Νέα σελήνη Ιουνίου - Πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

05.06.2024
Νέα σελήνη Ιουνίου - Πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά
Η νέα σελήνη στις 6 Ιουνίου, όπως όλα τα νέα φεγγάρια, γενικά σημαίνει μια εποχή νέων ξεκινημάτων, νέων ξεκινημάτων και καθορισμού προθέσεων για τον επερχόμενο σεληνιακό κύκλο.

Είναι μια ισχυρή στιγμή για να φυτέψουμε σπόρους πρόθεσης, να ξεκινήσουμε νέα έργα και να ξεκινήσουμε αλλαγές στη ζωή μας. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες επιπτώσεις της νέας σελήνης μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τον αστρολογικό χάρτη κάθε ατόμου και τις τρέχουσες συνθήκες.

Στην αστρολογία, η νέα σελήνη πέφτει σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο κάθε μήνα, το οποίο και επηρεάζεται περισσότερο. Αυτή τη φορά είναι οι Δίδυμοι, όμως πώς επηρεάζονται και τα υπόλοιπα ζώδια ξεχωριστά.

Καλοκαίρι 2024: 5 απίθανα trends για το πεντικιούρ της σεζόν

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αυτή η νέα σελήνη πέφτει στον τρίτο σας οίκο επικοινωνίας και μάθησης. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα που σχετίζονται με τη συγγραφή, την ομιλία ή τη μελέτη. Εστιάστε στο να εκφράζεστε καθαρά και να συνδέεστε με άλλους μέσω της επικοινωνίας. Θέστε προθέσεις γύρω από τη βελτίωση των επικοινωνιακών σας δεξιοτήτων και τη συλλογή πληροφοριών που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Για τον Ταύρο, αυτή η νέα σελήνη εμφανίζεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών και των αξιών σας. Είναι μια καλή στιγμή για να ορίσετε προθέσεις που σχετίζονται με τους οικονομικούς σας στόχους, τον προϋπολογισμό ή τη δημιουργία μεγαλύτερης σταθερότητας στους πόρους σας. Σκεφτείτε τις αξίες σας και πώς ευθυγραμμίζονται με τους υλικούς σας στόχους. Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε την αίσθηση της ασφάλειας και της αφθονίας σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Αυτή η νέα σελήνη βρίσκεται στον πρώτο σας οίκο, σηματοδοτώντας την έναρξη της προσωπικής σας νέας χρονιάς. Είναι μια ισχυρή στιγμή για τον καθορισμό προθέσεων που σχετίζονται με την αυτοβελτίωση, την ταυτότητα και τους προσωπικούς στόχους. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να σκεφτείτε ποιοι είστε και πού θέλετε να πάτε στη ζωή. Θέστε ξεκάθαρες προθέσεις για το τι θέλετε να πετύχετε και πώς θέλετε να παρουσιαστείτε στον κόσμο.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Η νέα σελήνη εμφανίζεται στον δωδέκατο οίκο της πνευματικότητας και της ενδοσκόπησης. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να αποσυρθείτε από την πολυάσχολη ζωή του κόσμου και να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό. Σκεφτείτε τα όνειρά σας, τη διαίσθηση και τις υποσυνείδητες επιθυμίες σας. Θέστε προθέσεις γύρω από τη θεραπεία, την απελευθέρωση παλαιών προτύπων και τη σύνδεση με την πνευματική σας πρακτική.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Για τους Λέοντες, αυτή η νέα σελήνη πέφτει στον ενδέκατο οίκο της κοινότητας και των στόχων σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες που μοιράζονται το όραμά σας για το μέλλον. Ορίστε προθέσεις που σχετίζονται με τα κοινωνικά σας δίκτυα, τα ομαδικά έργα και τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας. Εστιάστε στη συνεργασία, τη δικτύωση και την υποστήριξη άλλων για την επίτευξη των στόχων τους.

5 καθημερινά outfits που θα σου δώσουν λύσεις για τις πρώτες μέρες του Ιουνίου

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτή η νέα σελήνη εμφανίζεται στον δέκατο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας. Είναι μια σημαντική στιγμή για να θέσετε προθέσεις που σχετίζονται με τους επαγγελματικούς σας στόχους και φιλοδοξίες. Σκεφτείτε την επαγγελματική σας πορεία, τις φιλοδοξίες για επιτυχία και πώς θέλετε να σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Θέστε ξεκάθαρους στόχους για πρόοδο και κάντε πρακτικά βήματα προς την επίτευξή τους.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Για τους Ζυγούς, η νέα σελήνη πέφτει στον ένατο οίκο της επέκτασης και της ανώτερης μάθησης. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσετε προθέσεις που σχετίζονται με ταξίδια, εκπαίδευση ή προσωπική ανάπτυξη. Σκεφτείτε ποιες νέες εμπειρίες θέλετε να ακολουθήσετε και πώς μπορείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Θέστε προθέσεις γύρω από τη μάθηση, την εξερεύνηση νέων προοπτικών και την επέκταση της κοσμοθεωρίας σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αυτή η νέα σελήνη εμφανίζεται στον όγδοο οίκο της μεταμόρφωσης και της οικειότητας. Είναι μια ισχυρή στιγμή για βαθιά εσωτερική δουλειά και προσωπική μεταμόρφωση. Σκεφτείτε τις βαθύτερες επιθυμίες, τους φόβους και τα συναισθηματικά σας μοτίβα. Θέστε προθέσεις γύρω από τη θεραπεία, την απελευθέρωση παλιών πληγών και την αγκαλιά της ευαλωτότητας στις σχέσεις σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Η νέα σελήνη πέφτει στον έβδομο οίκο των συνεργασιών και των σχέσεών σας. Είναι μια σημαντική στιγμή για να ορίσετε προθέσεις που σχετίζονται με τις στενότερες σχέσεις σας, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές. Σκεφτείτε τη δυναμική της σχέσης σας και τι θέλετε να καλλιεργήσετε στις συνεργασίες σας. Θέστε προθέσεις γύρω από την αρμονία, τη συνεργασία και την αμοιβαία υποστήριξη.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Για τους Αιγόκερους, αυτή η νέα σελήνη εμφανίζεται στον έκτο οίκο της υγείας και της καθημερινότητας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσετε προθέσεις που σχετίζονται με την ευημερία και την παραγωγικότητά σας. Σκεφτείτε τις συνήθειές σας, τις ρουτίνες σας και πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την καθημερινή σας ζωή για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ζωντάνια. Θέστε προθέσεις γύρω από την αυτοφροντίδα, την οργάνωση και τη δημιουργία ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

Καλοκαίρι 2024: 5 απίθανα trends για το πεντικιούρ της σεζόν

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Αυτή η νέα σελήνη πέφτει στον πέμπτο οίκο της δημιουργικότητας και της αυτοέκφρασης. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να ορίσετε προθέσεις που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας έργα, τα χόμπι και τις ρομαντικές σας αναζητήσεις. Αγκαλιάστε το εσωτερικό σας παιδί και επιτρέψτε στον εαυτό σας να παίξει και να εξερευνήσει νέες μορφές αυτοέκφρασης. Βάλτε προθέσεις γύρω από την επιδίωξη των παθών σας, την καλλιέργεια της χαράς και την καλλιέργεια της δημιουργικής σπίθας σας.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Η νέα σελήνη εμφανίζεται στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Είναι μια σημαντική στιγμή για να θέσετε προθέσεις που σχετίζονται με την οικιακή σας ζωή και τη συναισθηματική σας ευημερία. Σκεφτείτε τις ρίζες σας, τη δυναμική της οικογένειας και την αίσθηση ασφάλειας. Βάλτε τις προθέσεις σας γύρω από τη δημιουργία ενός οικιακού περιβάλλοντος, την εμβάθυνση των σχέσεών σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την εύρεση συναισθηματικής σταθερότητας μέσα σας.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.06.2024 - 14:58