πάρετε αποφάσεις καθοριστικής σημασίας, ικανές να επηρεάσουν το μέλλον σας. Εσείς που από τη φύση σας είστε οπαδοί της καριέρας και της οικογένειας και έχετε την ανάγκη της τάξης και της ασφάλειας που μόνο η οικογενειακή θαλπωρή μπορεί να προσφέρει αρκετές φορές καθυστερείτε να παντρευτείτε, γιατί ψάχνετε το τέλειο ταίρι. Αν υπό την επιρροή αυτών των όψεων νιώθετε ότι έχετε βρει το κατάλληλο άτομο για να ανοίξετε σπίτι και η απόφασή σας να παντρευτείτε στηρίζεται στα συναισθήματά σας και όχι στο συμφέρον ή στο φόβο της μοναξιάς, να είστε σίγουροι ότι οι προβλέψεις για το μέλλον σας είναι οι καλύτερες και ότι θα βρείτε τη γαλήνη στο πλευρό του/της συντρόφου σας.

Τα astra προτείνουν
Οι πιο αρμονικές ημέρες του 2009 για την τελετή του γάμου σας είναι οι 9, 10, 19 και 27 Ιουνίου, 3 και 20 Αυγούστου, 28 Οκτωβρίου, 2, 10 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου.

Υδροχόος: Βρίσκετε αυτό που ψάχνατε
Από τις πρώτες ημέρες του 2009 ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας και έχει ρίξει τους προβολείς του στις σχέσεις σας. Είστε οι τυχεροί, που ο φύλακας-άγγελός σας έχει αναλάβει να φέρει στη ζωή σας ένα ταίρι διαλεκτό ή να σας απαλλάξει από τις σχέσεις που έχουν ημερομηνία λήξης. Μολονότι αντιμετωπίζετε το γάμο σαν κάτι εξαιρετικά δεσμευτικό για το φιλελεύθερο χαρακτήρα σας, σε αυτόν τον κύκλο της ζωής σας έχετε την τάση να αποποιηθείτε τους φόβους σας και να ενδώσετε. Αν έχετε βρει το ταίρι που σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι και έχετε πει το μεγάλο «ναι», μην ανησυχείτε για το μέλλον. Ο Κρόνος, που οδεύει προς τον ευνοϊκό για το ζώδιό σας Ζυγό, όπου θα βρίσκεται από τις 29 Οκτωβρίου, θα φέρει σταθερότητα και μακροβιότητα στο γάμο σας.

Τα astra προτείνουν
Οι καταλληλότερες ημερομηνίες για να παντρευτείτε είναι οι 2 Ιουνίου, 14, 15 και 27 Ιουλίου, 1 και 2 Σεπτεμβρίου, 17, 18 και 26 Οκτωβρίου και 2 Δεκεμβρίου.


Ιχθύες: Η ευτυχία σας ολοκληρώνεται
Ο Κρόνος, που εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεων και του γάμου σας, έχει προκαλέσει τα γεγονότα που σκοπό τους είχαν να σας υποδείξουν τα λάθη και τα σωστά των επιλογών σας. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό εδώ και αρκετό καιρό σας έχει ωθήσει στο να δώσετε τέλος σε σχέσεις που σας καταπίεζαν ή σας στεναχωρούσαν. Αν έχει απομείνει στο πλευρό σας ένα ταίρι διαλεκτό, με το οποίο σας συνδέουν αγάπη, επικοινωνία, κατανόηση και όχι η ανασφάλεια και ο φόβος της μοναξιάς, να θυμάστε ότι ο γάμος είναι η φυσική συνέπεια. Ο Κρόνος, που επιβραβεύει την ανάληψη ευθυνών, θα δώσει τις ευλογίες του, δηλαδή σταθερότητα, ενώ από την επόμενη χρονιά, που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, μπορεί να συμπληρώσει την ευτυχία σας με ένα παιδάκι.

Τα astra προτείνουν
Οι καλύτερες ημερομηνίες για να ορίσετε το γάμο σας είναι οι 9, 10, 23 και 24 Ιουνίου, 30 Αυγούστου, 8 Σεπτεμβρίου, 28 Οκτωβρίου, 6, 7 και 15 Νοεμβρίου.

Από τη ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ